اطلاعات و تصاویر Move shooter

• Thread starter Thread starter N!ko
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

N!ko

کاربر سایت
gun.jpg

چه احساسی دارید هنگامی که در حال بازی کردن با Playstation Move ، یک اسلحه ی پلاستیکی را نیز در دست خود داشته باشید و از آن هم استفاده کنید ؟
طبق گزارشاتی که پیشتر اعلام شده بود ، سونی نقشه هایی برای عرضه ی یک ضمیمه همراه با Move داشته که Move به صورت افقی در آن قرار می گیرد و به شما این حس را می دهد که یک اسلحه ی واقعی در دست گرفته اید .
ماشه ی این اسلحه با فشار دادن دکمه ی T قفل می شود .
Move shooter در پاییز امسال و به قیمت 19.99$ عرضه خواهد شد .

میگم شما حیفی با این ذهن خلاقت.باید چند نسخه ازت شبیه سازی کنن صادرت کنن اون ور آب شکوفا بشی.
میخوام بدونم اصلا فکر کردی این حرفو زدی؟
راستی مگه نمیدونی ایران فرقون هم 30% صنعت اتومبیل رو جلو میندازه؟
ایران فرقون دیزل واسه ماشینای سنگین و ایران فرقون هم واسه لگنهایی که داریم استفاده میکنیم!
من یه بار جواب این 30% رودادم دیگه نمیدونم باید به هر نفری جداگونه توضیح داد در هر صورت شما خوش باشین
قبله و خدای مردم=دستگاه کپی خور شده
هر چی میکشیم از اینه وگرنه الان همه قربون سونی میرفتن
ps2هم کپی خور بود.اینو یادت نره
Agree 100%
منم همینو میگم دیگه تا نسل قبل همه طرف سونی بودن چرا؟؟چون کپی خور بود حالا که 360 کپی خور شده سیل عظیم جمعیت به سمت 360 رفتن
روزی یه بار هم میرن ببینن ps3 هک شد یا نه
این یه تیکه اخرو داشتی؟کلی مفهوم توش بود

آخرین ویرایش:
اصلا فقط سگا:dسونی درسته یک سری چیز رو پیشرفت داد اما اختراعی نکرد!اگر این جوریه که epson خدای اختراعه:dHD رو مطمئنی سونی کشف نکرد؟:dبابا چشماتونو وا کنید یکمم فکر کنید برید اطلاعات بگیرید!3D هم اگر منظور کلی هست که گفته سونی زده؟منبع بیار!

عزیز این ها تازه از این نسل شروع به بازی کردن #:-s خدا بخیر کنه با این جک های که میگن .
خوبه! ، نمیدونستم در زمینه رمالی هم تخصص دارید!
من دهنم بسته ست ، بگرد ببین تا حالا به Move که تو اولین عکس از شدت شباهتش به کنترلر Wii خندم گرفت ، چیزی گفتم یا نه!
یکی اومد گفت بنظرش طرح تقلیدی از Wii ـه! ، یکی دیگه خودشو قاطی کرده میگه نه! مایکروسافت از سونی تقلید می کنه!
جوابشو دادم گفتم اگه به تقلید باشه! Sixaxis , Move , PS3 Home Button,PS3 Keyboard , Trophies و خیلی چیز های دیگه رو هم تقلید ، پیشرفت! ، تحول! ، کوفت! یا هر چیزی که اسمشو میزارید کرده!
پس به مایکروسافت گیر ندید
بشینید سر جاتون بزارید Fan تون بچرخه از وسیله تون استفاده کنید و سرگرم شید! حرف اضافه هم نزنید!
اگه به تقلید باشه ، همه از هم تقلید کردن! یکی میگه Move تقلیده ، منطقی بیایید توضیح بدید ، چرت و پرت و بقول یه یارویی تو یکی از بلاگا حرف مــــفـــــت نرنبد!
من چون از همه شرکت های کنسول سازی متنفرم! فقط سعیم رو می کنم با اونی که ارزونتره و قابل دسترس تره سرگرم شم ، تو همچین مواقعی آتیش نمی گیرم
آقایون دور بالا ، تا یه چیزی میشنون سریع خودشون رو به 8 قسمت تقسیم می کنن و یهو میبینیم بله ، 6 صفحه همینطور ........

بشینید سر جاتون بزارید Fan تون بچرخه از وسیله تون استفاده کنید و سرگرم شید! حرف اضافه هم نزنید!
میتونم بپرسم با کدام پشتوانه به خودتون اجازه میدید تو محیط انجمن اینجوری با یک نفر صحبت کنید ؟ من که تو این بحث نبودم ولی اگر دوست داشته باشی می توتم باهات بحث کنم که چرا Move هیچ ربطی به Wiimote نداره.

• Like
Reactions: Zalamen
منم همینو میگم دیگه تا نسل قبل همه طرف سونی بودن چرا؟؟چون کپی خور بود حالا که 360 کپی خور شده سیل عظیم جمعیت به سمت 360 رفتن
روزی یه بار هم میرن ببینن ps3 هک شد یا نه
این یه تیکه اخرو داشتی؟کلی مفهوم توش بود

این حرفت رو باید طلا کنن بزنن سردر بازی سنتر :d

میتونم بپرسم با کدام پشتوانه به خودتون اجازه میدید تو محیط انجمن اینجوری با یک نفر صحبت کنید ؟ من که تو این بحث نبودم ولی اگر دوست داشته باشی می توتم باهات بحث کنم که چرا Move هیچ ربطی به Wiimote نداره.
با پشتوانه شنیدن(میدونم فعل در مورد متن ، خوندنه!) "یارو حرف مفت زده!" هرچند تو بلاگ بوده! ولی راجع به همین بحث بوده
Move هرچند خیلی بهتر ، متفاوت ، با چندین قابلیت بیشتر از Wiimote ـه ، ولی شباهتش غیر قابل انکاره!
من هم بحثی رو شروع نکردم و قاطیش نشدم! من جواب یه آدمی رو دادم که بی محل ، بی ربط و از روی تعصب اومد یه حرفی زد! ، شما برو با نفر اولی که گفت سونی از نینتندو تقلید کرده بحث کن! که یکی نیاد بصورت چرت و پرت فقط برای جواب دادن یه چیزی پرونده باشه!
مگه من میگم Move تقلیده؟
برگرد ، از اول حرفهام رو بخون ، گفتم اگر مایکروسافت از سونی تقلید می کنه
پس همه ی موارد ذکر شده شامل Move هم تقلیدن!
جواب شخصی که جمله "خدا سایه ی نینتندو رو از سر سونی کم نکنه"رو عوض کرد ، کرد "خدا سایه ی سونی رو از سر مایکروسافت کم نکنه" این بود که Move و خیلی چیز های دیگه هم تقلیدن!

دوست عزیز حد خودت رو بدون اول .

دوم هرکی سیبیل داشت بابات هستش این چیزی که شما میگی این معنی رو میده هرکی تو خیابان دیدی سیبیل داره برو سریع بگو بابا بابا ... .

سوم وقتی آدم جک میشنوه درست انگار طرف تازه این نسل رو شروع کرده یکی از بچه های که از نسل های قدیم داشتن بازی میکردن این جک های که من این چند وقته از امسال این ... شنیدم رو نشنیدم از تحول GEOW بگیر تا .... .

لطفا شما ... بازی در نیار جوری میگی به ماکروسافت چیزی نگین انگار مال ... تون هستش .

تازه خیلی درست باهات برخورد کردم برای این که شما هم نمیخونی فقط میای ... میگی برو 4 صفحه قبل رو بخون بعد بیا ... کن . دفعه بعدی که این جوری صحبت کنی به میزان بد حرف زدنت لحن من هم تغییر میکنه شک نکن .

5000 خط نوشتم که به امسال شما نشون بدم که هرکی سیبیل داشت اول بابای شما نیست دوم کار درست کس دیگه رو پیشرفت دادن تقلید نمیگن .

آرش بیخیال من توضیح دادم اگه کسی میخواست متوجه بشه متوجه شده بود حالا تو هم بیای 5000 خط بنویسی باز مرغ یه پا داره .

آخرین ویرایش:
وقتی یکی سریع جواب میده به نوشته های من دقت نمی کنه ، بره نوشته هامو بخونه! لطف کنه بره ، ملطفت میشیم :دی
دوم هرکی سیبیل داشت بابات هستش این چیزی که شما میگی این معنی رو میده هرکی تو خیابان دیدی سیبیل داره برو سریع بگو بابا بابا ... .
بابای من سیبیل نداشت...
مایکروسافت هم ........ (با هر چیز بی ارزشی که میخوای پرش کن) من هم نیست! ازش هم متنفرم!!
ولی یکی نیاد از رو حرص به یه شرکت رقیب بپره! ، منطقی ، مثل آریا بیاد توضیح بده!
حدس اشتباه در مورد گذشته من هم حرف اضافه بود! ، نبود!؟
لحن شما همینجوری وحشتناکه! نمیخواد بدترش کنی! "جک میگه" رو یادت بیار...
حالا من 50000000000000 خط :دی بیام بگم به من ربطی نداره چی تقلیده چی نیست ، نظر خودم رو هم در مورد تقلید نگفتم ، جواب اون آقای منطقی رو اینجوری دادم!

شما حرف خودت رو یادت نمیاد کسی از تقلید صحبت کرد اون دوستمون چیزی گفت من جوابش رو دادم شما خودت به کل تاپیک رو با حرفت بهم زدی بعد میگی چی گفتم . من همون جا هم پیشرفت صنعت و به این حد رسوندنش منظورم بود باید میگفتم جفتشون اشتباهن گفتم ماکروسافت . اما شما
:arrowd:
.
من دهنم بسته ست ، بگرد ببین تا حالا به Move که تو اولین عکس از شدت شباهتش به کنترلر Wii خندم گرفت ، چیزی گفتم یا نه!
یکی اومد گفت بنظرش طرح تقلیدی از Wii ـه!

:arrowd::arrowd::arrowd:

نظر شما هم تقلید حساب کرده فقط با پیچوندن صحبت فکر میکنی بقیه خر هستن .

همونطور کهWiimote رو "کپی" کرد!؟ و نانچاک رو بدون تغییر با رنگ مشکی تولید کرد؟
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

حالا به Move که تو اولین عکس از شدت شباهتش به کنترلر Wii خندم گرفت ،

:arrowd::arrowd::arrowd:

جواب شما :

بابای من سیبیل نداشت...

شما خیلی جک میگی بعد انتظار داری بقیه نخندن .

ولی یکی نیاد از رو حرص به یه شرکت رقیب بپره! ، منطقی ، مثل آریا بیاد توضیح بده!

حرص عزیز من من اگه حرص داشتم که 3 تا 360 نمیخریدم میرفتم یه PC به قول بچه ها HIGH PC میگرفتم دیگه PC مم هم از این حالت هر چند وقت یه دستی به سر روش بکش در میومد.

یکی بیاد بگه تقلید بعد بقیه بیان برای یکی توضیح بدن باز بیاد بگه تقلید باز توضیح بدن من و آریا توضیح دادیم جفتی شما نخوندی مشکل شماست و فقط مال آریا رو دیدی مال من توضیحم صفحه 2 هستش بعد شما میگین توضیح ندادم باید چیکار میکردم متوجه شی ؟

حتما چون خودم خیلی از این موشن ها خوشم میاد خیلی در موردشون تحقیق میکنم.

موشن نینتندو فقط یه رهگیری ساده هستش یعنی شما فقط اون کنترلر رو تکون بدی یعنی به صورت یک حالت ساده مثل این که شما یه خودکار رو روی ورق تکون بدی نشون میده و دقیق نیستش انقدر البته با PLUS ش یکم دقیق تر شده همون هم اما بازم مشکل داره .

اما برعکس move از ترکیبی از دوربین ps eye با کنترلر موشنی هستش یعنی همون کاری که ps eye میکرده رو با اون کنترلر ترکیب کرده و به یه جستجوی 1 به 1 رسیده و حتی بدن شما رو هم در بازی قرار میده حتی فاصله شما رو از TV تشخیص میده یعنی تصویر رو برای شما میتونه به صورت 3 بعدی قرار بده که شما موشن رو در خود TV هم به حالت دیگه در بیاری .

و کار کردی دقیق و هم همون کاری که PS eye میکرده یعنی موشن بدن رو با رهگیری کنترلر ترکیب که حالت 3 بعدی به شما میده یعنی شما دست خودتون رو پشت خودتون ببری مثل KA هنگ نمیکنه حتی فاصله شما رو مثل KA نشون میده از تصویر .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

شما هنوز نمیدونی MOVE یه کنترل هستش که با PS eye کار میکنه بعد میگی کپی کرده این جک هستش وقتی از چیزی اطلاعات نداری در موردش نظر نده کسی مجبورت نکرده .

آخرین ویرایش:
من داخل این بحث نمیشم و خیلی نمیخوام ریز بشم اما اول باید واژه تقلید برای شما موشکافی بشه. تقلید کورکورانه با اینی که ما میبینیم زمین تا آسمون فرق می کنه. این که یکی بخواد با تقلید روش یکی دیگه، راه رفتن خودش رو یادش بره یه بحثِ، پیشرفت و تکمیل کردن و بهبود بخشید یه بحث دیگه! اما در مورد Move و Wiimote

Wiimote یک کنترلر با سنسورهای حرکتی ِ در حالی که PlayStation Move با Tracking ـیی که توسط PlayStation Eye صورت میگره عمل می کنه. انجام یک به یک دستورات چیزیه که Wiimote نتونست بهش جامه عمل بپوشونه در حالی که سونی روی این قضیه مانور میده و نقد ها و Hands On ها و مقالات سایت های برتر تکنولوژی مثل cnet و pcworld نشان از این مساله داره که اونا هم دقت وسیله سونی رو تحسین کردند.
طیف وسیع بازی ها با سبک های مختلف و با خشونت ها و درجه بندی سنی مختلف چیزیکه که Move رو برتر میکنه. از Socom 4 و Killzone 3 گرفته تا Mortal Kombat 9 و بازی های ورزشی و بازی هایی مثل Sorcery که همرو شگفت زده کرد.

پس تقلید به اون شکل که در ذهن شماست اشتباه ِ. اگر بنا بر این باشه که اینگونه پیشرفت ها رو تقلید تلقی کنیم پس الان باید با Atari 2600 دایی ها و عمو هامون بازی می کردیم و هنوز هم Pong بازی بود که هیجان زدمون میکرد.

جالبه همت ن ميكين بي خيال بعد ببينين كسي حرفي زده دوباره نقل قولش ميكنين!
به خدا رييس بخش entertainment سوني و مايكروسافت رو هم بيارن جلو كاربراي اينجا كم ميارن!

• Like
Reactions: ДядsЙ
اگه بخوام جواب بدم که هی شما میایین حرف خودتون رو میزنید!
منم هنوز پای حرفم هستم!
اگر مایکروسافت از سونی تقلید می کنه ! ، پس Move هم تقلید و کپی عینی از Wiimote هست!
بخدا هنوز انقدر عقب نیافتادم که فرق Move و Wiimote رو نفهمم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or