اطلاعات جدید درباره New XBox 360

دوستان الان تو ايران كسي داره براي هك اين مدل روش كار ميكنه؟
اميد هست يا نه؟
كلا من ميخوام xbox بخرم بدجوري موندم كه بگيرم يا بايستم؟:-??:hurted1:

خلیل جان چنتا از این فروم خارجیا که میدونی به روزه و در مورد کپی خوریه این کنسول 360 جدید مینویسه لینکش رو میدی؟ من انگلیسیم خوبه اصطلاحاتم میدونم بدجورم پی خبراشم.... الان اخرین خبر از وضعیت کپی خوریش چیه؟؟؟؟ امیدی هست؟

ببخشيد يه سوالي براي من پيش اومده كه خيلي وقته فكر منو به خودش مشغول كرده !

ميخواستم ببينم با اين اوصاف ميشه توي اين ايكس باكس جديد توسط فلش موزيك و يا فيلمي ريخته بشه ؟!؟

سلام . سوال من اینه که لین ایکس باکس جدید دوامش نسبت به قبلی ها (با این که کوچیکتر شده) چقدره ؟ چون آرکید من یه بار e74 داد و سوخت و اعصابم رو یه ماه به کنکور مونده داغون کرد . من تو یه سایت که فکر کنم اسمش gossipgame بود خوندم که یکی ایکس باکس جدید رو خریده برده و بعد دو روز ایکس باکسش سوخته . در ضمن چرا وقتی که قیمتش اونجا حدودا 300 هزار تومان ه این بی شرفا میارن اینجا میدن 520 ؟؟؟؟؟ بابا فوقش 100-150 تومن روش بکشن دیگه . 400-450 تومن بدن . حالا ما بیایم 520 تومن به این بدیم و این هم بسوزه دیگه این بار ایکس باکس نمی سوزه این جیگر منه که می سوزه

سلام . سوال من اینه که لین ایکس باکس جدید دوامش نسبت به قبلی ها (با این که کوچیکتر شده) چقدره ؟ چون آرکید من یه بار e74 داد و سوخت و اعصابم رو یه ماه به کنکور مونده داغون کرد . من تو یه سایت که فکر کنم اسمش gossipgame بود خوندم که یکی ایکس باکس جدید رو خریده برده و بعد دو روز ایکس باکسش سوخته . در ضمن چرا وقتی که قیمتش اونجا حدودا 300 هزار تومان ه این بی شرفا میارن اینجا میدن 520 ؟؟؟؟؟ بابا فوقش 100-150 تومن روش بکشن دیگه . 400-450 تومن بدن . حالا ما بیایم 520 تومن به این بدیم و این هم بسوزه دیگه این بار ایکس باکس نمی سوزه این جیگر منه که می سوزه
به نظر من که 520 تومن نمی ارزه.
من یه دونه Elite دارم و 350 خریدم و بیچاره رو پاره پاره کردم اونقدر که باهاش بازی میکنم ولی آخ هم نگفته تاحالا، حرف گوش کنه!
اما این جدیدا تازه به دوران رسیده ان و هنوز پخته نشدن. اگه درمورد مالی مشکلی نداری 520 رو بده چون که مین بورد اینا هم جسپره و ایلیت ها هم جسپره پس مشکلی از سوختن ندارن ولی هم خوشگلن و هم پردازنده شون یه کمی باهم فرق داره درضمن پورت AUX و 5 تا USB و از همه مهمتر Wi-Fi هم کم چیزی نیستند.
اما در کل به نظر من که ارزش 520 رو نداره.

دوستان این مشکل رو تا الان فقط همون روزهای اول براش در اوردن،تا الان چیز مخوفی گزارش نشده.ما که جسپر داریم و راحتیم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or