اطلاعات رسمی در مورد پلی استیشن 5 اعلام شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Amin.AP

کاربر سایت
همین الان سایت Wired مقاله داده و با مارک سرنی مصاحبه کرده در مورد نسل بعد PlayStation که اطلاعات کلیش میشه این

- CPU: 7nm Zen 2, 8 cores
- GPU: custom Navi, including raytracing support
- SSD + custom interfacing to massively increase bandwith (Spiderman freetravel demo: 15 seconds to 0.8 seconds)
- PS4 Backwards compatibility (other platforms not confirmed)
- Physical media
- PSVR '1' compatible
- on-chip 3D audio support

PlayStation’s next-generation console ticks all those boxes, starting with an AMD chip at the heart of the device. (Warning: some alphabet soup follows.) The CPU is based on the third generation of AMD’s Ryzen line and contains eight cores of the company’s new 7nm Zen 2 microarchitecture. The GPU, a custom variant of Radeon’s Navi family, will support ray tracing, a technique that models the travel of light to simulate complex interactions in 3D environments.
Exclusive: What to Expect From Sony's Next-Gen PlayStation

من دارم میرم جایی کسی تونست خلاصه اش رو ترجمه کنه.

آخرین ویرایش:
SSD که عمرا. شاید در حد حداکثر 32 64 گیگ برای مدل 500 دلاری. هرکی مدل پایش گرون تر باشه عقب میوفته, حالا هر چقدرم انحصاری تو چشم مردم بکنه.

ری تریسینگ به صورت نرم افزاری هست مثل کرای انجین ؟ یا نه فیزیکی ؟

بیا به همین راحتی میتونن بیان اطلاعات بدن و طرفدارا را از دست شایعات و بلاتکلیفی خلاص کنن!

آقا بیاین یه سری قوانین برای شایعات بزارید الان اون تاپیکه که ما می‌گفتیم یه شایعه بی ارزشه و یه عده نیومده هر چی دلشون میخواست به ما میگفتن منطقشونم این بود چون شایعه به نفع مایکروسافت!

دوست دارم الان اون دوستایی که جشن گرفته بودن ، یا اونی که می‌گفت سونی از e3 فرار کرد چون هیچ حرفی جلوی مایکرو نداشت رو ببینم !

بکوارد خیلی فوق العاده است ، به نظرم هر کی میخواد کنسول نسل بعد بگیره ، تا قیمت ها افت نکرده بفروشه ps4 رو
داداش خیلی دلت خوشه ها قیمتا حتما میاد پایین بعد نگران نباش ps5 بیاد همون اول خوشگل باید ۶ تا ۷ میلیون بدی کنسول اون اول خریدن اشتباهه محضه یادمه ps4 اوایل اومد هیچی بازی انچنانی هم نداشت جز یک اینفیموس هر بازی اولش بیاد برای ps4 زودتر میاد

منظورت اینسایدرهای مایکروسافت دیگه
هنوز جای شایعه قبلی که میگفتن PS5 نصف آناکوندا قدرت نداره خشک نشده این دفعه هم میگن یه ذره قوی تره احتمالا دفعه بعد بگن یه ذره ضعیف تره:))
والا به عقل و منطق من باشه ، مایکروسافت باید به جد و اجداد بیل گیتس خندیده باشه که دیگه سخت افزار ضعیف تر بده بیرون
برام جالب خواهد بود که با این پیش دستی که سونی برای گفتن اطلاعات کنسولش میکنه آیا واکنش مایکروسافت مثل قبل معرفی PS 4 سونی خواهد بود ؟

• Like
Reactions: arash1996
البته حداکثر توان AMD رو هنوز کسی ندیده چون نسل بعدی گرافیک های AMD یا همون NAVI که در کنسول های نسل بعد استفاده میشه هنوز معرفی و عرضه نشده و طبق شایعات قراره در E3 معرفی بشه. این نسل از گرافیک ها به دلیل معماری جدید و ۷ نانو متری بودن پیش بینی میشه که نسبت به نسل قبلی پیشرفت بسیار زیادی داشته باشن و دوباره AMD رو وارد رقابت کنن
درود
قوی ترین کارت دنیا
104812
Annotation 2019-04-16 113520.jpg

AMD Navi Could Beat Nvidia RTX 2070 For Just $250 | Digital Trends
حداکثر توان NAVI رقابت با 2070 و 2060

SSD که عمرا. شاید در حد حداکثر 32 64 گیگ برای مدل 500 دلاری. هرکی مدل پایش گرون تر باشه عقب میوفته, حالا هر چقدرم انحصاری تو چشم مردم بکنه.
احتمال کاهش 50 درصدی قیمت SSD ها در سال 2019
SSD Predictions for 2019: Lower Prices, Larger Capacities and Optane Competition

14 ترفلاپس حتی در حال حاظر از قویترین محصول گران قیمت انویدیا یعنی GeForce RTX 2080 Ti هم مقداری قویتره که این کارت گرافیک به تنهایی تو ایران 23 ملیون قیمت داره.

• Like
Reactions: mohsen2012
دو نسله سونی تو بازی هاش از نمونه های ابتدایی فرمت صوتی dts 5.1 و dolby 5.1 پشتیبانی میکنه وقتشه فرمت صدای hd مثل dolby true hd 7.1 و dts hd master 7.1 وارد ps5 کنه و یا حداقل تو بازی های انحصاریش استفاده کنه

14 ترفلاپس حتی در حال حاظر از قویترین محصول گران قیمت انویدیا یعنی GeForce RTX 2080 Ti هم مقداری قویتره که این کارت گرافیک به تنهایی تو ایران 23 ملیون قیمت داره.
من هم شک دارم روی 14 ترافلاپس. ممکنه کمتر باشه

• Like
Reactions: Black Roz
اون لینکی که دادی منظورش اینکه که نسل بعدی گرافیک های AMD از نظر قیمت خیلی به صرفه تر از انویدیا هست نه اینکه حداکثر قدرتش اون باشه. بگذریم که قدیمی هم هست و همه اینها از روی حدس و گمانه
همین الان کارت Radeon 7 که بر اساس معماری قدیمی Vega ساخته شده، قدرتی تقریبا برابر RTX 2080 داره بعد چطوری انتظار داری که نسل بعدی با این همه نوآوری و معماری ساخت جدید حداکثر قدرتش برابر RTX 2070 باشه؟!!

البته باید ببینیم تا چه حد سرنی و دوستان از سونی و تیم سرفیس و دایرکت اکس مایکروسافت میتونند GPU کنسولا را کاستومایز بکنند یا راه حل های سخت افزاری پیدا بکنند ... در همین حال یه شایعه هایی از وجود یک پردازنده مخصوص پردازش فیزیک تو XB بعدی بود حالا هم از اینسایدر های سونی خبر میرسه که قراره یه چیزی مثل Tenzore Core های انویدیا تو PS5 استفاده بکنند

البته ssd اینقدرها هم که می گن دیگه در لود تاثیر نداره در بعضی از بازی ها که تاثیرش خیلی کمه البته رم با cpu هم بی تاثیر نیستن. ssd که من دارم 3.5 گیگ بر ثانیه سرعتشه و بعید می دونم سونی همچین ssd بخواد روش بذاره(که تازه با اینم تاثیرش اینقدرا نیست) پس اینا چرنده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or