اطلاعات رسمی در مورد پلی استیشن 5 اعلام شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Amin.AP

کاربر سایت
همین الان سایت Wired مقاله داده و با مارک سرنی مصاحبه کرده در مورد نسل بعد PlayStation که اطلاعات کلیش میشه این

- CPU: 7nm Zen 2, 8 cores
- GPU: custom Navi, including raytracing support
- SSD + custom interfacing to massively increase bandwith (Spiderman freetravel demo: 15 seconds to 0.8 seconds)
- PS4 Backwards compatibility (other platforms not confirmed)
- Physical media
- PSVR '1' compatible
- on-chip 3D audio support

PlayStation’s next-generation console ticks all those boxes, starting with an AMD chip at the heart of the device. (Warning: some alphabet soup follows.) The CPU is based on the third generation of AMD’s Ryzen line and contains eight cores of the company’s new 7nm Zen 2 microarchitecture. The GPU, a custom variant of Radeon’s Navi family, will support ray tracing, a technique that models the travel of light to simulate complex interactions in 3D environments.
Exclusive: What to Expect From Sony's Next-Gen PlayStation

من دارم میرم جایی کسی تونست خلاصه اش رو ترجمه کنه.

آخرین ویرایش:
نکته ای که شاید تا حالا متوجه شده باشید ، بازتاب خبره ، رسما بخش گیمینگ نت رو منفجر کرده . واقعا دنیا تغییر کرده ، دیگه برای اطلاع رسانی تحت تاثیر قرار دادن مخاطب نیاز به کنفرانس های پر زرق و برق نیاز به کنفرانس های پر زرق و برق نیست ، حتی بیرون اومدن یک کلمه از دهن کسایی که دستی بر آتیش دارن یه سونامی خبری درست می‌کنه !

با این تورمی که دچارش شدیم زمان انتشار PS5 کمتر از 10 میلیون روش حساب نکنید و بازیهاشم میره دور ور 1.5 یعنی عملا خیلی ها تو همین نسل بازنشسته میشن : |
دقیقا درست میگی متاسفانه یکیش خود من=(( به قول یکی از دوستان نسل سوخته که هیچ نسل جزغاله هستیم ما...!!! یعنی از یکی از سالمترین و مفرح ترین سرگرمی های دنیا هم یه جورایی محروم هستیم..!!! اینم شانس ماست که اینجا هستیم......!!!!!!!!!!! ملت دنیا با یه پول پس انداز ساده با پول توجیبی میرن کنسول میخرن ما باید وام بانکی بگیریم کنسول بخریم:-w#:-Sدیگه کار از 2 برج حقوق کنار بزارم و قرض کنم گذشته...!!!!!!!!!چقدر باید حسرت بخورم واسه نسل بعد.....!!

شنیدم کنسول PS5 توانایی اجرا کیفیت 8K را خواهد داشت ؟؟

دوستان بیشتر توضیح بدن ممنون میشم

آخرین ویرایش:
سونی بی نهایت با سیاست عمل میکنه، الان چند وقتی بودش که همه داشتند در مورد کنسول بعدی مایکرو صحبت می کردن و شایعات هم از قوی بودن کنسول مایکرو نسبت سونی می گفتن، فارغ از درست یا غلط بودنشون. اگر همین رویه ادامه پیدا می کرد تو بیشتر ذهن ها این تفکر ته نشین میشد و خوب مطمئنن به ضرر سونی بودش این دست شایعات:D
حالا با اعلام رسمی یک بخشی از مشخصات ps5 و شایعات در مورد قدرت زیادش، سونی جلوی شایعات رو که گرفت هیچ الان دست برنده رو داره:D
BC هم که بالاخره تایید شد، عالی عالی! ولی امیدوارم اون عده ای که bc رو ضروری نمی دونستن حداقل بخاطرش الان پز ندن:D
برای منی که این همه بازی رو دستم مونده و هنوز انجام ندادم این بهترین خبر بودش.
نکته ای که شاید تا حالا متوجه شده باشید ، بازتاب خبره ، رسما بخش گیمینگ نت رو منفجر کرده . واقعا دنیا تغییر کرده ، دیگه برای اطلاع رسانی تحت تاثیر قرار دادن مخاطب نیاز به کنفرانس های پر زرق و برق نیاز به کنفرانس های پر زرق و برق نیست ، حتی بیرون اومدن یک کلمه از دهن کسایی که دستی بر آتیش دارن یه سونامی خبری درست می‌کنه !
این حرفارو فقط برای این میزنی چون امسال سونی تو E3 کنفرانس نداره اگر سونی قدرت اینو داشت که کنفرانسش رو مثل سال های پیش خوب برگذار کنه قطعا کنسلش نمی کرد شما هم این طوری نمی گفتی:D
هرچند سونی قرار کنفرانس اختصاصی خودش رو داشته باشه، به نظر هم نمیاد چیزی از کنفرانس های E3 خودش کم داشته باشه، اونجا میای میگی که چقدر خوبه که کنفرانس خفن داشته باشه!:D
هرچند شاید پر کردن دوتا کنفرانس هزینه ی خیلی زیادی هم از نظر محتوایی و هم مالی برای سونی داشته که بی خیال یکیش شده.

این طوری که من فهمیدم 4k رو به صورت واقعی رندر میکنه ولی برای 8k اپسکیل میکنه:دی

دقیقا درست میگی متاسفانه یکیش خود من=(( به قول یکی از دوستان نسل سوخته که هیچ نسل جزغاله هستیم ما...!!! یعنی از یکی از سالمترین و مفرح ترین سرگرمی های دنیا هم یه جورایی محروم هستیم..!!! اینم شانس ماست که اینجا هستیم......!!!!!!!!!!! ملت دنیا با یه پول پس انداز ساده با پول توجیبی میرن کنسول میخرن ما باید وام بانکی بگیریم کنسول بخریم:-w#:-Sدیگه کار از 2 برج حقوق کنار بزارم و قرض کنم گذشته...!!!!!!!!!چقدر باید حسرت بخورم واسه نسل بعد.....!!
من منتظر بودم ببینم PS5 از PS4 پشتیبانی میکنه یا نه که خب زودتر از اونچه فکرشو میکردم خبرش اومد! حقیقتش برنامم اینه:Dتقریبا اون بازیهایی رو که میخواستم تو این نسل رفتم و عناوین مهم دیگه مانند(GOT/TLOU II/DS) یا بین نسلی هستن یا نسل آینده در نتیجه دیگه به PS4 Pro نیازی ندارم ردش میکنم بره و مقداری هم میزارم روش تا بشه 500 چوق نقدی جور کرد.تو این مدت هم میرم سراغ شادروان PS3 که کنج انباری داره خاک میخوره چون کلی عنوان هست که فرصت نکردم تجربشون کنم.دستکم اینجوری میشه PS5 رو خرید و با عناوین PS4 روش سرگرم شد.واسه بازیهای جدید هم شاید بعدا یه راهی پیدا شد مانند(به قول خودت وام بانکی:Dشریکی خریدن یا حتی سرقت مسلحانه:D)

پ.ن:اصلا شاید تا اون موقع جَ... شد هممون شهید شدیم دیگه دغدغه هیچی رو نداشته باشیم:D
با توجه به وضع دلار الان نفروش چون حداقل ۱۸ ماه تا عرضه PS5 فاصله داریم تا بیاد ایران و قیمتشم منطقی شه ۱ سال طول می‌کشه خدا می‌دونه دلار تا اون موقع چند شده
یه نکته دیگه اینه عرضه نسل بعد تاثیر چندانی رو قیمت PS4 نمی‌ذاره یادمون نره ۲ ۳ سال اول این نسل ۳۶۰ گرون ترین کنسول ایران بود:D
کافیه PS4 هک شه قیمتش میشه دوبرابر کنسولای نسل بعد تو ایران الان بفروشی خیلی ریسک کردی
خب منظور از 500 چوق همون دلار بود دیگه.همین الان 500تا نقدی پس انداز کنی تکلیفت واسه خریدن PS5 روشنه.دیگه عملا با PS4 کاری ندارم چه هک بشه چه نشه چون میخوام بازیهاشو با کیفیت PS5 تجربه کنم.

آخرین ویرایش:
اینطور که مشخصه قرار یه چیز توپ بدن فقط خداکنه ظاهرشو یه چیزه فضایی بزنن . بعد اینکه از بازیهای نسل قبل پشتیبانی میکنه خیلی خوبه . فقط خداکنه رو این 8k خیلی مانور ندن چون نه محتوای 8k هست نه خواهان زیادی داره گرچه فکر کنم برای پخش فیلم باشه تا بازی .
حالا دوستان اگه این مشخصاتش باشه چند برابره پرو قویتره ?

من منتظر بودم ببینم PS5 از PS4 پشتیبانی میکنه یا نه که خب زودتر از اونچه فکرشو میکردم خبرش اومد! حقیقتش برنامم اینه:Dتقریبا اون بازیهایی رو که میخواستم تو این نسل رفتم و عناوین مهم دیگه مانند(GOT/TLOU II/DS) یا بین نسلی هستن یا نسل آینده در نتیجه دیگه به PS4 Pro نیازی ندارم ردش میکنم بره و مقداری هم میزارم روش تا بشه 500 چوق نقدی جور کرد.تو این مدت هم میرم سراغ شادروان PS3 که کنج انباری داره خاک میخوره چون کلی عنوان هست که فرصت نکردم تجربشون کنم.دستکم اینجوری میشه PS5 رو خرید و با عناوین PS4 روش سرگرم شد.واسه بازیهای جدید هم شاید بعدا یه راهی پیدا شد مانند(به قول خودت وام بانکی:Dشریکی خریدن یا حتی سرقت مسلحانه:D)

پ.ن:اصلا شاید تا اون موقع جَ... شد هممون شهید شدیم دیگه دغدغه هیچی رو نداشته باشیم:D
با توجه به وضع دلار الان نفروش چون حداقل ۱۸ ماه تا عرضه PS5 فاصله داریم تا بیاد ایران و قیمتشم منطقی شه ۱ سال طول می‌کشه خدا می‌دونه دلار تا اون موقع چند شده
یه نکته دیگه اینه عرضه نسل بعد تاثیر چندانی رو قیمت PS4 نمی‌ذاره یادمون نره ۲ ۳ سال اول این نسل ۳۶۰ گرون ترین کنسول ایران بود:D
کافیه PS4 هک شه قیمتش میشه دوبرابر کنسولای نسل بعد تو ایران الان بفروشی خیلی ریسک کردی

اولین بازی 8k native پارسال معرفی کرد
Sony Showed Gran Turismo Sport Running in 8K at 120 Frames-Per-Second

البته بیشتر جنبه تبلیقاتی برای فروش tv های سونی بازی های نسل قبل و ورزشی حداکثر 8k اجرا میکنه
بقیه بازی ها هم upscal

سونی بی نهایت با سیاست عمل میکنه، الان چند وقتی بودش که همه داشتند در مورد کنسول بعدی مایکرو صحبت می کردن و شایعات هم از قوی بودن کنسول مایکرو نسبت سونی می گفتن، فارغ از درست یا غلط بودنشون. اگر همین رویه ادامه پیدا می کرد تو بیشتر ذهن ها این تفکر ته نشین میشد و خوب مطمئنن به ضرر سونی بودش این دست شایعات:D
حالا با اعلام رسمی یک بخشی از مشخصات ps5 و شایعات در مورد قدرت زیادش، سونی جلوی شایعات رو که گرفت هیچ الان دست برنده رو داره:D
BC هم که بالاخره تایید شد، عالی عالی! ولی امیدوارم اون عده ای که bc رو ضروری نمی دونستن حداقل بخاطرش الان پز ندن:D
برای منی که این همه بازی رو دستم مونده و هنوز انجام ندادم این بهترین خبر بودش.

این حرفارو فقط برای این میزنی چون امسال سونی تو E3 کنفرانس نداره اگر سونی قدرت اینو داشت که کنفرانسش رو مثل سال های پیش خوب برگذار کنه قطعا کنسلش نمی کرد شما هم این طوری نمی گفتی:D
هرچند سونی قرار کنفرانس اختصاصی خودش رو داشته باشه، به نظر هم نمیاد چیزی از کنفرانس های E3 خودش کم داشته باشه، اونجا میای میگی که چقدر خوبه که کنفرانس خفن داشته باشه!:D
هرچند شاید پر کردن دوتا کنفرانس هزینه ی خیلی زیادی هم از نظر محتوایی و هم مالی برای سونی داشته که بی خیال یکیش شده.

این طوری که من فهمیدم 4k رو به صورت واقعی رندر میکنه ولی برای 8k اپسکیل میکنه:D
Horizon 2
Gran Turismo 7
بازی japan studio
Japanese Game Studios Are Already Working on PlayStation 5 Games | SegmentNext
گیم پلی Death Stranding ghost of tsushima و The Last of Us Part II
انحصاری های third-party در حال ساخت
104846

سونی بیشتر از دو کنفرانس هم محتوا داره
اما میشه با یه مصاحبه 4 دقیقه و یه سری اطلاعات کلی و بدون حتی یک دلار هزینه رقیب برد گوشه رینگ
چرا الکی این همه هزینه کنه :D

بنظر من اگه کسی قصد نسل بعد داره از همین الان باید تا موقع عرضه جمع کنه اونم 10 ملیون . راستی tv4k هم باید خرید :D
خداوکیلی عجب گیری کردیم تو این کشور . از صبح تا شب همش زور میگن . شما فکر کنید مسئولین این مردم سیل زده براشون مهم نیست حالا وای به حال ما گیمرا

خروجی 8K رو ساپورت میکنه لزوما به این معنی نیست که بازی ها با اون رزولوشن اجرا میشن. حالا ممکنه سیستم چکربردینگ داشته باشه بازیها 4K اجرا شن و بعد آپ اسکیل شن. یا بازیهای سبکتر نیتیو باشن. فعلا کسی چیزی نمیدو نه.
البته چند و قت پیش دمویی در یکی از نمایشگاه های تکنولوژی ژاپن از سمت سونی منتشر شد که GTS با رزولوشن 8K و 120 فریم و همینطور ری تریسینگ اجرا شده بود. خیلیا اعتقاد داشتن روی PS5 اجرا شده بود. شخصا بعید میدونم

@Cj_sa

اینم در نظر بگیر همزمان با خبر PS5 اون کنسول تمام دیجیتال مایکرو هم رسما در مراسمی معرفی شد. با قیمت 250 دلار و بد جور تحت سایه ی دو خط و نیم خبر PS5 قرار گرفت در حدی که تقریبا 90 در صد خبر رو حتی نشنیدن

آخرین ویرایش:
بنظر من اگه کسی قصد نسل بعد داره از همین الان باید تا موقع عرضه جمع کنه اونم 10 ملیون . راستی tv4k هم باید خرید :D
خداوکیلی عجب گیری کردیم تو این کشور . از صبح تا شب همش زور میگن . شما فکر کنید مسئولین این مردم سیل زده براشون مهم نیست حالا وای به حال ما گیمرا
نه دیگه اینطوریم نیست ۱ سال از عرضش بگذره قیمتش میاد دور بر ۵ تومن البته باید دید دلار تا اون موقع چنده:-&

• Like
Reactions: Jack cooper
نکته ی دیگه ای که سرنی گفته اینه که هاردی که در PS5 استفاده شده سریعتر از سریعترین SSD موجود در بازار PC هست و اینکه سرعت هارد به خودی خود تاثیر آنچنانی نداره بلکه رابط بین هارد و کنسول هم باید بتونه از سرعتش بهره ببره. اطلاعات دقیق نداده ولی دوستانی که تعجب کردن چطور سرنی داره میگه لودینگ کمتر از یک ثانیه دلیلش استفاده از تکنولوژی اختصاصی در کنسول هست
که به احتمال زیاد ماکروسافت همچین تکنولوژی رو رو کنسولش نداره یا مشابه همین
امیدوارم ماکروسافت هم به لطف تیم مهندسی سورفیس حرفای خوبی واس گفتن داشته باش

اولین بازی 8k native پارسال معرفی کرد
Sony Showed Gran Turismo Sport Running in 8K at 120 Frames-Per-Second

البته بیشتر جنبه تبلیقاتی برای فروش tv های سونی بازی های نسل قبل و ورزشی حداکثر 8k اجرا میکنه
بقیه بازی ها هم upscal

Horizon 2
Gran Turismo 7
بازی japan studio
Japanese Game Studios Are Already Working on PlayStation 5 Games | SegmentNext
گیم پلی Death Stranding ghost of tsushima و The Last of Us Part II
انحصاری های third-party در حال ساخت
View attachment 104846

سونی بیشتر از دو کنفرانس هم محتوا داره
اما میشه با یه مصاحبه 4 دقیقه و یه سری اطلاعات کلی و بدون حتی یک دلار هزینه رقیب برد گوشه رینگ
چرا الکی این همه هزینه کنه :D
ببخشید اینسایدر جان ایا بازی هایی مانند agent h2 و بازی japan studio و کلی بازی third party انحصاری به صورت رسمی تایید شدن؟ این بازی های انحصاری ترد پارتی چندتان و برای کدوم شرکت ها هستند؟!
هرچند بر اساس همون شایعات h2 برای 2021 برنامه ریزی شده و مطمئنن تا دو تا کنفرانس اینده سونی هم ازش چیزی نمی بینیم!:D
ما داریم اینجا در مورد واقعیت حرف میزنیم، درسته؟! اگر به گفتن این جور حرفا باشه نفر بعدی میاد میگه سونی برای 5تا کنفرانس به فاصله یک هفته، کلی محتوا داره!:D
بازیی هایی مثل DS و Got و تلو2 الان چند سال تو کنفرانس های سونی هستند و ازشون داره به عنوان بازی های بین نسلی و لانچ تایتل یاد میشه!!
به خروجیشون کار ندارم که چه شاهکارهایی هستند، این برای من فقط یک معنی داره، فعلا سونی دستش خالیه برای برپایی دوتا کنفرانس اون هم به فاصله شاید چندماه!
همون طور که گفتم اگر قرار بود کنفرانسی تو E3 باشه شما هم این حرف رو نمی زدی
شایعه های الکی و غیر موثق کلی هایپ ایجاد میکنن و همه در موردشون صحبت می کنند، حالا چه برسه به یک خبر رسمی از مارک سرنی:D
حالا هفته دیگه که یک شایعه جدید اومد، میبینی که باز کلی هایپ و خبر و هیجان ایجاد میشه:D
بازیبازها تشنه اخبار نسل جدیدن، هر خبر و شایعه ای ترند میشه وای به حال اینکه رسمی هم باشه!:D

اینم در نظر بگیر همزمان با خبر PS5 اون کنسول تمام دیجیتال مایکرو هم رسما در مراسمی معرفی شد. با قیمت 250 دلار و بد جور تحت سایه ی دو خط و نیم خبر PS5 قرار گرفت در حدی که تقریبا 90 در صد خبر رو حتی نشنیدن
انصافا برای من هم مهم نبودش این خبر وقتی داریم در مورد ps5 حرف میزنیم. کنسول بدون دیسک مایکرو با قیمت 250 دلار و سه تا بازی داغون معلومه نمی تونه تاثیرگذار باشه
به نظرم مقایسه خوبی نبود!:دی اگر مثلا مایکرو میومد یک کنفرانس برای نسل بعدش میزاشت و باز هم خبرش دیده نمیشد اون طوری میشه گفت سونی حتی با چند جمله هم مایکرو رو outplay کرده:دی
هرچند این طوری که تو فروم ها چرخیدم inside xbox این سری هم هیجان های خودش رو داشته و هم دارند در مورد NG2 حرف میزنن:دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: g4mer
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or