AdiB DelTa
کاربر سایت
چه جالب! من همه ی صفحه های اچیومنت ها رو دیدم نبود! تو صفحه ی چندمه؟
چه جالب! من همه ی صفحه های اچیومنت ها رو دیدم نبود! تو صفحه ی چندمه؟
باشه مشکلی نیست فقط Froza خیلی قدیمی هست و بهتره وقت روی بازی های جدیدتر بزاریاین KANE & LYNCH 2 با من
FORZA 3 هم اگر رفتم سراغ اچیومنت هاش میگزارم
می تونی بنویسی. هرچی سریع تر هم بزاری بهتر هست.برهان اگر کسی از دوستان تحریریه و اینا Black ops رو نزد من هستم:d
باشه اشکالی نداره. امیدوارم یکی برای نوشتن این بازی مهم پیدا بشه. مرسیسلام!
دوستان اگه کسی مایل باشه میتوانه اچیومنت های FABLE III را بنویسه، من قبلا FABLE III را رزرو کرده بودم ولی وقت نمی کنم اینکار را انجام بدم.
باشه مشکلی نیست. ممنون میشم اگه سریع تر بتونی قرارش بدی.سلام خسته نباشید به همه دوستانی که زحمت می کشن اینجا
بابته Assassin'S Creed : Brotherhood شرمنده یعنی تا الان باید میزاشتمش اما می دونین که چی شد . . . +LT رو هنوز نریختم . . . به هر حال سعی می کنم هر چه زودتر Update کنم و Achievements Guide رو قرار بدم
دوست عزیز شما اون روز به من pm دادین و گفتم می تونید بنویسید و فکر کنم خود شما بودید که گفتید Fable رو اگه بشه مینویسم. در هر صورت اجباری نیست و هر جور که راحت هستید.اینجا تنها معذرت خواهی نمیخاد من الان 1 هفته هست گرفتار این کال اف هستم این دوست ما هم 1 ماه هست مشغول نوشتن راهنماییش هست به هر حال من که منصرف شدم دیگه هر کی میخاد بزاره
چند تا Guide از خودم و بچه ها براتون بزارم که تاریخش چند هفته قبل از کامل شدن سایت .org بوده؟ نمونش کم هم نیست.اصلا من نمیدونم چرا تا وقتی x360A گویدهای بازیها رو نزاره تو بازیسنتر هم قرار نمیگیره!!!b-)
چه تفاهمی دارن این دو سایت.:d
باشه هومن جان مشکلی نیست.تایپیک Medal Of Honor رو من درستش کردم، دیگه لازم نیست کسی روی اون کار کنه.
نمیدونم والا مثل اینکه بازی تلسم شدهپس کسی فکر گذاشتن اوپس سیاه رو نداره ؟! :d