اطلاعات و تصاویر Move shooter

• Thread starter Thread starter N!ko
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

N!ko

کاربر سایت
gun.jpg

چه احساسی دارید هنگامی که در حال بازی کردن با Playstation Move ، یک اسلحه ی پلاستیکی را نیز در دست خود داشته باشید و از آن هم استفاده کنید ؟
طبق گزارشاتی که پیشتر اعلام شده بود ، سونی نقشه هایی برای عرضه ی یک ضمیمه همراه با Move داشته که Move به صورت افقی در آن قرار می گیرد و به شما این حس را می دهد که یک اسلحه ی واقعی در دست گرفته اید .
ماشه ی این اسلحه با فشار دادن دکمه ی T قفل می شود .
Move shooter در پاییز امسال و به قیمت 19.99$ عرضه خواهد شد .

ایشالا خدا شفا بده....

....................
.............................
...................................
فنهای سونی خواهشا خودشون رو کنترل کنن. باور کنید تو دنیا چیزای خیلی زیاد دیگه ای هم برای دوست داشتن وجود داره!
دوستان چه قدر هم قشنگ خودشون رو به کوچه علی چپ میزنند!!!
انگار نه انگار که اکثر تکنولوژی های جدید رو سونی اختراع می کنه و رایج می کنه و بعدش حق انحصارش در تولید رو میده به بچه مچه هایی مثل سامسونگ و ما بقی رفقا!
3D + Blue ray+LED+LCD+OLED+مانیتور های تاشو +...

این توپ که در سر move قرار داره برای استفاده 360 محیط فقط یبه نظرم یه مشکل داره به یه چیزی برخورد بکنه حتما داقون میشه شک نکنید

tv=sony console=sony dvd player=sony bluray player=sony cd player=sony mp3 player=sony camera=sony laptop=sony 3d=sony mp4 player=sony &.........
بله به لیست اختراعات سونی چندین مورد اضافه شد.:-b
آخه سونی اصلا مگه کارش اختراعه؟اختراع کاره شرکتی مثل IBM هست که آمار خیلی زیادی داره الان یادم نمیاد.

مگه متوجه نشدی . از شیشه ساخته شده نه از پلاستیک فشرده .#:-s دوستان دستشون هم گرفتن تازه مثل توپ پینگ پونگ میمونه فشار میدی میره داخل:d
ببخشید از شیشه ساخته شده پس چرا فشار میدی میره تو!؟ طبیعتا باید بترکه بره تو چش و چال آدم:d

ببخشید از شیشه ساخته شده پس چرا فشار میدی میره تو!؟ طبیعتا باید بترکه بره تو چش و چال آدم:d

این شیشه پلاستیکی هستش:d و پلاستیک فشرده نیست بلکه شیشه پلاستیکی هستش :d

برای این که پلاستیک فشرده از اسمش پیداست بزنی جای مثل شیشه نمیشکنه اما دوستان دارن میگن میشکنه .:d

من نمیفهمم تقلید کجاش بده من خودم از وقتی چشامو باز کردم

50000 خط نوشتم که به ... آدم بفهمونم به این کار که کار درست کس دیگه رو پیشرفت دادن بهش میگن پیشرفت صنعت نه تقلید باز میگی تقلید .

دارم بازی می کنم اول طرفدار نینتندو بوودم بعد سونی حالا مایکروسافت :d
خلاصه هر کدوم بهتر کار کنه طرفدارشم b-):d

عزیز به این نمیگن طرفدار .به این میگن طرفدار باد بودن و برای شما دستگاه بیشتر از بازی مهمه .

به نظر من هرکی بازی بهتری داشته باشه و به سلیقه من بخوره طرفدار بازی هستم تا دستگاه وگرنه تا الان این همه دستگاه نداشتم .

آخرین ویرایش:
البته قبلش هم سگا داشتیم اما مثل آتاری میموند.

عزیز ما دو نوع سگا اصلی که با میکرو میجنگید داشتیم زمان خودش یکی قبل از Ps1 بود که نوار میخورد اون موقع بهش این رو میگفتم :d

یکیش بعد از PS1 که شد 32 بیتی و CD خور و 3 بعدی لینک

بله 3D آخرش وارد این صنعت میشود اما کی شروع کرد وقتی همه هنوز داشتن کنسول 2 بعدی میساختن :-/ همه به پیدایش PS1 دارن میگن دروه تحول صنعت گیم چون از 2بعدی به 3 بعدی از کارتی به CD و از چند نفره در یه اسکرین به شبکه ای و ... رفت صنعت گیم .

نوع دسته ها برای راحتی .
2 تا شوکه رو با ویبریشن و... این ها هم نداشت سونی جا انداخت تازه نوع قرار گرفتن دکمه ها برای راحتی از PS1 بوده .

عزیز من ما از قبل روی PS2 حالتی رو داشتیم که نشون میداد شما چقدر بازی کردی و وقتی به یه حدی میرسیدی برای شما امکانات بازی باز میشود اما به صورتی نبود که کلی بازی ها رو در بر بگیره هر بازی برای خودش حالا اگه شما بخوای به همراهش یه مدال هم بدی چنان کار بزرگی نبوده تازه بازم Achievement با Trophy فرق داره فرقش در نوع ش هستش در Achievement شما امتیاز میگیری درTrophy شما مدال درست مثل PS2 یعنی مدال های شما نشون میده چقدر خوب بازی کردی .

حتما چون خودم خیلی از این موشن ها خوشم میاد خیلی در موردشون تحقیق میکنم.

موشن نینتندو فقط یه رهگیری ساده هستش یعنی شما فقط اون کنترلر رو تکون بدی یعنی به صورت یک حالت ساده مثل این که شما یه خودکار رو روی ورق تکون بدی نشون میده و دقیق نیستش انقدر البته با PLUS ش یکم دقیق تر شده همون هم اما بازم مشکل داره .

اما برعکس move از ترکیبی از دوربین ps eye با کنترلر موشنی هستش یعنی همون کاری که ps eye میکرده رو با اون کنترلر ترکیب کرده و به یه جستجوی 1 به 1 رسیده و حتی بدن شما رو هم در بازی قرار میده حتی فاصله شما رو از TV تشخیص میده یعنی تصویر رو برای شما میتونه به صورت 3 بعدی قرار بده که شما موشن رو در خود TV هم به حالت دیگه در بیاری .

و کار کردی دقیق و هم همون کاری که PS eye میکرده یعنی موشن بدن رو با رهگیری کنترلر ترکیب که حالت 3 بعدی به شما میده یعنی شما دست خودتون رو پشت خودتون ببری مثل KA هنگ نمیکنه حتی فاصله شما رو مثل KA نشون میده از تصویر .

نه عزیز اون دوستمون پیشرفت صنعت نمیدونه چی هستش چون یه جورای شکلشون مثل هم هستش گفت تقلید منم گفتم پس اگه بخوایم تقلید بگیم خدا سونی رو هم برای جفتشون نگه داره باید میگفتم گفتم ماکورسافت .

منم همین رو میگم به این نمیگن تقلید میگن پیشرفت صنعت گفتم اگه بخوایم بگیم تقلید و پیشرفت نگیم میشه رمان نوشت از کار های که سونی برای این صنعت انجام داده .

حالا جدا از فن بازی چه حالی داری انقدر مینویسی میخونی بابا بسه ارث پدرانتون نیست که انقدر میزنید تو سر هم سودشو کس دیگه میکنه حرسشو شما میخورید:d
من نمیفهمم تقلید کجاش بده من خودم از وقتی چشامو باز کردم دارم بازی می کنم اول طرفدار نینتندو بوودم بعد سونی حالا مایکروسافت :d
خلاصه هر کدوم بهتر کار کنه طرفدارشم b-):d

بله به لیست اختراعات سونی چندین مورد اضافه شد.:-b
آخه سونی اصلا مگه کارش اختراعه؟اختراع کاره شرکتی مثل IBM هست که آمار خیلی زیادی داره الان یادم نمیاد.
کی گفت اختراع؟
ایشالا خدا شفا بده....

....................
.............................
...................................
فنهای سونی خواهشا خودشون رو کنترل کنن. باور کنید تو دنیا چیزای خیلی زیاد دیگه ای هم برای دوست داشتن وجود داره!
who is wise never answer your posts

دوستان چه قدر هم قشنگ خودشون رو به کوچه علی چپ میزنند!!!
انگار نه انگار که اکثر تکنولوژی های جدید رو سونی اختراع می کنه و رایج می کنه و بعدش حق انحصارش در تولید رو میده به بچه مچه هایی مثل سامسونگ و ما بقی رفقا!
3D + Blue ray+LED+LCD+OLED+مانیتور های تاشو +...
به جز Blue ray ، لطف کن برا بقیش منبع بیار.

who is wise never answer your posts
شما پست عاقلانه بده تا عاقلانه باهات برخورد بشه!

آخرین ویرایش:
بازم Achievement با Trophy فرق داره فرقش در نوع ش هستش در Achievement شما امتیاز میگیری درTrophy شما مدال
علاقه ای به بحث ندارم ولی تقلید الگوبرداری یا هر اسم دیگه ای که روش میزارین در صورتی باعث پیشرفت صنعت میشه که خودش چیز جدیدی رو عرضه یا اضافه کنه.در حالی که تروفی ها در عمل چیزی رو پیشرفت ندادن و فقط نوعش رو عوض کردن.البته یه تقلید محض هم نبوده.

عزیز من ما از قبل روی PS2 حالتی رو داشتیم که نشون میداد شما چقدر بازی کردی و وقتی به یه حدی میرسیدی برای شما امکانات بازی باز میشود اما به صورتی نبود که کلی بازی ها رو در بر بگیره هر بازی برای خودش
نکنه Content های اضافی یک بازی رو هم سونی وارد بازی ها کرده و ما خبر نداشتیم.چیزی که شما میگین از خیلی قبل از PS2 وجود داشته.البته ممکنه من منظور شما رو متوجه نمیشم.اون چه حالتی روی PS2 بود؟

کی نیست به شماها بگه شرکت سونی به تنهایی داره 30% از تکنولوژِی دنیارو جلو میندازه حالا من حداقلشو گفتم
tv=sony console=sony dvd player=sony bluray player=sony cd player=sony mp3 player=sony camera=sony laptop=sony 3d=sony mp4 player=sony &.........
میگم شما حیفی با این ذهن خلاقت.باید چند نسخه ازت شبیه سازی کنن صادرت کنن اون ور آب شکوفا بشی.
میخوام بدونم اصلا فکر کردی این حرفو زدی؟
راستی مگه نمیدونی ایران فرقون هم 30% صنعت اتومبیل رو جلو میندازه؟
ایران فرقون دیزل واسه ماشینای سنگین و ایران فرقون هم واسه لگنهایی که داریم استفاده میکنیم!

آخرین ویرایش:
50000 خط نوشتم که به ... آدم بفهمونم به این کار که کار درست کس دیگه رو پیشرفت دادن بهش میگن پیشرفت صنعت نه تقلید باز میگین تقلید .

شما ها خوش باشین .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or