Capitan Tom
کاربر سایت
آره شدنش که میشه ولی من توصیه می کنم بازی های جدید رو انتخاب کنید. چون این بازی ها رو دیگه تقریبا کمتر کسی انجام میده. ولی اگه می خواید می تونید یکیش رو انتخاب کنید و قرار بدید. BF نباشه بهتره چون اون تو بخش Trophyها هستاگه بازی های قدیمی هم قبوله واسه ما بزن
بایونتا + بتلفیلد + اگه بشه فورزا
مرسی دوست عزیز ممنون
نه نیازی به این بازی نیست. از این به بعد دوستان دقت کنند سعی کنند بازی هایی رو انتخاب که Guide اون ها تو بخش PS3 نباشه. این جوری به نوعی دوباره کاری میشه و بهتره این کار انجام نشه. ممنونآقا من برای Shank اعلام آمادگی میکنم. موافقید؟
فقط یه موضوعی هست اونم این که اچیومنت های شنک اکثراً نیازی به راهنمایی خاصی ندارن و چیزی برای جمع آوری کردن توی بازی نیست. (به جز بعضی هاش!)
به هر حال من آماده ام منتها این دفعه با نام SHJafari !!!
منتظرم...
یه سوال داشتم
راهنمای اچیومنتهای فیفا یازده تا کی آماده میشه؟
باشه مشکلی نیست بازی AC با شما.Its Done ! Mini Ninjas
The Saboteur فعلا تخير مي خوره . . .
برهان اين طور كه معلومه كسي نيست كه بخواد
Achievements Guide . AssAssin'S Creed Brotherhood رو بنويسه . . . !
پس بزارش واسه خودم
احمدرضا مشکلی نیستش و تا 1هفته دیگه هم برسونی خوب هست چون مطمئن هستم یک چیز کامل قرار میدی و ارزش این همه صبر کردن رو داره.راستش من تقصیری ندارم ، کنسول من NTSC-J هستش ! نسخه ی J رو هم قول دادن 3شنبه تازه بیارن ! یعنی اگر سره حرفشون باشن من 3شنبه تازه میتونم بازی رو شروع کنم.
به دلیل اینکه اینجا من تشخیص میدم که کی چه بازی رو بگیره. مخصوصا تو یک سری بازی های خاص که هم افراد حرفه ای تو اون بازی رو میشناسم و هم خودم شناخت خوبی نسبت به اون بازی و فرد مورد نظر دارم.چرا گرفتیش از اول !؟