اعلام بازی هایی که قصد نوشتن Guide برای آن ها را دارید [ پست اول تاپیک حتما خوانده شود ]

بابا برهان خان جان من این تن بمیره این Deus ex رو بنویس پای ما :d اروم نمی گیرم تا ننوشتی :d

قوانینو دیدم اما نمی تونم :دی میترسم بقاپنش :دی
باشه مشکلی نیستش تو رو تو اولویت قرار میدم ولی باید تا نزدیک شدن به زمان عرضه بازی صبر کنی.

با توجه به اینکه تاریخ انتشار Fallout New Vegas توی ژاپن 4 نومبر هست و دستگاه منم j و اکثر بازی های bethesdaـ region luck داره من اگه سریع بازی به دستم برسه و بتونم تموم بکنم Guide بازی رو مینویسم
اگر هم دیر شد دیگه ببخشید!

با توجه به اینکه تاریخ انتشار Fallout New Vegas توی ژاپن 4 نومبر هست و دستگاه منم j و اکثر بازی های bethesdaـ region luck داره من اگه سریع بازی به دستم برسه و بتونم تموم بکنم Guide بازی رو مینویسم
اگر هم دیر شد دیگه ببخشید!
مشکلی نیستش سام عزیز. این رو برات قرار میدم و امیدوارم که یک Guide فوق العاده رو ازت ببینیم. ممنون

دوستان عزیز پست اول با بازی های جدید ویرایش شد.

مهرداد جان ( Capitan Tom ) كاره Castlevania Lords of Shadow كي تموم ميشه ؟

خواستم بازي رو بگيرم گفتم يه دفعه 1000/1000 كنيمش ;) اصلا عجله اي نيست Guide رو با توضيحات كامل بزاري ممنون ميشم . كمك هم خواستي در خدمتيم .

مهرداد جان ( Capitan Tom ) كاره Castlevania Lords of Shadow كي تموم ميشه ؟

خواستم بازي رو بگيرم گفتم يه دفعه 1000/1000 كنيمش ;) اصلا عجله اي نيست Guide رو با توضيحات كامل بزاري ممنون ميشم . كمك هم خواستي در خدمتيم .
والله 4 شنبه میرسه به دستم ایشالله تا اخره هفته بعد 100% کامل میشه
ممنون

Enslaved: Odyssey to the West اچیومنتهای اسونی داره راحت میشه هزار کرد. نوشتن گایدش هم بیشتر از 5-6 ساعت بیشتر وقت نمیبره (درصورت آبکی بودن مثل همینهای که بعضی های مینویسن).

با سلام
این castelvania تموم شد ما رفتیم تو خط مدال
castelvania
سلام دوست عزیز. من این تاپیک رو دیروز بررسی کردم و به علت مشغله زیادی که داشتم نشد حرفی بزنم. توضیحات نسبتا خوبی دادی اما برای trialها و محل قرارگیری آپگریدها هیچ توضیح فارسی ندادی. من قصد مقایسه ندارم ولی راهنمای تروفی های GOW III رو دیدی؟ چون به نظرم اگه حداقل حداقلش نحوه گرفتن trialها رو میزاشتی. بهتره درستش کنید وگرنه مجبور میشم که تاپیک رو قفل کنم. ممنون

می‌خواستم ببینم اون دوستمون که قرار بود برای فیفا یازده بنویسه
کارش در چه مرحله‌ای هست
ممنون

دوستان پس این فیفا11 چی شد؟
مثل اینکه تمام اچیومنت های برای ایشون باگ داره و ممکنه یکم نوشتن راهنما طول بکشه. ایشالا زودتر قرار بدن.

Enslaved: Odyssey to the West اچیومنتهای اسونی داره راحت میشه هزار کرد. نوشتن گایدش هم بیشتر از 5-6 ساعت بیشتر وقت نمیبره (درصورت آبکی بودن مثل همینهای که بعضی های مینویسن).
آره بازی خوبی هست و خیلی هم راحته. کسی دوست داشته باشه می تونه راهنماش رو بنویسه. با اون قسمت حرفت هم کاملا موافق هستم.

اولا اين چيزي كه شما گفتي جاش اينجا نيست ! مي توني اينجا مراجعه كني

Easy Achievements

و بعدش . . . منظورت از اين كه مي گي
( در صورت ابكي بودن مثل همينهاي كه بعضي ها مينويسن چيه ) خواهشن توضيح بده !!‌؟ حرفاتو با نيشو كنايه نزن .
اون تاپیک برای گرفتن یک یا دو اچیومنت هست نه 40 تا که بری سوال کنی. در مورد آبکی بودن هم من تا حدودی موافق هستم باهاشون و این کار آخری که به صورت دو نفره هم انجام داده بودین خیلی خیلی ناقص بود و بالا هم توضیح دادم که چرا این حرف رو میزنم

علتش هم تو اون تاپيك گفتم !‌ حلا هر جور فكر مي كني تازه نوشتن Guide ش هم دسته خودم نبوده . . . خيلي هم رو Castlevania كار نكرده بودم ! بيشترش دسته مهرداد بوده زيادم جدي نگيريد اون Guide رو اگه هم مي خواي پاك كن ! .
وقتي طرف مياد مي گه " مثل بعضي آچيومنت ((((( هاي )))) كه بعضي ها انجام ميدن " يعني اين كه هيچي ديگه كارهايي قبلي ما هم هيچ چرت و پرت بود . . . ! قشنگ تر از اينها هم مي تونه صحبت كنه ادم .
اگه دقت کنی من لحن ایشون رو تایید یا تکذیب نکردم و فقط با هدف موضوع ایشون موافق بودم. در مورد اون های که مشخص کرده منظورش رو از خود ایشون باید تو جای دیگه بپرسی چون این جا جاش نیست. من هم گفتم که با این آخری مشکل داشتم و نگفتم شما انجام دادی یا نه چون خودتون نوشته بودین کار دو نفره و تیمی بوده من اسم تو رو هم آوردم و گرنه مستقیم به زننده تاپیک این حرف رو میزدم. برای پاک کردن هم من اصلا حرفی از این قضیه به میون آوردم؟ من گفتم اگه تصحیح نشه قفل میشه تا کاملش کنی چون این چیزی که تو تاپیک قرار گرفته نزدیک به 50% کار اصلی هست و خیلی چیزها توضیح داده نشده.

یک نکته رو هم جداگونه بگم تا فقط در جریان باشی. اصلا بحث زود اومدن بازی نیستش. به عنوان مثال می تونی بری تاریخ تاپیک FIFA 10 رو نسبت به زمان عرضه ببینی یا بری تروفی های Heavy Rain رو نسبت به تاریخ عرضه ببینی. مثلا HR تو هیچ جای دنیا هیچ Guide براش نیومده بود و تو اینترنت هم سرچ میکردی فقط و فقط لیست تروفی ها بود اما من خودم بازی رو رفتم و نزدیک 70-80%ـش رو گرفتم و اون 20% رو هم با اومدن Guideهای خارجی کامل کردم. اما وقتی برای این بازی شما که 2 هفته است اومده Guide انگلیسی هم قرار داره بهتره ترجمه کنید تا کار تکمیل بشه.

موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or