اطلاعات رسمی در مورد پلی استیشن 5 اعلام شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Amin.AP

کاربر سایت
همین الان سایت Wired مقاله داده و با مارک سرنی مصاحبه کرده در مورد نسل بعد PlayStation که اطلاعات کلیش میشه این

- CPU: 7nm Zen 2, 8 cores
- GPU: custom Navi, including raytracing support
- SSD + custom interfacing to massively increase bandwith (Spiderman freetravel demo: 15 seconds to 0.8 seconds)
- PS4 Backwards compatibility (other platforms not confirmed)
- Physical media
- PSVR '1' compatible
- on-chip 3D audio support

PlayStation’s next-generation console ticks all those boxes, starting with an AMD chip at the heart of the device. (Warning: some alphabet soup follows.) The CPU is based on the third generation of AMD’s Ryzen line and contains eight cores of the company’s new 7nm Zen 2 microarchitecture. The GPU, a custom variant of Radeon’s Navi family, will support ray tracing, a technique that models the travel of light to simulate complex interactions in 3D environments.
Exclusive: What to Expect From Sony's Next-Gen PlayStation

من دارم میرم جایی کسی تونست خلاصه اش رو ترجمه کنه.

آخرین ویرایش:
ب نظرم از همین الان پول جمع کنید و پولتون را ب دلار ذخیره کنید و اینم در نظر بگیرید ک باید ک tv 4k هم تهیه کنید تا لذتش را ببرید و باید تا یک سال بعد از عرضه صبر کرد تا ببینیم هر دو کنسول چکار میکنند.
البته من تا الان همیشه xbox داشتم ولی ب علت اذیت هایی ک سر تحر.یم این بار کرد احتمالا سمت سونی بیام.

به نظرم در این یه مورد (کنسول‌ها و کامپیوترهای پیشرفته)، نسل سوخته واقعی این بچه‌های جدید هستن! :D ماها از سال‌ها قبل انواع و اقسام کنسول‌ها رو داشتیم و کلی بازی تجربه کردیم که هرکدوم عطر و طعم خودشون رو داشتن. از نسل‌های قدیمی‌تر که بازی‌های دو بعدی رو هم تجربه کردیم تا اون‌هایی که مثلاً با PS1 شروع کردن یا نسل‌های بعد که اولین کنسول‌شون PS2 بود یا حتی بریم جلوتر و برسیم به X360 و...
ولی نسل جدید که تازه به سن و سالی رسیده که می‌خواد بره سراغ بازی واقعی (نه از این درپیت‌های موبایلی)، دیگه با این قیمت‌ها بی‌خیال کنسول میشه. قیمت خود کنسول‌ها از یه طرف و بازی‌هاشون از طرف دیگه کاری کرده که روز به روز از تعداد گیمرهای حرفه‌ای و نیمه حرفه‌ای توی ایران کم بشه و جمعیت گیمرهای موبایلی بالا بره. الآن به نوعی هر ایرانی یه گیمر هست، ولی 90% گیمر موبایلی هستن و سرشون با همین بازی‌های ساده و Free to Play و مدیریتی گرم هست. :D در حالی که توی دنیا در کنار رشد بازی‌های موبایلی، کنسول‌ها هم هنوز محبوبیت بالایی دارن و همین نسل در کنار PS4 که غوغا کرد، X1 هم واقعاً بد نفروخت و عملکردش بهتر از کنسول‌های رتبه دوم توی دوران PS1 و PS2 بود. Switch هم که طوفان به پا کرده و داره عالی جلو میره. ولی توی ایران روز به روز از گیمرهای کنسولی کم میشه و این تعدادی که باقی موندن هم خیلی‌هاشون به لطف اکانت هکی و ظرفیت فلان و چنان دارن بازی می‌کنن و برای اینکه بتونن اکثر بازی‌های معروف رو تجربه کنن، یا باید بزنن تو کار خرید اشتراکی یا خرید و فروش بازی دست دوم و ظرفیت و از این جور چیزها. در حالی که نسل ما می‌رفت یکی دو تومن (یا در اوجش مثلاً 10 تومن) می‌داد و بازی می‌گرفت می‌چپوند توی کنسول و حالش رو می‌برد. :D
-----------------------
برای اینکه پست زیادی آف تاپیک نشه! :D
به نظرم سونی اگه بخواد میتونه یه کنفرانس یک ساعته برگزار کنه و کمبود محتوا برای همچین کنفرانسی نداره. میشه مثلاً 20 دقیقه از کنفرانس رو با بازی‌های معرفی شده پُر کنه و کیفیت‌شون رو روی PS5 نشون بده (TLoU2، Ghost of Tsushima و Death Stranding). یه زمانی رو صرف معرفی کنسول کنه و مثلاً کنترلر اون رو نشون بده یا اگه شکل ظاهری کنسول تعیین شده، اون رو هم نمایش بده. بحث در مورد قابلیت‌های مختلف از تکنیکی تا ویژگی‌های جانبی و فلان و چنان، از چیز جالبی مثل همین سرعت لودینگ تا جنگولک‌ بازی‌هایی که معمولاً توی این جور کنفرانس‌ها دیده میشن. یه سری تک دموی خفن که قابلیت‌های کنسول رو نشون بده از طرف استودیوهای فرست پارتی و ترد پارتی. مثلاً یه دمویی از PD که حالا لزوماً GT7 نباشه، ولی قدرت PS5 رو نمایش بده. یه سری بازی که در دست ساخت هستن رو هم معرفی کنه، ولی لزوماً چیز خاصی هم از گیم‌پلی اون‌ها نشون نده. مثلاً Horizon 2 و چیزهایی مثل اون که هنوز در حدی آماده نیستن که گیم‌پلی اون‌ها رو ببینیم، ولی میشه یه تریلر real time با توجه به قدرت PS5 ازشون ساخت.
ولی فکر می‌کنم اینا ترجیح میدن فعلاً PS4 به فروشش ادامه بده و خیلی زیر سایه PS5 نره. :D به وقتش هم هر چند وقت یه بار مثل دیروز میان یه خبری منتشر میکنن که سر و صدا کنه و خیلی هم از رقابت نسل بعد دور نمونن، تا روزی که نوبت به کنفرانس برسه و بیچاره‌مون کنن!
آره خدایش آریا اینو راست گفتی تا بحال اینقدر دقیق و عمیق به مسائله فکر نکرده بودم:Dوالا قشنگ یادمه من 1000 تومن بازی میخردم برای PS1 و 2000 تومن برای PS2 برای PS3 هم که داستان همون سر دادن و تعویض ولی خداییش بازی نیست که بازی نکرده باشم تا به امروز یادم نمیاد هم WII هم 360 حتی کنسول قدیمی ...!!نزاشتم چیزی از دستم در بره...!!!!!ولی خداییش راست میگی ما همه چی و تجربه کردیم ولی اون دهه 80 یا 90 که الان تازه شروع به بازی کردن کرده واقعا بیچاره هست با این وضعیت....!!!!
من پیشاپیش از این نسل و نسل بعد جلو جلو:D:D معذرت میخوام:D:Dببخشید من اشتباه کردم گفتم..!!:Dالان با این حرفها فهمیدم ما خیلی تو این ضمینه حال کردیم خداییش...!!! یه جورایی God bless u نسل بعدی:D:D:D:D

آخرین ویرایش:
ببینم بالاخره این نسل اون نسلی میشه که همه ی بازیا 60 فریم یا نه! چقد هایپه نسل 8 بالا بود همه جوگیر گرافیکه آواتارو بازیا همه 60 فریمو از این حرفا و تنها کسی که جوو خوابوند جان کارمک بود که گفت نسل 8 رو 60 فریم نی داداچام جو ندین!:D ببینم این نسل 9 این حسرت بزرگو به دل میزاره باز یا نه!:D
60 فریم یه چیز اپشناله ، اون موقع هم انتظار بی ربطی نبوده و کنسول ها هم از پسش بر میومدن، ولی بازی سازها رفتن سمت ویژوال غنی و واقع گرایانه و محیط های عظیم و رزولوشن های بالاتر و فریم در اولویتشون واقع نشد

اگه بکوارد پلی‌استیشن 3 هم بذارن بنده به طور رسمی از خوشحالی سکته می‌‍کنم :D
صحبت‌های سرنی کمابیش لیک‌های گذشته رو تایید کرد. الان رسماً می‌شه گفت کنسول بعدی سونی واقعاً چیزایی که انتظارشو نداشتم رو قراره به بازار بیاره. ری تریسینگ، SSD و... خدا رحم کنه به بازیایی که قراره روش ساخته بشن :D
خداروشکر که 2020 میاد. راحت می‌تونیم از بازیای امسال هم نهایت لذت رو ببریم :D
احتمالش ضعیفه دلیل هم داره معماری گرافیک و پردازنده بر پایه AMD بود نسل 8 و نسل 9 هم قراره همون AMD باشه این کار رو واسه بکوارد راحت میکنه ولی از طرفی معماری ps3 بر پایه چیپ Nvidia بود که خیلی پیچیده تره و آزادی عمل و همه چیش کمتره به زبان خودمون دولوپر دهنش سرویس میشه تا بتونه اونو بهینه کنه :D

برای من که بارلود و کلا سخت افزار زیاد مهم نیست فقط امیدوارم مثل این نسل نباشه و تو تمام سبکها خصوصا JRPG بازیهای بزرگی براش معرفی شن و از لحاظ بازی مثل PS1 و PS2 باشه
اگه بخواد قویترین و ایده آل ترین سخت افزار ممکنه رو بده ولی بسپارتش دست یه سری مثل EA بازی بده به نظرم بدرد نمیخوره
البته مطمئنم سونی حتما یه لاین آپ استثنایی برامون تدارک دیده.

بعد از این که کنسول های نسل بعدی بیان چقدر احتمال داره کنسول های این نسل کاهش قیمت داشته باشند از طرف سونی و مایکرو؟!

آره خدایش آرین اینو راست گفتی تا بحال اینقدر دقیق و عمیق به مسائله فکر نکرده بودم:Dوالا قشنگ یادمه من 1000 تومن بازی میخردم برای PS1 و 2000 تومن برای PS2 برای PS3 هم که داستان همون سر دادن و تعویض ولی خداییش بازی نیست که بازی نکرده باشم تا به امروز یادم نمیاد هم WII هم 360 حتی کنسول قدیمی ...!!نزاشتم چیزی از دستم در بره...!!!!!ولی خداییش راست میگی ما همه چی و تجربه کردیم ولی اون دهه 80 یا 90 که الان تازه شروع به بازی کردن کرده واقعا بیچاره هست با این وضعیت....!!!!
من پیشاپیش از این نسل و نسل بعد جلو جلو:D:D معذرت میخوام:D:Dببخشید من اشتباه کردم گفتم..!!:Dالان با این حرفها فهمیدم ما خیلی تو این ضمینه حال کردیم خداییش...!!! یه جورایی God bless u نسل بعدی:D:D:D:D
نسل های آینده باید برگشتی دوباره به رترو گیمینگ داشته باشن. اسمش رو هم میزاریم Generation Zero :>

• Like
Reactions: Arima Kishou
پول خرید مهمه که ندارم، حالی هر چی میخاد باشه مهم نیست
(مثلا کنسول رو هم خریدم گیمش چی؟)
من کل کنسولها رو داشتم تا الان ولی باید خداحافظی کنم از گیم چون دیگه نمیصرفه و حال نمیده
نسل بعد میرم توییچ از دیدن بازیها لذت میبرم:))
از اخرین روزهای بازیم هم لذت ببرم

دقیقا مسئله ای که هست همینه پول کنسول به کنار .... پول مانیتور 4k (که فعلا نیست اصلا ) به کنار ....
وقتی افراد کمتری اون کنسول رو داشته باشن پس بازی دست دوم هم کمتره و برای فروختنش هم مشتری کمتره
تا ببینیم تا اون موقع چی میشه ....

من دارم اینو میگم چون یه حقیقته ، حالا میخواید با این فن بازی های پوچ و مسخره سرتون رو بکنید تو برف به واقعیت ، پیشرفت تکنولوژی و دوره جدیدی از خبر رسانی در سوشیال مدیا و طرز فکر بقیه ربطی نداره!
لول!!! من دارم فن بازی در میارم؟!!! کجای حرفام به فن بازی می خورد؟!! اصلا دارم طرف کیو میگیرم؟!
شمایید که دارید ارزش یک مصاحبه رو در حد یک نمایشگاه بالا می برید اون وقت من فن هستم و حرف های پوچ و مسخره میزنم.
در ضمن صحبت های شما نه تنها تناقض داره، بلکه با عملکرد خود سونی هم یکی نیست!
اگر حرف یا مصاحبه در حد کنفرانس، پس چرا سونی ماه پیش یک سری برنامه (Fanfest) جدید ترتیب دادش؟! خوب فقط می رفتن با سایت ها در مورد ایندی ها و بقیه بازی ها مصاحبه می کردن دیگه!!
چرا می خواد یک کنفرانس یا هرچی دیگه رو برای رونمایی از ps5 برگذار کنه؟! خوب تو همین مجلات و مصاحبه ها از کنسول بعدیشون به صورت کامل رونمایی می کردن، چه احتیاجی به این همه هزینه برای کنفرانس اخه؟! به قول شما دو جمله می تونه اندازه یک کنفرانس ارزشمند باشه! پس فکر کن رونمایی کامل ps5 برای مجله ها چه انقلابی به پا میکرد!:D
یک چیزی بگید بگنجه خدایش:D

منم در جواب اینو گفتم تا این رو تاکید کنم که در دنیای امروز نیازی به کنفرانس نیست اگر خبری مهم باشه یه مصاحبه تو یه مجله کار یه E3 رو میتونه انجام بده. که مشخصا هم تونسته.
ببین دوست عزیز، تا اونجایی که میدونم شما ادم منطقی هستین. این چیزی که بالا گفتین رو خودت واقعا قبول داری یا فقط داری ترول میکنی؟!:D
این امروزه یهو اتفاق افتاد؟! مثلا تا دیروز نیاز به کنفرانس بود و الان نیست یا نه چند سال که نیاز نیست؟! بی شوخی، جدی دارم می پرسما!
هایپ e3 یا هر کنفرانس دیگه ای رو که قرار یک کنسول جدید توش رونمایی بشه رو وقتی با یک مصاحبه یکی میکنی من جدا نمی دونم چیکار کنم؟!:D
اون مطالبی که بالا برای اون دوست بی طرف! نوشتم رو شما هم بخون:D
سرنی رسما کنسول نسل بعد سونی رو معرفی کرد، اگر یک مصاحبه می تونه در حد یک کنفرانس عمل کنه چرا می خوان برای رونماییش یک کنفرانس هزینه بر ترتیب بدن؟! خوب همون جا نشونش میدادن و ماها هم با دیدن عکس ها و ویدیو هاش حال میکردیم دیگه!:D
پ.ن:من حرف دیگه ای ندارم تو این زمینه بزنم:D اگر هم جواب ندادی مشکلی ندارم:D

این نسل با TLOU2 و Ghost به مایان میبریم و خیلی شیرین از کنسول های گیم خداحافظی میکنم و از پلی استیشن:(

لول!!! من دارم فن بازی در میارم؟!!! کجای حرفام به فن بازی می خورد؟!! اصلا دارم طرف کیو میگیرم؟!
شمایید که دارید ارزش یک مصاحبه رو در حد یک نمایشگاه بالا می برید اون وقت من فن هستم و حرف های پوچ و مسخره میزنم.
در ضمن صحبت های شما نه تنها تناقض داره، بلکه با عملکرد خود سونی هم یکی نیست!
اگر حرف یا مصاحبه در حد کنفرانس، پس چرا سونی ماه پیش یک سری برنامه (Fanfest) جدید ترتیب دادش؟! خوب فقط می رفتن با سایت ها در مورد ایندی ها و بقیه بازی ها مصاحبه می کردن دیگه!!
چرا می خواد یک کنفرانس یا هرچی دیگه رو برای رونمایی از ps5 برگذار کنه؟! خوب تو همین مجلات و مصاحبه ها از کنسول بعدیشون به صورت کامل رونمایی می کردن، چه احتیاجی به این همه هزینه برای کنفرانس اخه؟! به قول شما دو جمله می تونه اندازه یک کنفرانس ارزشمند باشه! پس فکر کن رونمایی کامل ps5 برای مجله ها چه انقلابی به پا میکرد!:D
یک چیزی بگید بگنجه خدایش:D

ببین دوست عزیز، تا اونجایی که میدونم شما ادم منطقی هستین. این چیزی که بالا گفتین رو خودت واقعا قبول داری یا فقط داری ترول میکنی؟!:D
این امروزه یهو اتفاق افتاد؟! مثلا تا دیروز نیاز به کنفرانس بود و الان نیست یا نه چند سال که نیاز نیست؟! بی شوخی، جدی دارم می پرسما!
هایپ e3 یا هر کنفرانس دیگه ای رو که قرار یک کنسول جدید توش رونمایی بشه رو وقتی با یک مصاحبه یکی میکنی من جدا نمی دونم چیکار کنم؟!:D
اون مطالبی که بالا برای اون دوست بی طرف! نوشتم رو شما هم بخون:D
سرنی رسما کنسول نسل بعد سونی رو معرفی کرد، اگر یک مصاحبه می تونه در حد یک کنفرانس عمل کنه چرا می خوان برای رونماییش یک کنفرانس هزینه بر ترتیب بدن؟! خوب همون جا نشونش میدادن و ماها هم با دیدن عکس ها و ویدیو هاش حال میکردیم دیگه!:D
پ.ن:من حرف دیگه ای ندارم تو این زمینه بزنم:D اگر هم جواب ندادی مشکلی ندارم:D
ببین دوست من. اینجانب کاملا متوجهم شما چی داری میگی.منتها خواهشم اینه پست من رو یکبار دیگه بخون نوشته "اگر خبر مهمی باشه". توجه کن گفتم "خبر" نگفتم تریلر نگفتم معرفی گیم پلی TloU II و یا هر چیز دیگه.

منم ناراحتم که E3 امسال وضعش اینه. منم مثل شما دوست داشتم همون وجه سنتی حفظ شه. اصلا من در زمینه ی گیمینگ سنتی دوست دارم. کنسولای سنتی رو بازی های فیزیکی و.....

بحث سر اینه که آیا خبر معرفی کنسول از نظر تجاری و.... نیازه حتما تو کنفرانس صورت بگیره؟ این معرفی نشون داد هر جایی که مایکرو و سونی و نینتندو کنسولشون رو معرفی کنن عین بمب صدا میکنه. کل بحث من اینه. حالا نمیدونم چرا برداشت شد از پست من که خاک تو سر مایکرو و یا اینکه E3 یه چیز چرته که باید حذف میشد. واقعا نمیدو نم پست من چرا همچین برداشتایی ازش شده

• Like
Reactions: Cj_sa
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or