اطلاعات و تصاویر Move shooter

• Thread starter Thread starter N!ko
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

N!ko

کاربر سایت
gun.jpg

چه احساسی دارید هنگامی که در حال بازی کردن با Playstation Move ، یک اسلحه ی پلاستیکی را نیز در دست خود داشته باشید و از آن هم استفاده کنید ؟
طبق گزارشاتی که پیشتر اعلام شده بود ، سونی نقشه هایی برای عرضه ی یک ضمیمه همراه با Move داشته که Move به صورت افقی در آن قرار می گیرد و به شما این حس را می دهد که یک اسلحه ی واقعی در دست گرفته اید .
ماشه ی این اسلحه با فشار دادن دکمه ی T قفل می شود .
Move shooter در پاییز امسال و به قیمت 19.99$ عرضه خواهد شد .

ببين بستگي داره مثلا يه چيزي كشف مي شه بقيه دنبالش رو مي گيرن اما move دقيقا همون كارايي هاي دسته ي وي رو داره و مو نمي زنه اين ميشه تقليد مسلم كه هيچ وقت پذيرفته نيست
شما جفتش رو تجربه کردین که انقدر با اعتماد به نفس و قاطعانه نظر میدید ؟ اگر تجربه کردید که تجربیات شما رو می شنویم، اگر نه که اظهار نظر مسلم نفرمایید.

_53db-wii_light_gun_1.jpg

خوب ديگه رسما شد دسته ي wii كم كم فرمون راكت و ايناش هم مي ياد كه ديگه خود دسته ي wii بشه

ببين بستگي داره مثلا يه چيزي كشف مي شه بقيه دنبالش رو مي گيرن اما move دقيقا همون كارايي هاي دسته ي وي رو داره و مو نمي زنه اين ميشه تقليد مسلم كه هيچ وقت پذيرفته نيست
8-|:@)
یکی نیست به شماها بگه شرکت سونی به تنهایی داره 30% از تکنولوژِی دنیارو جلو میندازه حالا من حداقلشو گفتم
tv=sony console=sony dvd player=sony bluray player=sony cd player=sony mp3 player=sony camera=sony laptop=sony 3d=sony mp4 player=sony &.........
رفیق زیاد به شکلک علاقه داری میتونی بری تو دفتر نقاشی فیلیت (!) چند تا بکشی حال کنی، چرا پایین پست ملت اینارو میذاری؟

نه باو این همه فرق! اون توپ رو نمیبینی واقعا؟:d کنترلر وی کجا از این توپ های رنگی رنگی خوشگل داره؟:d
:yes::yes::yes::):):) :blink::blink::blink::blink::blink::bored::bored::bored:
لبخند=:camera::camera::victory:
==================
میتونم منبع این 30% رو ببینم؟:دی
هنوز متوجه نشدی که کمپانی سونی داره دنیارو میچرخونه؟
همین واسه من کافیه=
رییس SCE انگلستان: ما با اين حرفا ناراحت نميشيم!

آقای ray maguire در جواب استاد گرينبرگ گفته اند: ما خيلی هم با بازی های first party مان حال ميکنيم و نسبت به حرف های رقيبان ناراحت نميشيم!

در گفت و گوی با EDGE گفته است: من خيلی هم از عنوان های خودمان راضی هستم چون نسبت به قبل بيشتر فروش ميکنند!

او ادامه ميدهد: م با نيش های و حرف های رقيبان خود را درگير نميکنيم چون در آخر بايد تمرکز خود را داشته باشم تا بهترين محصولات را به فروشنده عرضه کنيم و کاری هم ندارم کی چی ميگه و چکار ميکنه!

وجود ما طوری است که هميشه به ديگران تکنولوژی هايی را میدهیم که حتی فکرش را هم نميکنند که زمانی به آن نياز خواهند داشت و اين فقط به خاطر پيشرفت است!

اين سخنان در جواب حرف جالب جناب گرينبرگ بوده است!
lol :))

یه نسخه هم برای من بفرست :دی
دلیل خندتونو خوشحال میشم بدونم:)
چون اصلا حرف خنده داری نبود حالا اگه باز میگفتم آنچارتد اصلا بدرد بازی کردن نمیخوره اون موقع شما حق داشتی حالا میشه بدونم چرا میخندی؟
===================
من واقعا نمیفهمم یعنی شما اینارو نمیبینید؟که سونی تو هرچیزی پیشتازه؟به اطرفتون نگاه کنید خیلی سادست درکش
=======

آهان این یعنی 30%؟:دی
عاجزانه تقاضا دارم اون فرمولی که باهاش درصد رو حساب کردید به من هم اعطا بفرمایید، تا آخر عمر ممنونت میشم:دی
چون شمایی میگیم 15% خوبه عزیزم؟:x
:)گیر کیا افتادیم:)هنوز نفهمیدن من اون 30% رو واسه این گفتم که نشون بدم چقدر تکنولوژی روز دنیا به سونی وابستست
در ضمن من خیلی گویا جایی که میخواستم به شما نشون بدمو به رنگ قرمز در اوردم شما اگه دوست داری مسخره کنی لازم نیست ادای ادمای کورو دربیاری بری title موضوع رو نقل کنی
منظور من:
وجود ما طوری است که هميشه به ديگران تکنولوژی هايی را میدهیم که حتی فکرش را هم نميکنند که زمانی به آن نياز خواهند داشت و اين فقط به خاطر پيشرفت است!

آخرین ویرایش:
یکی نیست به شماها بگه شرکت سونی به تنهایی داره 30% از تکنولوژِی دنیارو جلو میندازه حالا من حداقلشو گفتم
tv=sony console=sony dvd player=sony bluray player=sony cd player=sony mp3 player=sony camera=sony laptop=sony 3d=sony mp4 player=sony &.........
رییس SCE انگلستان: ما با اين حرفا ناراحت نميشيم!
آهان این یعنی 30%؟:دی
عاجزانه تقاضا دارم اون فرمولی که باهاش درصد رو حساب کردید به من هم اعطا بفرمایید، تا آخر عمر ممنونت میشم:دی

آخرین ویرایش:
من هم میام تو بحث:d
قبول دارم سونی نواوری داشت ولی دیگه فناوری رو جلو نبرد:dاگر این جوری باشهapple و استیو جابز کشک:dمایکروسافت و ویندوز کشک:dگور بابای سگا:d

شما جفتش رو تجربه کردین که انقدر با اعتماد به نفس و قاطعانه نظر میدید ؟ اگر تجربه کردید که تجربیات شما رو می شنویم، اگر نه که اظهار نظر مسلم نفرمایید.

البته كسي كه فن هست شما تا اخر عمرتم دليل بياري يه جوابي سر هم مي كنه كسي نمي خواد سوني بكوبه الان همه دارن راجب تقليد مسلمش بحث مي كنن تجربه كردن نمي خواد بنده خودم وي دارم نمايش كامل سوني هم ديدم شما يه تفاوت يا پيشرفتشو اعلام كن ما رو هم خوشحال كن

البته كسي كه فن هست شما تا اخر عمرتم دليل بياري يه جوابي سر هم مي كنه كسي نمي خواد سوني بكوبه الان همه دارن راجب تقليد مسلمش بحث مي كنن تجربه كردن نمي خواد بنده خودم وي دارم نمايش كامل سوني هم ديدم شما يه تفاوت يا پيشرفتشو اعلام كن ما رو هم خوشحال كن

این توضیحات در مورد تفاوت این دو بس نیست؟!

موشن نینتندو فقط یه رهگیری ساده هستش یعنی شما فقط اون کنترلر رو تکون بدی یعنی به صورت یک حالت ساده مثل این که شما یه خودکار رو روی ورق تکون بدی نشون میده و دقیق نیستش انقدر البته با PLUS ش یکم دقیق تر شده همون هم اما بازم مشکل داره .

اما برعکس move از ترکیبی از دوربین ps eye با کنترلر موشنی هستش یعنی همون کاری که ps eye میکرده رو با اون کنترلر ترکیب کرده و به یه جستجوی 1 به 1 رسیده و حتی بدن شما رو هم در بازی قرار میده حتی فاصله شما رو از TV تشخیص میده یعنی تصویر رو برای شما میتونه به صورت 3 بعدی قرار بده که شما موشن رو در خود TV هم به حالت دیگه در بیاری .

و کار کردی دقیق و هم همون کاری که PS eye میکرده یعنی موشن بدن رو با رهگیری کنترلر ترکیب که حالت 3 بعدی به شما میده یعنی شما دست خودتون رو پشت خودتون ببری مثل KA هنگ نمیکنه حتی فاصله شما رو مثل KA نشون میده از تصویر .

توی Move به خاطر ترکیب دوربین و کنترلر این قابلیت وجود داره که همزمان با کنترلر هدفگیری کنی و همون موقع وقتی مثلآ موشکی داره به طرفت میاد جلوی دوربین خم بشی تا زاویه بازی هم تغییر بکنه و موشک بهت نخوره. توی Wii همچین قابلیتی هست ؟
توی Wii میشه با کنترلر مخصوصش رانندگی کرد و در عین حال با حرکت سر , کله راننده هم حرکت کنه و زوایای مختلف ماشین رو ببینی ؟!
من تجربه ای با Wii ندارم ولی بعید میدونم Wii همچین چیزی داشته باشه چون دوربینی در کار نیست.

توی Move به خاطر ترکیب دوربین و کنترلر این قابلیت وجود داره که همزمان با کنترلر هدفگیری کنی و همون موقع وقتی مثلآ موشکی داره به طرفت میاد جلوی دوربین خم بشی تا زاویه بازی هم تغییر بکنه و موشک بهت نخوره. توی Wii همچین قابلیتی هست ؟
توی Wii میشه با کنترلر مخصوصش رانندگی کرد و در عین حال با حرکت سر , کله راننده هم حرکت کنه و زوایای مختلف ماشین رو ببینی ؟!
من تجربه ای با Wii ندارم ولی بعید میدونم Wii همچین چیزی داشته باشه چون دوربینی در کار نیست.

من راجب خود دستگاه صحبت كردم بحث دوربين بازي كه جدا هست و خوب بحث ps eye سوني جدا هست در حقيقت دوتا چيز مجزا هستن كه با هم تركيب شدن

در رابطه با دقتش هم مي گم مي تونيد توي وي از موشن پلاس استفاده كنيد با توجه به اين موضوع هم كه تكنولوژي وي اخر 2006 اومده و اين اخر 2010 مي ياد مسلما بايد كيفيتش تغيير كنه اما چه تجربه ي جديدي اضافه كرده؟ مثلا 3ds يه تجربه ي كاملا جديده بازم كينكت هم يه نواوري هايي داره با اين ممكنه چيز به درد بخوري هم نشه(به علت استفاده نشدنش توي بازي هاي اصلي 360)

من راجب خود دستگاه صحبت كردم بحث دوربين بازي كه جدا هست و خوب بحث ps eye سوني جدا هست در حقيقت دوتا چيز مجزا هستن كه با هم تركيب شدن

در رابطه با دقتش هم مي گم مي تونيد توي وي از موشن پلاس استفاده كنيد با توجه به اين موضوع هم كه تكنولوژي وي اخر 2006 اومده و اين اخر 2010 مي ياد مسلما بايد كيفيتش تغيير كنه اما چه تجربه ي جديدي اضافه كرده؟ مثلا 3ds يه تجربه ي كاملا جديده بازم كينكت هم يه نواوري هايي داره با اين ممكنه چيز به درد بخوري هم نشه(به علت استفاده نشدنش توي بازي هاي اصلي 360)
خب عزیز من کنترلر خالی که کار نمیکنه ! کلآ اساس Move به ارتباط بین دوربین و کنترلر هست !!! یعنی وقتی میگی Move منظور دوربین + کنترلر هست ! تفاوتش رو با Wii خواستی که من هم توضیح دادم.

اگه فکر میکنی خیلی مثل Wii هستش لینک رو ببین بعد نظر بده . لینک مال IGN هستش هیتلر هم نیست. ببین خود پسره تو IGN کف کرده .

8-|:@)
ایشالا خدا شفا بده....
اشتباه نکن هوشنگ..

به این باشه که خدا سایه ی سونی رو از سر بشر کم نکنه ..

....................
.............................
...................................
فنهای سونی خواهشا خودشون رو کنترل کنن. باور کنید تو دنیا چیزای خیلی زیاد دیگه ای هم برای دوست داشتن وجود داره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or