اطلاعات رسمی در مورد پلی استیشن 5 اعلام شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Amin.AP

کاربر سایت
همین الان سایت Wired مقاله داده و با مارک سرنی مصاحبه کرده در مورد نسل بعد PlayStation که اطلاعات کلیش میشه این

- CPU: 7nm Zen 2, 8 cores
- GPU: custom Navi, including raytracing support
- SSD + custom interfacing to massively increase bandwith (Spiderman freetravel demo: 15 seconds to 0.8 seconds)
- PS4 Backwards compatibility (other platforms not confirmed)
- Physical media
- PSVR '1' compatible
- on-chip 3D audio support

PlayStation’s next-generation console ticks all those boxes, starting with an AMD chip at the heart of the device. (Warning: some alphabet soup follows.) The CPU is based on the third generation of AMD’s Ryzen line and contains eight cores of the company’s new 7nm Zen 2 microarchitecture. The GPU, a custom variant of Radeon’s Navi family, will support ray tracing, a technique that models the travel of light to simulate complex interactions in 3D environments.
Exclusive: What to Expect From Sony's Next-Gen PlayStation

من دارم میرم جایی کسی تونست خلاصه اش رو ترجمه کنه.

آخرین ویرایش:
90 درصد نشنیدن بلی :-"

View attachment 104847
میدونی که شماره ترندها ساعت به ساعت تغییر میکنه و بستگی به زمان داره :D در واقع هر اتفاقی زودتر بیفته بالاتر میره
با این حال جالب اینه که
InsideXBOX + رونمایی کنسول جدید + اعلام اطلاعات دقیق کنفرانس E3 مایکرو = 135K توییت
دو خط مصاحبه سرنی = 195K توییت

من انصافاً راضیم به این
(هر چند دسته ایکس باکس رو برا PC دارم...:D... کی ایکس باکس وان میخره وقتی PS4 و سوییچ هست :D)

خیلی ممنون که بودجه براتون کلا دردسر نیست و معتقدید هر چی باشه میرسه براتون...
برا ما هم میرسه یحتمل پولش، ولی برسه هم نمی ارزه 500 دلار خرج "کنسول خونگی" کنی...
مگه تو یه مقطعی پرایس کات بخوره مثل بقیه نسل ها و بیاد یه جای منطقی

وگرنه آره... 900p با بهترین و به صرفه ترین دسته حال حاضر صد در صد می ارزه به هیولای چند صد دلاری به نظر من... ا
اصن حواستون نیست با چه جامعه آماری ای طرفید
درک میکنم ، نینتندو فنها این مسائل براشون مهم نیستو تفکراتشون از کنسول تفاوت داره ، شاید بخاطر کند گذشتن زمان در سخت افزار کنسولشه که فنهاش در همون دوران استاپ زدن :D . برای PC فقط استفاده میکنی مشکلی نداره از نظر من :D ، بیا بعضی کاربرا رو خوشحال نکنیم با پستامون باشه ؟ چون ما به نینتندو و نینتندو فنها همیشه احترام میزاریم ، الانم که با جوکرو مورگانا میخوای توی SMB خودتو ذوب کنی :D

• Like
Reactions: beh1382 and KiDD
میدونی که شماره ترندها ساعت به ساعت تغییر میکنه و بستگی به زمان داره :D در واقع هر اتفاقی زودتر بیفته بالاتر میره
با این حال جالب اینه که
InsideXBOX + رونمایی کنسول جدید + اعلام اطلاعات دقیق کنفرانس E3 مایکرو = 135K توییت
کاری به این عدد بازی حالا من ندارم ولی خواستم بگم که جفتشون از زمانی که معرفی شدن ترند توئیتر بودن بعدم اون دو خط مصحابه رو یک جوری میگید انگاری کم چیزی بوده نسل بعدی رو سونی عملا تایید کرد با مشخصاتش که یـ چیز بی سابقه بوده تا الان بعد هی میگید دو خط دو خط !

با این حال جالب اینه که

اینساید ایکس باکس که کلا یه نمایش معمولی هست. کنسول جدید (بگو وان S بدون درایو) هم که خیلی وقت هست لیک شده و چیز خاصی هم نداشته که ملت بخوان بخاطرش هیجان زده بشن و اطلاعات کنفرانس هم در حد اعلام تاریخ و ساعت شروع بوده دیگه. چه چیز خیلی مهم حیاتی گفتن که الان بخواد بازخورد خیلی فضایی بگیره؟

حالا تا یک هفته پیش کسی برای این کنسول و اینساید و E3 تره هم خرد نمیکرد چه برسه به تاریخ دقیق کنفرانس مایکرو، اما الان هر کدومش شده یه رویداد بزرگ و بینشون "+" هم گذاشته میشه :دی

90 درصد نشنیدن بلی :-"

View attachment 104847
ما رو مسخره کردی یا خودت رو؟ چیزی از ترند بودن توی توییتر میدونی؟
خبر مربوط به PS5 دیروز 8-9 صبح اومد، خبر اسمش دیشب اکس باکس امروز، انتظار داری یک خبر تا ابد ترند بمونه؟ همین اسمش و ... تا چند ساعت دیگه هم محو میشن.
ای سونی چه کردی با یه عده طی 8-9 سال.

اینساید ایکس باکس که کلا یه نمایش معمولی هست. کنسول جدید (بگو وان S بدون درایو) هم که خیلی وقت هست لیک شده و چیز خاصی هم نداشته که ملت بخوان بخاطرش هیجان زده بشن و اطلاعات کنفرانس هم در حد اعلام تاریخ و ساعت شروع بوده دیگه. چه چیز خیلی مهم حیاتی گفتن که الان بخواد بازخورد خیلی فضایی بگیره؟

حالا تا یک هفته پیش کسی برای این کنسول و اینساید و E3 تره هم خرد نمیکرد چه برسه به تاریخ دقیق کنفرانس مایکرو، اما الان هر کدومش شده یه رویداد بزرگ و بینشون "+" هم گذاشته میشه :D
عصبانی نشو حالا :D خودتون میگید E3 بزرگترین اتفاق گیمی در سال هست شماها چون سونی نیست میخواید کوچیک جلوه بدیدش , حالا جدا مگه غیر اینه ؟ از کی تا حالا E3 اونم E3 که قراره کنسول نسل بعدی توش معرفی بشه + معرفی بازی های استدیوهای جدید مایکرو (که یجورایی هم تایید شده) هایپ نداره ؟ در واقع اون مشخصاتی یا همون توییتی که مایکرو سریع بعد مصاحبه سرنی داد برا خوابوندن جو بود دیگه اینو همه فهمیدن :D
اینم بگم که رونمایی کنسول در یه کنفرانس یا شو کیس خیلی فرق داره تا اینکه سرنی بیاد در مصاحبه با فلان منبع خیلی سربسته فقط تایید کنه کنسول نسل بعدی در حال ساخته با یه سری اطلاعات در حد خیلی کم , اونم تازه 2019 منتظرش نباشید

اینم بگم که رونمایی کنسول در یه کنفرانس یا شو کیس خیلی فرق داره تا اینکه سرنی بیاد در مصاحبه با فلان منبع خیلی سربسته فقط تایید کنه کنسول نسل بعدی در حال ساخته با یه سری اطلاعات در حد خیلی کم , اونم تازه 2019 منتظرش نباشید
برا ترند شدن این روزا یک کلمه کافیه شور اشتیاق ملت ربطی به E3 و غیر E3 نداره الان با دسترسی راحت به اینترنت هر کجا و هرزمان یک کلمه منتشر بشه میشه ترند اینترنت در کل نمیدونم چرا میخواید بگین چیزی که سرنی تایید کرده چیز کمی بوده تا الان سابقه نداشته سونی قبل معرفی رسمی کنسول اینجوری اطلاعات منتشر کنه همین خودش یـ دلیل واسه فوق مهم بودن ـشه ....

درک میکنم ، نینتندو فنها این مسائل براشون مهم نیستو تفکراتشون از کنسول تفاوت داره ، شاید بخاطر کند گذشتن زمان در سخت افزار کنسولشه که فنهاش در همون دوران استاپ زدن :D . برای PC فقط استفاده میکنی مشکلی نداره از نظر من :D ، بیا بعضی کاربرا رو خوشحال نکنیم با پستامون باشه ؟ چون ما به نینتندو و نینتندو فنها همیشه احترام میزاریم ، الانم که با جوکرو مورگانا میخوای توی SMB خودتو ذوب کنی :D

این نوع احترامت عملاً چسبوندن یه عقیده به یه اقلیت و کنار گذاشتن شون یه گوشه است. میتونی خودت رو با این شیوه احترام گذاشتن مسخره کنی...فعلاً خوب گوش کن (یا گوش کنید...نمیدونم هر کی فکر می کنه حرف مفت میزم... :دی)
ببین خودت میدونی من مشکلی با سونی ندارم اون جوری...
ولی ملت یجوری ذوق می کنن یه طرفه سر همچین Spec ـی من اصن نمیتونم درک کنم. شاید با جامعه گیمینگ فعلی داخل ایران اختلافم خیلی فجیع تر از چیزیه که فکر می کردم یا شایدم هایپ ریز سونی خیلی اثرگذار تر از چیزیه که تو ابعاد بزرگتر داره اتفاق میفته...

حرف منو فکر نکنم فهمیدی(اگه می فهمیدی نمی چسبوندی به اقلیت "نینتندو فن")...حرف من اینه که چقدر میخواید خرج مقوله Gaming کنید... چون مقوله مهمی هم هست... کمپانی ها هر کدوم میخوان بیشتر بچاپن.
برای من حداقل خرید سخت افزارش یه حد و مرزی داره. نمیدونم تو الان PS4 Pro داری یا عادی... ولی من بدون این که هیت آن چنانی ای نسبت به سیستم کنسول میان نسلی داشته باشم (چون اون موقع که اومدن اصن کنسول نسل هشتمی نداشتم) اگه همین امسال می خواستم کنسول بخرم PS4 عادی می خریدم. چه بسا وقتی بودجه میخواستم برا خرید کنسول کنار بذارم. تنها انتخاب هایی که برام منطقی بودن PS4 بود و سوییچ که سر آخر به خاطر زلدا و هندهلد بودن رفتم سر سوییچ... و راضیم. اگه میرفتم سمت PS4 هم فکر نمی کنم فرقی می کرد و بازم راضی بودم... بگذریم.

این ارزش مقوله گیمینگ برای منه. من بازی نقد می کنم. میدونم چقدر مهمه که بازی رو بهترین سیستم ممکن چجوری اجرا میشه. ولی همون قدر میدونم ارزش نحوه اجرای بازی روی حالت استاندارد نسل هشتم چقدره... دلیلش واضحه...چون حالت استاندارده. از +92 میلیون نفری که PS4 دارن و 10 12 نفری که من دور و بر خودم میشناسم تقریباً دو نفرشون شاید اگه 200 دلار داشته باشن، میفروشن کنسول فعلی شون رو تا بذارن روش یه PS4 Pro بخرن... بقیه؟ اگه بخوان خرج گیمینگ کنن یا میذارن روش سوییچ میخرن یا خرج دسته و اکسسوری و گیم رو همون PS4 می کنند.

این جامعه 9 به 3 تو 12 نفری که من میشناسم مشخصا واسه اینه که تو ایرانیم و وضع بدتره... ولی عمراً از 6 به 6 اون ور تر بره تو یه جامعه تامین تر از لحاظ اقتصادی.
بحث دوباره سر همین ارزش مقوله گیمینگ ـه.

من و شما داریم در مورد تفاوت شایعه 14 ترافلاپس فعلی PS5 و 12 ترافلاپس لیک شده ی XBOX بعدی صحبت می کنیم. 40 نفر دیگه هم این جان... ده هزار نفر هم توییتر و ردیت سرش بحث می کنن.
جامعه فروش این کنسول بالای ده میلیون نفره. تو اون جامعه 14 ترافلاپس و این عدد ها پشیزی اهمیت نداره.
دو تا چیز اهمیت داره.
قیمت
بازی

این بحث Spec هایی هم که می کنیم میره زیر مجموعه بازی هایی که میتونه اجرا کنه طبیعتاً. و دو سال اول نسل عملاً هیچ بازی ای وارد بازار نمیشه که رو یک کنسول ضعیف تر 400 دلاری اجرا نشه و رو 500 دلاریه اجرا شه.
پس برا من اهمیتی نداره که کنسول 500 دلاریه 8K ساپورت می کنه. چون تو وهله اول تلویزیون 4K هم ندارم.
میگم جامعه آماری بزرگتر سر همینه.

الان نینتندو هم زمزمه کنسول Pro اش هست. اگه بخواد صرفاً ارتقا بصری یه سری بازی باشه(حالا هر چقدر باشه) من واقعاً برام فرقی نمی کنه و به همینی که دارم می چسبم.
ولی اگه بگن با لانچش یه چی مثل RE2 رو میشه هیبریدی هر جا بازی کرد ورق برمیگرده.
چون اون میره زیر خط حداثر ارزشی که من برا گیمینگ قائلم. کنسول در ازای یه افزایش قیمت یه چیز واقعاً جدیدتر برا رو کردن داره. تازه در اون صورت هم من باز حاضر نیستم برا ریویژن سوییچ در اون صورت بیشتر از 400 دلار خرج کنم

اگه مایکروسافت یه کنسول 400 دلاری بده که عین آدم بازی های نسل نه رو اجرا کنه. باید سونی واقعاً یه چیزی بیشتر از "هیولای 500 دلاری من تو 0.8 ثانیه اسپایدرمن رو لود می کنه و ساپورت 8K داره" رو کنه تا من قانع شم این داره یه چیزی تو زمینه "بازی" رو می کنه که "قیمت" اش رو توجیح کنه.
وگرنه اگه مایکروسافت هم مسیر سونی رو بره. نــــــه. ترجیح میدم وارد نسل نه نشم و با همین سوییچ بازی های گرافیک نسل هفت و نیمی رو بازی کنم. چون حداقل سرویسی که تو بحث "بازی" ارائه میده صد در صد به "قیمت" اش می ارزه. مخصوصاً الان که شدید لایبرری فوق خفنی داره سوییچ.

عصبانی نشو حالا :D خودتون میگید E3 بزرگترین اتفاق گیمی در سال هست شماها چون سونی نیست میخواید کوچیک جلوه بدیدش , حالا جدا مگه غیر اینه ؟ از کی تا حالا E3 اونم E3 که قراره کنسول نسل بعدی توش معرفی بشه + معرفی بازی های استدیوهای جدید مایکرو (که یجورایی هم تایید شده) هایپ نداره ؟ در واقع اون مشخصاتی یا همون توییتی که مایکرو سریع بعد مصاحبه سرنی داد برا خوابوندن جو بود دیگه اینو همه فهمیدن :D

مایکروسافت قرار بود همین دیروز در مورد کنفرانس صحبت کنه و این کار رو هم کرد. در اینکه E3 مهم هست هم بحثی نیست ولی اینکه تاریخ و ساعت کنفرانس رو بخوایم به عنوان یه خبر خیلی مهم بهش نگاه کنیم دیگه مسخرست :دی

این معرفی مشخصات کنسول به نشریات هم کار جدیدی نیست، مایکروسافت هم 2017 مشخصات وان ایکس که اون موقع اسکورپیو بود رو در اختیار DF گذاشت تا مقاله و ویدئو از روش تهیه کنن و خبر پخش شد.

واکنش نشون دادن مایکرو (اگر بخواد الان واکنشی نشون بده) هم خلاصه میشه در یه ویدئو یا مصاحبه اختصاصی با مهندسای ایکس باکس و حرکت مشابه انجام میدن نه اینکه تاریخ کنفرانس رو اعلام کنن.

همون موقع که گوگل پراجکت استریم رو راه انداخت به فاصله چند روز مایکروسافت یه ویدئو داد بیرون و XCloud رو معرفی کرد. به همین سادگی. بعد سونی اومده ساخت کنسولش رو تایید کرده و مایکرو هم توی E3 2018 ساخت کنسول جدیدش با اسم رمز اسکارلت رو تایید کرد و حتی هدف 4k/60fps رو هم براش مطرح کرده. :دی

خلاصه اینکه بخورید و بیاشامید ولی اصراف نکنید :دی

برا ترند شدن این روزا یک کلمه کافیه شور اشتیاق ملت ربطی به E3 و غیر E3 نداره الان با دسترسی راحت به اینترنت هر کجا و هرزمان یک کلمه منتشر بشه میشه ترند اینترنت در کل نمیدونم چرا میخواید بگین چیزی که سرنی تایید کرده چیز کمی بوده تا الان سابقه نداشته سونی قبل معرفی رسمی کنسول اینجوری اطلاعات منتشر کنه همین خودش یـ دلیل واسه فوق مهم بودن ـشه ....
دوست عزیزم من متوجه نمیشم شما چرا اصلا بحثو عوض میکنی ؟ شما در جواب اینکه معرفی Xbox sad رفت زیر سایه مصاحبه سرنی اومدی برا اینکه بگی بی طرفی و xbox هم خوبه و لایک و این حرفا از ترند توییتر آمار گذاشتی ولی به زمان ترند و تعداد توییت ها توجه نداشتی , منم اومدم گفتم عزیزم ترند شدن ساعت به ساعت عوض میشه و بستگی به زمان داره ولی اون 195k توییت شده اون یکی 135k که بعدش شما یهو کلا بحثو عوض کردی که با این عددها حالا کاری نداری در صورتی که پست قبلیت به همون کار داشتی :D
حالا که بحث عوض شد اینم در نظر بگیر که خیلی ها هنوزم نمیرن اینترنت ببینن سرنی با فلان سایت مصاحبه داشته و چی گفته اصلا خیلی ها سرنی رو نمیشناسن کی هست :D حالا بگذریم که اطلاعات در اون حد گسترده نبود ولی خیلی فرقه بین اطلاعاتی که وسط کلی دوربین و خبرنگار و هایپ و ... انجام میشه با چند خط مصاحبه , درسته شور و اشتیاق زیاده ولی اونور هم زیاده دیگه درسته ؟ 2 ماه دیگه E3 هست و رونمایی های مختلف + کنسول نسل بعدی
حالا اگر بیشتر اشتیاق برا نسل بعد سونی باشه خیلی اتفاق عجیب غریبی رخ نداده

خلاصه اینکه بخورید و بیاشامید ولی اصراف نکنید :D
چشم خونسرد باش فقط :D

فك كنم اواسط ٢٠٢٠ بياد
تقريبا ميشه گفت ابان ماه يا اذر ماه ساله ٩٩

نم اومدم گفتم عزیزم ترند شدن ساعت به ساعت عوض میشه و بستگی به زمان داره ولی اون 195k توییت شده اون یکی 135k که بعدش شما یهو کلا بحثو عوض کردی که با این عددها حالا کاری نداری در صورتی که پست قبلیت به همون کار داشتی :D

افتخار کردن این داره الان؟
که معرفی رسمی ناگهانی Spec های PS5 (اونم وقتی این قدر خوبن) از معرفی "ریویژن" کنسولی که رسماً بیشتر از یه ماهه وجودش و حتی قیمتش لیک شده بیشتر مورد توجه قرار گرفته.
سر چه چیزی بحث می کنید خدایی...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or