اطلاعات رسمی در مورد پلی استیشن 5 اعلام شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Amin.AP

کاربر سایت
همین الان سایت Wired مقاله داده و با مارک سرنی مصاحبه کرده در مورد نسل بعد PlayStation که اطلاعات کلیش میشه این

- CPU: 7nm Zen 2, 8 cores
- GPU: custom Navi, including raytracing support
- SSD + custom interfacing to massively increase bandwith (Spiderman freetravel demo: 15 seconds to 0.8 seconds)
- PS4 Backwards compatibility (other platforms not confirmed)
- Physical media
- PSVR '1' compatible
- on-chip 3D audio support

PlayStation’s next-generation console ticks all those boxes, starting with an AMD chip at the heart of the device. (Warning: some alphabet soup follows.) The CPU is based on the third generation of AMD’s Ryzen line and contains eight cores of the company’s new 7nm Zen 2 microarchitecture. The GPU, a custom variant of Radeon’s Navi family, will support ray tracing, a technique that models the travel of light to simulate complex interactions in 3D environments.
Exclusive: What to Expect From Sony's Next-Gen PlayStation

من دارم میرم جایی کسی تونست خلاصه اش رو ترجمه کنه.

آخرین ویرایش:
مایکروسافت قرار بود همین دیروز در مورد کنفرانس صحبت کنه و این کار رو هم کرد. در اینکه E3 مهم هست هم بحثی نیست ولی اینکه تاریخ و ساعت کنفرانس رو بخوایم به عنوان یه خبر خیلی مهم بهش نگاه کنیم دیگه مسخرست :D

این معرفی مشخصات کنسول به نشریات هم کار جدیدی نیست، مایکروسافت هم 2017 مشخصات وان ایکس که اون موقع اسکورپیو بود رو در اختیار DF گذاشت تا مقاله و ویدئو از روش تهیه کنن و خبر پخش شد.

واکنش نشون دادن مایکرو (اگر بخواد الان واکنشی نشون بده) هم خلاصه میشه در یه ویدئو یا مصاحبه اختصاصی با مهندسای ایکس باکس و حرکت مشابه انجام میدن نه اینکه تاریخ کنفرانس رو اعلام کنن.

همون موقع که گوگل پراجکت استریم رو راه انداخت به فاصله چند روز مایکروسافت یه ویدئو داد بیرون و XCloud رو معرفی کرد. به همین سادگی. بعد سونی اومده ساخت کنسولش رو تایید کرده و مایکرو هم توی E3 2018 ساخت کنسول جدیدش با اسم رمز اسکارلت رو تایید کرد و حتی هدف 4k/60fps رو هم براش مطرح کرده. :D

خلاصه اینکه بخورید و بیاشامید ولی اصراف نکنید :D

این همه اعتمادی که به مایکرو داری کم گم باید یه XBOX بعدی با اشتراک بی نهایت گیم پس و گلد بهت بدن این که شوخی بود

ولی خبری رو دیدم که گقتن GTA6با رقم هنگفتی که سونی هزینه کرده به مدت مشخصی انحصاری Ps5 میشه

• Like
Reactions: KiDD
افتخار کردن این داره الان؟
که معرفی رسمی ناگهانی Spec های PS5 (اونم وقتی این قدر خوبن) از معرفی "ریویژن" کنسولی که رسماً بیشتر از یه ماهه وجودش و حتی قیمتش لیک شده بیشتر مورد توجه قرار گرفته.
سر چه چیزی بحث می کنید خدایی...
بحث افتخار کردن نبود در کامنتم کامل توضیح دادم به خودش که داستان چی بود پس الکی موضوع رو عوض نکن که بخوای سو استفاده کنی , وگرنه بحث افتخار کردن باشه شایعه اومدن P5 بعد بیش از دو سال برا سوییچ با کیفیت 720 افتخار داره , خودت دوست داری انگار تیکه انداختن و بحث عوض کردن رو :D

• Like
Reactions: only sony and KiDD
بحث افتخار کردن نبود در کامنتم کامل توضیح دادم به خودش که داستان چی بود پس الکی موضوع رو عوض نکن که بخوای سو استفاده کنی , وگرنه بحث افتخار کردن باشه شایعه اومدن P5 بعد بیش از دو سال برا سوییچ با کیفیت 720 افتخار داره , خودت دوست داری انگار تیکه انداختن و بحث عوض کردن رو :D

من نخوندم پست های قبلی رو... حال ندارم 7 8 تا پست پشت سر هم در مورد سیستم ترندینگ توییتر که خودش یه مقوله 2000 کلمه ای این طرف هاست رو بخونم.
میشینید 195K پست حداکثری زمان ترندینگ PS5 رو با 135K حداکثری ایکس باکس رو مقایسه می کنید میخواید من تصور کنید دارید در مورد چیز دیگه ای فکر می کنید!؟
اینم جالبه هر شوخی رو میگیرید به خودتون سریع...
P5 چیه اون وقت... یه کاراکتر به اسمش اضافه شده بود ترند شده بود کل فرنچایز و نینتندو و... . چشماتون هم ظاهراً هر چی میخواد می چینه از قضیه
نکنه اسمش هم سه سال پیش میتونستید 4K اجرا کنید؟؟؟ گیری کردیم ها

دوست عزیزم من متوجه نمیشم شما چرا اصلا بحثو عوض میکنی ؟ شما در جواب اینکه معرفی Xbox sad رفت زیر سایه مصاحبه سرنی اومدی برا اینکه بگی بی طرفی و xbox هم خوبه و لایک و این حرفا از ترند توییتر آمار گذاشتی ولی به زمان ترند و تعداد توییت ها توجه نداشتی , منم اومدم گفتم عزیزم ترند شدن ساعت به ساعت عوض میشه و بستگی به زمان داره ولی اون 195k توییت شده اون یکی 135k که بعدش شما یهو کلا بحثو عوض کردی که با این عددها حالا کاری نداری در صورتی که پست قبلیت به همون کار داشتی :D
حالا که بحث عوض شد اینم در نظر بگیر که خیلی ها هنوزم نمیرن اینترنت ببینن سرنی با فلان سایت مصاحبه داشته و چی گفته اصلا خیلی ها سرنی رو نمیشناسن کی هست :D حالا بگذریم که اطلاعات در اون حد گسترده نبود ولی خیلی فرقه بین اطلاعاتی که وسط کلی دوربین و خبرنگار و هایپ و ... انجام میشه با چند خط مصاحبه , درسته شور و اشتیاق زیاده ولی اونور هم زیاده دیگه درسته ؟ 2 ماه دیگه E3 هست و رونمایی های مختلف + کنسول نسل بعدی
حالا اگر بیشتر اشتیاق برا نسل بعد سونی باشه خیلی اتفاق عجیب غریبی رخ نداده
اتفاقا شما داری بحث رو عوض میکنی من اون پستم در رابطه با این جمله بود :

اینم در نظر بگیر همزمان با خبر PS5 اون کنسول تمام دیجیتال مایکرو هم رسما در مراسمی معرفی شد. با قیمت 250 دلار و بد جور تحت سایه ی دو خط و نیم خبر PS5 قرار گرفت در حدی که تقریبا 90 در صد خبر رو حتی نشنیدن
اگه اینقدر ماکرو خاک بر سر بود پس چرا اصلا نمایشش اومد جزو ترند های توئیتر اونم با این حجم از توئیت ؟
جفت تاپیک ها وقتی منتشر شدن شدن جزو ترند های توئیتر شدن حالا کیا این ترندا رو راه میندازن ؟ معلومه کسایی که سرشون تو اینترنت ـه بعدم مگه قرار حتما سرنی رو بشناسن این همه مدیا مثل IGN و اکانت خود سونی و هزار یک جای دیگه این خبر رو منعکس کردن پس میبینی چیز کمی نیست شما میگی دو خط مصاحبه من بهش میگم تبلیغات قبل معرفی رسمی سر بحث ترند شدن ماکرو و XBOX هم بگم که بله میدونم ترند شدن توی توئیتر چجوریه گفتمم کاری به عدد بازی ندارم اگه به عدد بازی باشه سونی از دیروز داره ترند میشه قشنگ دو برابر ترند شده از نظر تعداد توئیت قطعا (بماند معرفی اپدیت ورژن 3.0 Super Smash Bros. و معرفی شخصیت جوکر همشون رو میزاره جیب بقلی تو مدت مشابه :D ) ولی اینکه بگید بله اولا اون دو خط چیز خیلی خاصی نبوده و از اون ورم نمایش ماکرو خیلی خاص بوده و راحت رفته زیر سایه همون دو خط خنده داره الانم دوباره تکرار میکنم یـ لایو ساده تو تویچ اندازه پیک بیننده تو E3 میتونه بیننده جمع کنه حالا هر وقت میخواد باشه باشه همین چند وقت پیش مثلا نمایش معرفی Borderlands 3 تا 600K پیک بینندش فقط رو تویچ بود چیزی که شاید تو E3 هم تکرار نشه همینم در مورد بقیه چیزا صدق میکنه میخواد E3 باشه میخواد غیر E3 باشه به راحتی آب خوردن ترند میشه دیگه بماند که زمین و زمان هم انعکاسش بدن در کل مسئله خیلی راحته عصر عصر اینترنته و یک کلمه راحت میتونه یـ ملت چند میلیونی رو درگیر خودش کنه به همین راحتی به همین خوشمزگی پس خواهشن نگید مسئله مسئله مهمی نبود ....

آخرین ویرایش:
من نخوندم پست های قبلی رو... حال ندارم 7 8 تا پست پشت سر هم در مورد سیستم ترندینگ توییتر که خودش یه مقوله 2000 کلمه ای این طرف هاست رو بخونم.
اینم جالبه هر شوخی رو میگیرید به خودتون سریع...
P5 چیه اون وقت... یه کاراکتر به اسمش اضافه شده بود ترند شده بود کل فرنچایز و نینتندو و... . چشماتون هم ظاهراً هر چی میخواد می چینه از قضیه
نکنه اسمش هم سه سال پیش میتونستید 4K اجرا کنید؟؟؟ گیری کردیم ها
حال نداشتی بخونی پس اینطوری یهو جوگیر نشو وسط بحث ! اول برو بخون پست ها رو
اون P5 هم برا این گفتم تا متوجه بشی راحت میشه بحث اصلی رو عوض کرد و پشتش تیکه انداخت , جدیدا هم خیلی شوخ شدی منم شوخی میکنم با هم باشیم :D
اتفاقا شما داری بحث رو عوض میکنی من اون پستم در رابطه با این جمله بود :

اگه اینقدر ماکرو خاک بر سر بود پس چرا اصلا نمایشش اومد جزو ترند های توئیتر اونم با این حجم از توئیت ؟
جفت تاپیک ها وقتی منتشر شدن شدن جزو ترند های توئیتر شدن حالا کیا این ترندا رو راه میندازن ؟ معلومه کسایی که سرشون تو اینترنت ـه بعدم مگه قرار حتما سرنی رو بشناسن این همه مدیا مثل IGN و اکانت خود سونی و هزار یک جای دیگه این خبر رو منعکس کردن پس میبینی چیز کمی نیست شما میگی دو خط مصاحبه من بهش میگم تبلیغات قبل معرفی رسمی سر بحث ترند شدن ماکرو و XBOX هم بگم که بله خوبم بلند ترند شدن توی توئیتر چجوریه گفتمم کاری به عدد بازی ندارم اگه به عدد بازی باشه سونی از دیزور داره ترند میشه قشنگ دو برابر ترند شده از نظر تعداد توئیت قطعا (بماند معرفی اپدیت ورژن 3.0 Super Smash Bros. و معرفی شخصیت جوکر همشون رو میزاره جیب بقلی تو مدت مشابه :D ) ولی اینکه بگید بله اولا اون دو خط چیز خیلی خاصی نبوده و از اون ورم نمایش ماکرو خیلی خاص بوده و راحت رفته زیر سایه همون دو خط خنده داره الانم دوباره تکرار میکنم یـ لایو ساده تو تویچ اندازه پیک بیننده تو E3 میتونه بیننده جمع کنه حالا هر وقت میخواد باشه باشه همین چند وقت پیش مثلا نمایش معرفی Borderlands 3 تا 600K پیک بینندش فقط رو تویچ بود چیزی که شاید تو E3 هم تکرار نشه همینم در مورد بقیه چیزا صدق میکنه میخواد E3 باشه میخواد غیر E3 باشه به راحتی آب خورند ترند میشه دیگه بماند که زمین و زمان هم انعکاسش بدن در کل مسئله خیلی راحته عصر عصر اینترنته و یک کلمه راحت میتونه یـ ملت چند میلیونی رو درگیر خودش کنه به همین راحتی به همین خوشمزگی پس خواهشن نگید مسئله مسئله مهمی نبود ....
والا من نگفتم مایکرو خاک بر سره و چیزای دیگه , راجب ترندی که پست گذاشته بودی پست گذاشتم که بقیه متوجه بشن جریان چیه و در واقع به اون قسمتی کار داشتم که الان خودت گفتی و قرمز بولدش کردم , پس بحثی دیگه نمیمونه
منم گفتم شور و اشتیاق زیاده ولی نه مصاحبه سرنی اینقدر خفن بود نه اونور اونطوری عادی بود که پشم باشه همش , به هر حال دو ماه دیگه E3 که بیاد خیلی بیشتر از این حرفا توییت میبینیم

بعد تو الان از عرضه جوکر برا اسمش رسیدی به عرضه P5 برای سوییچ 720p ـی؟ تحت عنوان شوخی؟ واقعاً؟
:|
من از عرضه جوکر به جایی نرسیدم اتفاقا تریلرش که خیلی هم طولانی بود 2 بار دیدم اینقدر خوب بود ولی اونطوری جواب دادم تا ببینی خیلی راحت میشه تیکه انداخت رفت وسط بحثی که خودت هم نمیدونستی چه به چیه

آخرین ویرایش:
حال نداشتی بخونی پس اینطوری یهو جوگیر نشو وسط بحث ! اول برو بخون پست ها رو
اون P5 هم برا این گفتم تا متوجه بشی راحت میشه بحث اصلی رو عوض کرد و پشتش تیکه انداخت , جدیدا هم خیلی شوخ شدی منم شوخی میکنم با هم باشیم :D

آره میشه یه چی گفت... بعد وقتی کامل اشتباه برداشت شد، بگید نه، منظور من تو پست قبل بود :|
تو بحث یکپارچه رفتار کنید...اگه دیدگاهتون تو یه نقطه ای از بحث جوریه که میشه همچین برداشتی کرد تقصیر من نیست... این جا نوشته ها مکتوبه (تازه دلیلی نیست بازم من سر بزنم...اون یه پست دیگه است... من داشتم پست فعلیت رو نقل قول می کردم)

خب الان شما برا من روشن کن... از کجا رسیدید به این که 195K توییت های زمان معرفی PS5 از 135K توییت های معرفی ریویژن ایکس باکس بیشتره.
نه که همش از اون پست "معرفی ریویژن ایکس باکس زیر سایه مصاحبه مارک سرنی رفت" شروع شد ـه؟

بعد یهو این وسط هدف بحث عوض شد. و تهش اشتباهی به همون پست شروع شده اش رسید؟
چرت و بیخود سر یه چیزی بحث می کنید بعد هر کی هم اضافه میشه میگید به شما چه؟ واقعاً :|

بعد تو الان از عرضه جوکر برا اسمش رسیدی به عرضه P5 برای سوییچ 720p ـی؟ تحت عنوان شوخی؟ واقعاً؟
این جوری میشه بحث رو عوض کرد... انگشت شصت رو به شقیقه ربط بدیم چون عضوی از بدن اند :|

دو نکته
اول اینکه شاید یک عده کمی براشون رزولوشن سوییچ مهم باشه ولی بطور واضح اکثریت از دارنده هاش مثل بنده که خودمم P5 رو روی PS4 دارم ذره ایی براشون اهمیت نداره و انتظاری هم ندارن چون جذبه اصلی کنسول هند هلد بودنشه نه رزولوشن و از اون مهم تر هیچوقت هم از یک کنسول 300 دلاری هیبریدی همچین انتظاری رو ندارن!
نکته دوم هم اینکه اگه بحث ترندینگ باشه,حضور جوکر توی SSB دست کمی از خبر PS5 و XBOX SAD نداشتXD

يه سوال خيلى مغز منو درگير كرده
ايا مانيتور هاى ١٠٨٠ ps5 و ساپورت ميكنن يا بايد 4k گرفت؟:-s:-?:-?:-s:-s

• Like
Reactions: samadi741
قصد ناراحت کردن کسی رو ندارم ولی فکر کنم گفتنش خیلی واجبه. برام خیلی جالبه که قبلا اگه کسی توی تاپیک های PC یا جدیدا مایکرو اسم 4K و 60 فریم می اورد، یه عده از دوستان خندشون میگرفت و میگفتن اصلا مهم نیست ولی الان که سونی حرف از این تکنولوژی ها (اونم به صورت واقعی و نه آپ اسکیل) آورده، براشون مقدس شده. یعنی فقط منتظر بودین تا پلتفرم محبوبتون توی این زمینه بالاخره یه خودی نشون بده تا موافق این قضیه بشید؟

آخرین ویرایش:
سونی بی نهایت با سیاست عمل میکنه، الان چند وقتی بودش که همه داشتند در مورد کنسول بعدی مایکرو صحبت می کردن و شایعات هم از قوی بودن کنسول مایکرو نسبت سونی می گفتن، فارغ از درست یا غلط بودنشون. اگر همین رویه ادامه پیدا می کرد تو بیشتر ذهن ها این تفکر ته نشین میشد و خوب مطمئنن به ضرر سونی بودش این دست شایعات:D
حالا با اعلام رسمی یک بخشی از مشخصات ps5 و شایعات در مورد قدرت زیادش، سونی جلوی شایعات رو که گرفت هیچ الان دست برنده رو داره:D
BC هم که بالاخره تایید شد، عالی عالی! ولی امیدوارم اون عده ای که bc رو ضروری نمی دونستن حداقل بخاطرش الان پز ندن:D
برای منی که این همه بازی رو دستم مونده و هنوز انجام ندادم این بهترین خبر بودش.

این حرفارو فقط برای این میزنی چون امسال سونی تو E3 کنفرانس نداره اگر سونی قدرت اینو داشت که کنفرانسش رو مثل سال های پیش خوب برگذار کنه قطعا کنسلش نمی کرد شما هم این طوری نمی گفتی:D
هرچند سونی قرار کنفرانس اختصاصی خودش رو داشته باشه، به نظر هم نمیاد چیزی از کنفرانس های E3 خودش کم داشته باشه، اونجا میای میگی که چقدر خوبه که کنفرانس خفن داشته باشه!:D
هرچند شاید پر کردن دوتا کنفرانس هزینه ی خیلی زیادی هم از نظر محتوایی و هم مالی برای سونی داشته که بی خیال یکیش شده.

این طوری که من فهمیدم 4k رو به صورت واقعی رندر میکنه ولی برای 8k اپسکیل میکنه:D
من دارم اینو میگم چون یه حقیقته ، حالا میخواید با این فن بازی های پوچ و مسخره سرتون رو بکنید تو برف به واقعیت ، پیشرفت تکنولوژی و دوره جدیدی از خبر رسانی در سوشیال مدیا و طرز فکر بقیه ربطی نداره!

• Like
Reactions: only sony and KiDD
والا من نگفتم مایکرو خاک بر سره و چیزای دیگه , راجب ترندی که پست گذاشته بودی پست گذاشتم که بقیه متوجه بشن جریان چیه و در واقع به اون قسمتی کار داشتم که الان خودت گفتی و قرمز بولدش کردم , پس بحثی دیگه نمیمونه
منم گفتم شور و اشتیاق زیاده ولی نه مصاحبه سرنی اینقدر خفن بود نه اونور اونطوری عادی بود که پشم باشه همش , به هر حال دو ماه دیگه E3 که بیاد خیلی بیشتر از این حرفا توییت میبینیم
ولی بازم معتدقم کاری که سونی کرد (سرنی بدون اجازش آبم نیمتونه بخوره سر ساخت کنسول) کم چیزی نبوده از این حیث میگم که تا حالا سابقه نداشته نسل بعدی اینجوری قبل معرفی رسمی ازش صحبت بشه (مشخصات هرچند کم) همین خودش اهمیت ترند شدن و تغییر کردن بازاریابی سنتی رو میرسونه که دیگه شرکت ها خودشون رو مستلزم صبر کردن و یهوی بیرون دادن اطلاعات نمیدونن و میخوان به راحت ترین شکل ممکن با بیرون دادن چند خط مصاحبه کل کار یـ کمپین تبلیغاتی رو به رایگان ترین شکل ممکن انجام بدن !
قصد ناراحت کردن کسی رو ندارم ولی فکر کنم گفتنش خیلی واجبه. برام خیلی جالبه که قبلا اگه کسی توی تاپیک های PC یا جدیدا مایکرو اسم 4K و 60 فریم می اورد، یه عده از دوستان خندشون میگرفت و میگفتن اصلا مهم نیست ولی الان که سونی حرف از این تکنولوژی ها (اونم به صورت واقعی و نه آپ اسکیل) آورده، براشون مقدس شده. یعنی فقط منتظر بودین تا پلتفرم محبوبتون توی این زمینه بالاخره یه خودی میخواد نشون بده تا موافق این قضیه بشید؟
سر TLoU هم یادمه همین طور شد همه تازه داشتن طعم 60 فریم رو میچشیدن و به به و چه چه میکردن در کل چرا چیزی که همیشه برا PC گیمرا میشد فخر فروشی و اخ بده و فلان و بچه بازی یهو تبدیل میشه به یـ مزیت کاربردی که باهاش میشه پز داد یکم ناجور ـه این تغییر رفتار ها ....

قصد ناراحت کردن کسی رو ندارم ولی فکر کنم گفتنش خیلی واجبه. برام خیلی جالبه که قبلا اگه کسی توی تاپیک های PC یا جدیدا مایکرو اسم 4K و 60 فریم می اورد، یه عده از دوستان خندشون میگرفت و میگفتن اصلا مهم نیست ولی الان که سونی حرف از این تکنولوژی ها (اونم به صورت واقعی و نه آپ اسکیل) آورده، براشون مقدس شده. یعنی فقط منتظر بودین تا پلتفرم محبوبتون توی این زمینه بالاخره یه خودی نشون بده تا موافق این قضیه بشید؟
روی یک سیستم ۱۰۰۰ و ۱۲۰۰ دلاری این کیفیت دادن بحث نداره، رو کنسول این کیفیت دادن بحث داره.

• Like
Reactions: Jack cooper
کاری به این عدد بازی حالا من ندارم ولی خواستم بگم که جفتشون از زمانی که معرفی شدن ترند توئیتر بودن بعدم اون دو خط مصحابه رو یک جوری میگید انگاری کم چیزی بوده نسل بعدی رو سونی عملا تایید کرد با مشخصاتش که یـ چیز بی سابقه بوده تا الان بعد هی میگید دو خط دو خط !
منظور اصلا جنگ کنسولی نبوده. پست من در جواب دوستی بود که گفته بود کنفرانس اگر بود الان هیچکدوم ازین حرفا نمیزدید. منم در جواب اینو گفتم تا این رو تاکید کنم که در دنیای امروز نیازی به کنفرانس نیست اگر خبری مهم باشه یه مصاحبه تو یه مجله کار یه E3 رو میتونه انجام بده. که مشخصا هم تونسته.

از جوابی که دادی بنظرم پست من ر بد برداشت کردی

• Like
Reactions: K I 1 1 E R
بخاطر اینه که میدونیم اگر سونی 900pرو هم معرفی میکرد ، از تمام توان کنسولش برای نشون دادن جزییات گرافیکی استفاده میکنه ، با 1.6 ترافلاپس HZD رو داشتیم TO1886 ، SM ، UD و UC4 و گاو و و و ران شده با اون کیفیت ، هر نسل بنچمارک میشه بازیهامون ، حالا این سخت افزار که انقدر اختلاف داره ، و تصور اینکه استودیوهای غول سونی چه نقشه ای برا ذره ذره ی قدرتش کشیدن مغز آدمو منفجر میکنه ، کارهایی که تا الان روی PS4 استاندادرد ممکن نبوده ، ممکن شده ، و حالا این سخت افزار و استودیوهای سونی . شرحی براش پیدا نمیکنم ، تصورش خارج از تصوراته !! :D .
با PC که کاری نداشتیم آزاری نداره :D ، روی همون XBOX استاندارد 90OP یا همین XX چقدر از قدرتش تونستن استفاده کنن ، انحصاریها چکار کردن این نسل روی این سخت افزار .

اگه مایکروسافت یه کنسول 400 دلاری بده که عین آدم بازی های نسل نه رو اجرا کنه. باید سونی واقعاً یه چیزی بیشتر از "هیولای 500 دلاری من تو 0.8 ثانیه اسپایدرمن رو لود می کنه و ساپورت 8K داره" رو کنه تا من قانع شم این داره یه چیزی تو زمینه "بازی" رو می کنه که "قیمت" اش رو توجیح کنه.
وگرنه اگه مایکروسافت هم مسیر سونی رو بره. نــــــه. ترجیح میدم وارد نسل نه نشم و با همین سوییچ بازی های گرافیک نسل هفت و نیمی رو بازی کنم. چون حداقل سرویسی که تو بحث "بازی" ارائه میده صد در صد به "قیمت" اش می ارزه. مخصوصاً الان که شدید لایبرری فوق خفنی داره سوییچ.
پست بالاییمو قبل این بخون ، نینتندو به فکر سخت افزار جدیده ، درسته بازی های خوبی داره ولی باز هم نتونسته نظر اکثریتو روی کنسولش جلب کنه ، مهم نیستو اینکه فازش چیز دیگه ایه میدونی که خودشون الان تفکرشون همون دیدگاه سنتی قبل نیست ، اینکه بازی خوب داشته باشی ، و کنسول به روزی داشته باشی که سازنده از عهده ی سخت افزازش بربیاد یه حسن بزرگه ، کنسول خفن ، بازی خفن ، کیه که بدش بیاد ؟

به نظرم کسانی که میخان از نسل بعدی و کنسول ps5 محروم نشن از الان 500 دلار پس انداز کنن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or