من نمیدونم چه گیری دادی به این موضوع ، من Achievement Guide رو مینویسم و ظرف چند روز آینده میذارم روی سایت.
ولی میشه بگی چرا از بین این همه آدمی که دارن توی Forum ِ سایت X360A.org به بازی فحش میدن بخاطر باگ داشتن اچیومنتاش ( و البته برای خود من هم اتفاق افتاده) ، فقط مال ِ تو سره موقع باز شده؟
هرکس فکر میکنی من دارن بدون سند و مدرک حرف میزنم بره لینک های زیر رو بخونه:
Omg there is an achievement glitch!!!!!!! ( تو این تاپیک ، در صفحه ی 11 پستی هست که به شما آموزش میده چطور میتونید با استفاده از یک باگ بزرگ در بازی ، اچیومنت ها رو باز کنید)
One club man ( در این تاپیک سره این موضوع داره بحث میشه که چرا اچیومنت 50 دست بازی با Online Club باز نمیشه ! کسانی هستن مثل خود من که تا 68 دست هم پیش رفتن و هنوز خبری نیست ! اما چندین نفر هم هستن که با 42 و 25 بازی اچیومنت رو گرفتن)
Club Glory? Anyone got this?? My club get stuck and can't progress, even tho we win!
( این اچیومنت رو کلاً بعید میدونم کسی بتونه توی این سایت بگیره ، و اگر باز بشه مطمئناً من و دوستانم در Clubـمون اولین کسانی هستیم که بازش کردیم چون بخش Online Club کلاً خرابه و حتی وقتی بازی رو میبرید آخر بازی مینویسه شما باختین و حذف شدین ! بعضاً 10 بار پشت سر هم ، هم توی یک Round گیر میکنید).
guys need help around the world not unlocking ( اچیومنتِ بازی کردن با یک تیم از تمام لیگ ها هم مشکل داره و برای بعضی ها باز نمیشه. برای یکی از دوستان من هم ( Dante May Cry M ) هم اتفاق افتاد)