اعلام بازی هایی که قصد نوشتن Guide برای آن ها را دارید [ پست اول تاپیک حتما خوانده شود ]

بازی شما که 2 هفته است اومده Guide انگلیسی هم قرار داره بهتره ترجمه کنید تا کار تکمیل بشه.

شما درست مي گي برهان جان ;)

اما من فقط Guide ترجمه نمي كنم اول شخصا 1000/1000 مي كنم بعد يكي دوتا كمك از سايت هاي خارجي مي گيرم براي ( نوشتنش ) . فقط براي محض اطلاع بود . . .

آخرین ویرایش:
وقتی میگم آبکی و بی سروته نوشته شده، پدر کشتگی ندارم باکسی. طرف امده گاید گذاشته که 20 خط انگلیسی توش داره. این یعنی چی آخه؟
Call of Duty 4: Modern Warfare سال 2007 توسط دوست عزیز NIK نوشته شده. اون رو بیاد با ترد های الان مقایسه بکنید. یکم درس بگیرید. نکات مثبتی رو که میبینید رو به کارتون اضافه بکنید. اگرهم انتقاد پذیر نیستید بزاریدش کنار.
این رو هم نوشتم:

Ninja Gaiden II
Resident Evil 5 | Trophies Guide
به اندازه خودش ایراد داره ولی حداقل اینکه نیادم نصف گاید رو بصورت انگلیسی به خورد مخاطب بدم. از BoRiX_HiDeN درخواست دارم به هر زبون و لحنی که دوستان قابلیت دریافت مطلب رو از اون کانال دارن توضیح بدن که زودتر نوشتن کیفیت کار رو بالا نمیبره.

پ.ن. درمورد گنج های RE5 توضیح بدم. اینطور آچیومنتها نیاز به تصویر داره یعنی باید ویدئوش رو دید. توقع ندارید که مثلا طرف بیاد جای 1001 لایت سیید رو تو POP 2008 براتون بنویسه (به هر زبونی ). یا Orb Tech ها enslaved. هرطوری هم توضیح بدی کاره دیدن تصویر رو نمیکنه.

آخرین ویرایش:
یه درخواستی دارم !
بازیهایی که مثلا ناقص اومده رو سایت رو یه کم زیر دست و بالش رو بگیرین !
مثلا همین Alan Wake که یکی اومد 3 تا اپیزود زد و رفت !
مرسی

وقتی میگم آبکی و بی سروته نوشته شده، پدر کشتگی ندارم باکسی. طرف امده گاید گذاشته که 20 خط انگلیسی توش داره. این یعنی چی آخه؟
Call of Duty 4: Modern Warfare سال 2007 توسط دوست عزیز NIK نوشته شده. اون رو بیاد با ترد های الان مقایسه بکنید. یکم درس بگیرید. نکات مثبتی رو که میبینید رو به کارتون اضافه بکنید. اگرهم انتقاد پذیر نیستید بزاریدش کنار.
این رو هم نوشتم:

Ninja Gaiden II
Resident Evil 5 | Trophies Guide
به اندازه خودش ایراد داره ولی حداقل اینکه نیادم نصف گاید رو بصورت انگلیسی به خورد مخاطب بدم. از BoRiX_HiDeN درخواست دارم به هر زبون و لحنی که دوستان قابلیت دریافت مطلب رو از اون کانال دارن توضیح بدن که زودتر نوشتن کیفیت کار رو بالا نمیبره.

پ.ن. درمورد گنج های RE5 توضیح بدم. اینطور آچیومنتها نیاز به تصویر داره یعنی باید ویدئوش رو دید. توقع ندارید که مثلا طرف بیاد جای 1001 لایت سیید رو تو POP 2008 براتون بنویسه (به هر زبونی ). یا Orb Tech ها enslaved. هرطوری هم توضیح بدی کاره دیدن تصویر رو نمیکنه.

حرفای فریدون تایید میشه!

من هم اون قدیمیا رو بیشتر تر جیح میدم!

اگر قرار باشه انگلیسی باشه که میریم توی سایتهای خارجی بهتر هم هستن! کلیپ هم داره!!

Done The Saboteur . Achievements Guide

اميدوارم راضي باشيد از كارهاي ما ;)

مرسی از هر دو دوست برای راهنمایی که قرار دادن

یه درخواستی دارم !
بازیهایی که مثلا ناقص اومده رو سایت رو یه کم زیر دست و بالش رو بگیرین !
مثلا همین Alan Wake که یکی اومد 3 تا اپیزود زد و رفت !
مرسی
این رو باید بعضی از دوستان که وقتش رو دارن انجام بدن. البته اون چیزی که تو تاپیک AW هست تقریبا قدم به قدم و راهنمای اچیومنت کمتر به چشم میاد.

شما نمي خواد درس به من ياد بدي ;) خودم كارمو بلدم 60 بار هم در مورد اون آچيومنت Guide توضيح دادم . . . !‌ شما فكر كنم نمي خوني پست هاي مارو مشكله من نيست . . .
مثلا كارهايي قبلي من چه مشكلي داشتن ؟ كه مياي لينك ميديد ؟ من گفتم اون Guide دسته خودم نبوده حالا هي بكشينش وسط ! خودم بازي مي كردم آچيومنت مي گرفتم مي امدم با مهرداد در ميون ميزاشتم اون هم Guide رو مي نوشت پس نوشتن Guide بر عهده من نبود . حالا دوباره بگو !
ببین این بحث رو هم دیگه تمومش کن از این به بعد اگه ادامه بدی مجبورم جور دیگه برخورد کنم اینجا. اولا اگه اون کار شما نبودی پس اصلا دلیلی نمیبینم که میای جواب میدی خود او شخص میتونه بیاد و جواب بده. دوما هم این آقای Fratos اصلا صحبتی از کارهای قبلی شما نکرده بود به صورت کلی به یک سری کارهای جدیدی که بدون صرف وقت کامل میشه و ارائه میشه اشاره کرده بود که Castlevania هم از اون دسته هست. در آخر هم میگم دیگه این قضیه رو تموم کنید و هیچکس بعد از این پست من بحث رو ادامه نده و بزارید به جو آروم سابق برگردیم. ممنون

دوستانی که قرار بود بازی های Dead rising 2 و FIFA 11 رو انجام بدن هر چه سریع تر بیان اینجا و دلیل تاخیرشون رو بگند. البته احمدرضا تا حدودی توضیح داد ولی دیگه باید راهنماش رو قرار بدی چون من رو Xbox خودم بازی رو تست کردم و هر اچیومنت رو دقیقا مثل تروفی ها با کاری که میکردم میگرفتم و هیچ باگی ندیدم. بهتره زودتر قرارش بدین. در ضمن Medal of Honer رو هر کی دوست داره می تونه انتخاب کنه و بنویسه چون شخص قبلی به خاطر مشغله کاری انصراف داد. ممنون

البته احمدرضا تا حدودی توضیح داد ولی دیگه باید راهنماش رو قرار بدی چون من رو Xbox خودم بازی رو تست کردم و هر اچیومنت رو دقیقا مثل تروفی ها با کاری که میکردم میگرفتم و هیچ باگی ندیدم
من نمیدونم چه گیری دادی به این موضوع ، من Achievement Guide رو مینویسم و ظرف چند روز آینده میذارم روی سایت.
ولی میشه بگی چرا از بین این همه آدمی که دارن توی Forum ِ سایت X360A.org به بازی فحش میدن بخاطر باگ داشتن اچیومنتاش ( و البته برای خود من هم اتفاق افتاده) ، فقط مال ِ تو سره موقع باز شده؟

هرکس فکر میکنی من دارن بدون سند و مدرک حرف میزنم بره لینک های زیر رو بخونه:
Omg there is an achievement glitch!!!!!!! ( تو این تاپیک ، در صفحه ی 11 پستی هست که به شما آموزش میده چطور میتونید با استفاده از یک باگ بزرگ در بازی ، اچیومنت ها رو باز کنید)
One club man ( در این تاپیک سره این موضوع داره بحث میشه که چرا اچیومنت 50 دست بازی با Online Club باز نمیشه ! کسانی هستن مثل خود من که تا 68 دست هم پیش رفتن و هنوز خبری نیست ! اما چندین نفر هم هستن که با 42 و 25 بازی اچیومنت رو گرفتن)
Club Glory? Anyone got this?? My club get stuck and can't progress, even tho we win!
( این اچیومنت رو کلاً بعید میدونم کسی بتونه توی این سایت بگیره ، و اگر باز بشه مطمئناً من و دوستانم در Clubـمون اولین کسانی هستیم که بازش کردیم چون بخش Online Club کلاً خرابه و حتی وقتی بازی رو میبرید آخر بازی مینویسه شما باختین و حذف شدین ! بعضاً 10 بار پشت سر هم ، هم توی یک Round گیر میکنید).
guys need help around the world not unlocking ( اچیومنتِ بازی کردن با یک تیم از تمام لیگ ها هم مشکل داره و برای بعضی ها باز نمیشه. برای یکی از دوستان من هم ( Dante May Cry M ) هم اتفاق افتاد)

من نمیدونم چه گیری دادی به این موضوع ، من Achievement Guide رو مینویسم و ظرف چند روز آینده میذارم روی سایت.
ولی میشه بگی چرا از بین این همه آدمی که دارن توی Forum ِ سایت X360A.org به بازی فحش میدن بخاطر باگ داشتن اچیومنتاش ( و البته برای خود من هم اتفاق افتاده) ، فقط مال ِ تو سره موقع باز شده؟

هرکس فکر میکنی من دارن بدون سند و مدرک حرف میزنم بره لینک های زیر رو بخونه:
Omg there is an achievement glitch!!!!!!! ( تو این تاپیک ، در صفحه ی 11 پستی هست که به شما آموزش میده چطور میتونید با استفاده از یک باگ بزرگ در بازی ، اچیومنت ها رو باز کنید)
One club man ( در این تاپیک سره این موضوع داره بحث میشه که چرا اچیومنت 50 دست بازی با Online Club باز نمیشه ! کسانی هستن مثل خود من که تا 68 دست هم پیش رفتن و هنوز خبری نیست ! اما چندین نفر هم هستن که با 42 و 25 بازی اچیومنت رو گرفتن)
Club Glory? Anyone got this?? My club get stuck and can't progress, even tho we win!
( این اچیومنت رو کلاً بعید میدونم کسی بتونه توی این سایت بگیره ، و اگر باز بشه مطمئناً من و دوستانم در Clubـمون اولین کسانی هستیم که بازش کردیم چون بخش Online Club کلاً خرابه و حتی وقتی بازی رو میبرید آخر بازی مینویسه شما باختین و حذف شدین ! بعضاً 10 بار پشت سر هم ، هم توی یک Round گیر میکنید).
guys need help around the world not unlocking ( اچیومنتِ بازی کردن با یک تیم از تمام لیگ ها هم مشکل داره و برای بعضی ها باز نمیشه. برای یکی از دوستان من هم ( Dante May Cry M ) هم اتفاق افتاد)
من که نگفتم تو داری اشتباه میگی من فقط تجربه خودم رو گفتم که شاید هم دلیلش اینه که آنلاین نشدم تو لایو. نمی دونم قضیه چی هست ولی من هیچ چیزی ندیدم تو کنسول خودم ok؟

در مورد لینک هایی هم که دادی کاملا حرف درست هست و همون روز که pm دادی من خودم رفتم دنبالش و دیدم. بازم میگم من نگفتم تو داری دروغ میگی ولی تو راهنما رو بزار اگه باگ داشت برای کسی خوب نمیتونه بگیره تو به این قسمتش چیکار داری؟ در ضمن اون باگ استادیوم و بازی با تیم از لیگ های مختلف هم باگ داشته و من حدس میزدم که امسال هم داشته باشه. من خودم هم تو PS3 سال پیش نتونستم بگیرم. خلاصه این که اصلا این لحنت رو درک نمیکنم و واقعا ازت بعید بود همچین لحن و شکل حرف زدنی. من هم دروغی ندارم که بگم ولی چون این حرف رو زدی نسخه 360 رو هم گرفتم و چند تا اچیومنت Arena و همین طور اچیومنت های مربوط به badge بازیکنان مثل شوت زدن از پشت محوطه با کسی که قدرتش رو داشته باشه و ..... رو کاملا به موقع و با انجام همون کار گرفتم. ok؟

من که نگفتم تو داری اشتباه میگی من فقط تجربه خودم رو گفتم که شاید هم دلیلش اینه که آنلاین نشدم تو لایو. نمی دونم قضیه چی هست ولی من هیچ چیزی ندیدم تو کنسول خودم ok؟
اشتباهــت همین جاست که چون توی کنسول خودت هیچ باگی ندیدی ، میای تو تاپیک میگی هیچ مشکلی ندیدم و این یه جور ضایع کردنـه منه که دارم میگم مشکل داره بازی !
Achievement Guide رو هم دارم مینویسم و اگر برسم امشب یا نهایتاً فردا میذارم روی سایت.
خلاصه این که اصلا این لحنت رو درک نمیکنم و واقعا ازت بعید بود همچین لحن و شکل حرف زدنی
من از هیچ لحن عجیبی استفاده نکردم. من فقط یه سوال ساده ازت پرسیدم.

اشتباهــت همین جاست که چون توی کنسول خودت هیچ باگی ندیدی ، میای تو تاپیک میگی هیچ مشکلی ندیدم و این یه جور ضایع کردنـه منه که دارم میگم مشکل داره بازی !
Achievement Guide رو هم دارم مینویسم و اگر برسم امشب یا نهایتاً فردا میذارم روی سایت.

من از هیچ لحن عجیبی استفاده نکردم. من فقط یه سوال ساده ازت پرسیدم.
البته خود استیل سوال کردنت رو خوب میدونی که چه جوری بود و در کل بهتره بگذریم از این موضوع:دی

اما در مورد ضایع کردن تو من اصلا همچین قصدی نداشتم و ندارم، چون اگه داشتم این پست ها رو قبلا نمی دادم احمدرضا جان;)

مثل اینکه تمام اچیومنت های براشون باگ داره و ممکنه یکم نوشتن راهنما طول بکشه. ایشالا زودتر قرار بدن.

احمدرضا مشکلی نیستش و تا 1هفته دیگه هم برسونی خوب هست چون مطمئن هستم یک چیز کامل قرار میدی و ارزش این همه صبر کردن رو داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or