شما حرف خودت رو یادت نمیاد کسی از تقلید صحبت کرد اون دوستمون چیزی گفت من جوابش رو دادم شما خودت به کل تاپیک رو با حرفت بهم زدی بعد میگی چی گفتم . من همون جا هم پیشرفت صنعت و به این حد رسوندنش منظورم بود باید میگفتم جفتشون اشتباهن گفتم ماکروسافت . اما شما
:arrowd:
.
من دهنم بسته ست ، بگرد ببین تا حالا به Move که تو اولین عکس از شدت شباهتش به کنترلر Wii خندم گرفت ، چیزی گفتم یا نه!
یکی اومد گفت بنظرش طرح تقلیدی از Wii ـه!
:arrowd::arrowd::arrowd:
نظر شما هم تقلید حساب کرده فقط با پیچوندن صحبت فکر میکنی بقیه خر هستن .
همونطور کهWiimote رو "کپی" کرد!؟ و نانچاک رو بدون تغییر با رنگ مشکی تولید کرد؟
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا به Move که تو اولین عکس از شدت شباهتش به کنترلر Wii خندم گرفت ،
:arrowd::arrowd::arrowd:
دوم هرکی سیبیل داشت بابات هستش این چیزی که شما میگی این معنی رو میده هرکی تو خیابان دیدی سیبیل داره برو سریع بگو بابا بابا ... .
جواب شما :
شما خیلی جک میگی بعد انتظار داری بقیه نخندن .
ولی یکی نیاد از رو حرص به یه شرکت رقیب بپره! ، منطقی ، مثل آریا بیاد توضیح بده!
حرص عزیز من من اگه حرص داشتم که 3 تا 360 نمیخریدم میرفتم یه PC به قول بچه ها HIGH PC میگرفتم دیگه PC مم هم از این حالت هر چند وقت یه دستی به سر روش بکش در میومد.
یکی بیاد بگه تقلید بعد بقیه بیان برای یکی توضیح بدن باز بیاد بگه تقلید باز توضیح بدن من و آریا توضیح دادیم جفتی شما نخوندی مشکل شماست و فقط مال آریا رو دیدی مال من توضیحم صفحه 2 هستش بعد شما میگین توضیح ندادم باید چیکار میکردم متوجه شی ؟
حتما چون خودم خیلی از این موشن ها خوشم میاد خیلی در موردشون تحقیق میکنم.
موشن نینتندو فقط یه رهگیری ساده هستش یعنی شما فقط اون کنترلر رو تکون بدی یعنی به صورت یک حالت ساده مثل این که شما یه خودکار رو روی ورق تکون بدی نشون میده و دقیق نیستش انقدر البته با PLUS ش یکم دقیق تر شده همون هم اما بازم مشکل داره .
اما برعکس move از ترکیبی از دوربین ps eye با کنترلر موشنی هستش یعنی همون کاری که ps eye میکرده رو با اون کنترلر ترکیب کرده و به یه جستجوی 1 به 1 رسیده و حتی بدن شما رو هم در بازی قرار میده حتی فاصله شما رو از TV تشخیص میده یعنی تصویر رو برای شما میتونه به صورت 3 بعدی قرار بده که شما موشن رو در خود TV هم به حالت دیگه در بیاری .
و کار کردی دقیق و هم همون کاری که PS eye میکرده یعنی موشن بدن رو با رهگیری کنترلر ترکیب که حالت 3 بعدی به شما میده یعنی شما دست خودتون رو پشت خودتون ببری مثل KA هنگ نمیکنه حتی فاصله شما رو مثل KA نشون میده از تصویر .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شما هنوز نمیدونی MOVE یه کنترل هستش که با PS eye کار میکنه بعد میگی کپی کرده این جک هستش وقتی از چیزی اطلاعات نداری در موردش نظر نده کسی مجبورت نکرده .