والا من میخواستم بزارم هم امتحانام شروع شد هم لب تابم منهدم شد!دو سه تا اچیومنت فوق عجیب داره:dبرسم حتما میزارم
پست اول رو یه نیگاه می کردی خوب بود
شما درست میگید دوست عزیز و من هم پست اول تایپک رو با دقت خوندم . والا شما گفته بودید که هنوز LT رو نریخته بودید و دنبال اپدیت کردن هستید . دوست عزیز این جا اولویت با کسی هست که بتونه بهترین مقاله رو در کمترین زمان به دست بیاره . بد نیست به تاریخی که پستت رو ارسال کردی یه نگاه بندازی. به خدا من هم عکس " فیلم " توضیحات بازی اساسینز و کال اف رو اماده کردم اما چون شما زود تر گفته بودید پس حق تقدم باشماست
ولی دوست عزیز هر موقع دیدی مشکلی واسه ارسال مقاله واست پیش اومد بگو تا من بذارم . ممنونم که تذکر دادی و امیدوارم همیشه موفق باشی
با اجازه ی دوستان میخوام راهنمای بازی FABLE 3 و THE SIMS 3 رو بذارم
دوست عزیز بازم ممنون که گفتی وامیدوارم این مسئله روی دوستی ماتاثیر منفی نذاره
من تو لیست نگاه کردم دیدم کسی NFS HP رو نخواسته بزاره. اگه کسی نیس من میتونم بزارم. فقط انلاین هاش رو خودم نگرفتم که خیلی هم سخت نیستن. فقط بگم که یکم طول میکشه به خاطر امتحانات و ... . اگه مشکلی نداره زود تر بهم بگید تا شروع کنم.
مشکلی نیست. اگر دوست دارید می تونید قرار بدین. هر دو نفر رو میگم.برهان cod:black ops رو بیخیال اگر بخوای transformers:wfc رو میتونم بزارم:d(این امتحانای ترم چه میکنه!:d)