اطلاعات رسمی در مورد پلی استیشن 5 اعلام شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Amin.AP

کاربر سایت
همین الان سایت Wired مقاله داده و با مارک سرنی مصاحبه کرده در مورد نسل بعد PlayStation که اطلاعات کلیش میشه این

- CPU: 7nm Zen 2, 8 cores
- GPU: custom Navi, including raytracing support
- SSD + custom interfacing to massively increase bandwith (Spiderman freetravel demo: 15 seconds to 0.8 seconds)
- PS4 Backwards compatibility (other platforms not confirmed)
- Physical media
- PSVR '1' compatible
- on-chip 3D audio support

PlayStation’s next-generation console ticks all those boxes, starting with an AMD chip at the heart of the device. (Warning: some alphabet soup follows.) The CPU is based on the third generation of AMD’s Ryzen line and contains eight cores of the company’s new 7nm Zen 2 microarchitecture. The GPU, a custom variant of Radeon’s Navi family, will support ray tracing, a technique that models the travel of light to simulate complex interactions in 3D environments.
Exclusive: What to Expect From Sony's Next-Gen PlayStation

من دارم میرم جایی کسی تونست خلاصه اش رو ترجمه کنه.

آخرین ویرایش:
ی سوال:
این بازیهای ps4 رو به همین صورت که روی ps4 بازی کردیم جواب میده یا گرافیکش بالاتر هست؟
بازی کوجیما هم مثل اینکه برای جفت کنسول میاد :|احتمال زیاد tlou2 و got هم همینطور
اینجوری که دیگه حال نمیده روی ps4 بازیشون کرد:|

یکی دوتا از این نفراتی که معمولا لیک های معتبر میدن (به نوعی اینسایدر هستن) دارن یک سری اخباری تایید میکنن که آناکوندا قوی تر از PS5 هستش. فکر میکنم همین E3 ماکروسافت یک سری مشخصات میخاد اعلام بکنه و سونی به نوعی خواسته پیش دستی بکنه با این اطلاعات.
منظورت اینسایدرهای مایکروسافت دیگه
هنوز جای شایعه قبلی که میگفتن PS5 نصف آناکوندا قدرت نداره خشک نشده این دفعه هم میگن یه ذره قوی تره احتمالا دفعه بعد بگن یه ذره ضعیف تره:))

به نظرم غیر ممکنه مایکروسافت تو قدرت سخت افزاری دوباره کم بیاره! اولِ همین نسل سر همین مسئله قافله رو به سونی باخت ولی تو همین کنسول های میان نسلی نشون داد دیگه تو قدرت سخت افزاری کم نمیاره!

البته اگه بخواد رو همین مسئله مانور بده این دفعه احتمالا یه جور دیگه به سونی میبازه و اونم انحصاری ها هست! ساده هست مایکرو اگه میخواد مثل نسل هشت همون اول از دور رقابت خارج نشه باید رو دوتا فاکتور مهم سرمایه گذاری کنه یکی قدرت سخت افزاری و یکی دیگه هم بازی های عام پسند! این مورد دوم رو همین اول نسل باید ثابت کنه چون با گندی که این نسل زده کسی باورش نمیکنه!

• Like
Reactions: arash1996
14 ترا فلاپس \:D/
سونی راضیم ازت

نسل بعد واقعی نه مثل نسل هشتم تقریبا نسل بعد

4k@60FPS با گرافیک خیلی بالاتر
همه چی ردیفه

بکوارد هم خوبه به شرط ارتقا مگر نه همه کنسولهای نسل قبل رو داریم

یکی دوتا از این نفراتی که معمولا لیک های معتبر میدن (به نوعی اینسایدر هستن) دارن یک سری اخباری تایید میکنن که آناکوندا قوی تر از PS5 هستش. فکر میکنم همین E3 ماکروسافت یک سری مشخصات میخاد اعلام بکنه و سونی به نوعی خواسته پیش دستی بکنه با این اطلاعات.
فکر کنم در یک حد باشن بعیده تفاوت زیادی کنن
به نظرت خودت سهیل اگر تفاوتی میون باشه توی GPU هست؟

داداش با چ برنامه ای اطلاعات cpu gpu و... اینطور نشون میدی؟
من ی برنامه نصب کردم after چی چی بود ولی اصلا نشون نداد :D
میشه لطفا اسم برنامه + تنظمات خاصی اگ داره رو بگی
درود

همون msi AfterBurner

MSI Afterburner 4.6.1 Beta 2 (v15447) Download

Annotation 2019-04-16 103333.jpg

بعد از نصب تو Setting /monitoring هر کدوم از اطلاعات سخت افزار که دوست داری اون بالا و پایین تیک on screen بزن تو riva مثل همین تصویر بالا وتمام

-------------------------------------------------------------------------
با توجه به این که هر دو شرکت با amd همکاری می کنن امکان نداره بین کنسول اختلاف سخت افزاری قابل توجهی باشه
حداکثر توان amd در ساخت gpu حداکثر همین 14 ترافلاپ اگه بیشتر از این بود تا به حال بازار به nvidia واگذار نمی کرد

• Love
Reactions: hitman68
منظورت اینسایدرهای مایکروسافت دیگه
هنوز جای شایعه قبلی که میگفتن PS5 نصف آناکوندا قدرت نداره خشک نشده این دفعه هم میگن یه ذره قوی تره احتمالا دفعه بعد بگن یه ذره ضعیف تره:))
دقیقا , همین اینسایدرهای معتبر قبلا میگفتن آناکوندا 12 ترافلاپس قدرت داره لاکهارت هم یه بار گفتن 8 یه بار گفتن 4 , PS5 هم میگفتن 8 ترافلاپسه رم هم نهایتا رو 16 اینا میچرخید .
یه بار تکلیفشون رو مشخص کنن ببینیم آخر چطوریه مشخصات :D
البته سونی سابقه تغییر مشخصات در آخرین لحظه رو در همین PS4 داشته که رم 4 رو 8GDDR5 کردن

همین الان سایت Wired مقاله داده و با مارک سرنی مصاحبه کرده در مورد نسل بعد PlayStation که اطلاعات کلیش میشه این

- CPU: 7nm Zen 2, 8 cores
- GPU: custom Navi, including raytracing support
- SSD + custom interfacing to massively increase bandwith (Spiderman freetravel demo: 15 seconds to 0.8 seconds)
- PS4 Backwards compatibility (other platforms not confirmed)
- Physical media
- PSVR '1' compatible
- on-chip 3D audio support

Exclusive: What to Expect From Sony's Next-Gen PlayStation

من دارم میرم جایی کسی تونست خلاصه اش رو ترجمه کنه.
WTFffffff
فوق العادس
هیچ اتفاق و خبری بهتر از این نمیتونست باش :x:Drooling::D
منتظر ی کنسول 8 ترا فلاپی بودم:D
عالیه
اللن دوتا حالت پیش میاد
1 ماکروسافت هم ی همچین آش پر ملاتی برامون پخته و رقابت قشنگتر میشه
2 یا اینکه بازم ماکرو ی پله پایین تر با ضعف سخت افزاری مجبور برگ برنده مثل گیم پس و بکوارد بوجود بیاره و رو کنه که در نهایت بنفع تک تکمونه
حتی اگه قدرت خرید نسل بعد رو نداشته باشیم که بشخصه در توانم نیست 7 8 تومن پول کنسول بدم
ی حالت سومیم داره ک ممکنه حتی ماکرو هم بیشتر از انتظار ظاهر بشه و حتی کنسول قوی تر رو ارایه کنه که فوق العاده میشه و سونی در این صورت پر فشار تر انحصاری تولید و ارایه میده

بیا به همین راحتی میتونن بیان اطلاعات بدن و طرفدارا را از دست شایعات و بلاتکلیفی خلاص کنن!

آقا بیاین یه سری قوانین برای شایعات بزارید الان اون تاپیکه که ما می‌گفتیم یه شایعه بی ارزشه و یه عده نیومده هر چی دلشون میخواست به ما میگفتن منطقشونم این بود چون شایعه به نفع مایکروسافت!

دوست دارم الان اون دوستایی که جشن گرفته بودن ، یا اونی که می‌گفت سونی از e3 فرار کرد چون هیچ حرفی جلوی مایکرو نداشت رو ببینم !

بکوارد خیلی فوق العاده است ، به نظرم هر کی میخواد کنسول نسل بعد بگیره ، تا قیمت ها افت نکرده بفروشه ps4 رو

آخرین ویرایش:
توی صحبت های سرنی هم صحبتی از میزان ترافلاپس نبود منم نفهمیدم از کجا امد این عدد
ایا خود سرنی گفته 14 ترافلاپس یا اینسایدر ها
14 ترافلاپس و رم 24 + 4 جفتش شایعه اینسایدرها هست که بعد از اطلاعاتی که سنری داده گفتن ولی بقیش مثل بکوارد و زمان لودینگ فست ترول اسپایدرمن , support ray tracing و support 8K graphics و ... رسمی هست

توی صحبت های سرنی هم صحبتی از میزان ترافلاپس نبود منم نفهمیدم از کجا امد این عدد
ایا خود سرنی گفته 14 ترافلاپس یا اینسایدر ها
هیچکدوم.
باتوجه به تکنیکایی که پشتیبانی میکنه و سرنی گفته ملت حدس میزنن.
راجب تفاوت سخت افزاری که اینسایدرا میگن ، باید بگم طبق تجربه همش بولشته !
هنوز نسل قبلو یادم نرفته که سخت افزار XB one در حدی فانتزی زده بودن که حرف از اجرا شدن بازیا در حد avatar بود.
الانم همینه ، کلا مایکروسافت همیشه ی خدا هایپ بوده تا عمل.

درود

همون msi AfterBurner

MSI Afterburner 4.6.1 Beta 2 (v15447) Download

View attachment 104789

بعد از نصب تو Setting /monitoring هر کدوم از اطلاعات سخت افزار که دوست داری اون بالا و پایین تیک on screen بزن تو riva مثل همین تصویر بالا وتمام

-------------------------------------------------------------------------
با توجه به این که هر دو شرکت با amd همکاری می کنن امکان نداره بین کنسول اختلاف سخت افزاری قابل توجهی باشه
حداکثر توان amd در ساخت gpu حداکثر همین 14 ترافلاپ اگه بیشتر از این بود تا به حال بازار به nvidia واگذار نمی کرد
البته حداکثر توان AMD رو هنوز کسی ندیده چون نسل بعدی گرافیک های AMD یا همون NAVI که در کنسول های نسل بعد استفاده میشه هنوز معرفی و عرضه نشده و طبق شایعات قراره در E3 معرفی بشه. این نسل از گرافیک ها به دلیل معماری جدید و ۷ نانو متری بودن پیش بینی میشه که نسبت به نسل قبلی پیشرفت بسیار زیادی داشته باشن و دوباره AMD رو وارد رقابت کنن

• Like
Reactions: arash1996 and g4mer
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or