اطلاعات جدید درباره New XBox 360

دقیقاً هیچ خبر مهمی نیست و اگر کوچکترین خبری بشه اینجا سریعاً بازتاب داده میشه و هیچ دلیلی وجود نداره موضوعی رو پنهان کنیم.

برای خالی نبودن پست هم دو روز پیش سایت joystiq یک Instruction از انتقال اطلاعات میان Xbox 360 و New Xbox 360 رو قرار دادند که دیدنش جالب هست (چیز جدیدی توش گفته نمیشه!)

P.S: این رو هم بگم که سه هفته پیش تیم C4eva درخواست donate برای Drive New Xbox 360 کرده بودند. این پیغام از طرف یکی از Head Moderator های سایت X-S بودش (Iriez) که در IRC #Fw برای مدتی Title Topic شد.
Still need new slim dvd donation for T-Jungle​
حالا باید دید با وضعیت جدید release New Xbox این داستان چطور پیش میره

خلیل جان به نظرت ما صبر کنیم اینو بخریم یا ریسک نکنیم و همین قدیمیا رو با قیمت گرون بخریم ؟؟؟؟
از نظر کپی خوری میگم

یک مبانی همیشه باید وجود داشته باشه که بشه از روی اون نظری داد (چه صحیح و چه غلط)، در هر حال، فعلاً هیچ مبنائی برای نظر دادن در مورد وضعیت کپی خور شدن New Xbox 360 S وجود نداره.

در نهایت من چنین عادت هایی ندارم که از خودم همچین نظرهایی صادر کنم، برخلاف سایر دوستان که با اطمینان در مورد کپی خور شدن کنسول و زمان اون صحبت میکنند.

این جدیدا ظاهزا پورتی برای وصل کردن Kinect داره
میخواسم بودن به این قدیمیا که این Kinect وصل میشه درسه ؟

Kinect در کنسول های جدید دارای پورت مخصوص هست که به نام AUX مشخص شده، در کنسول های Old هم توسط پورت USB (اینطور که قبلاً گفته شده توسط یک مبدل) به کنسول وصل میشه.

P.S یک موضوعی رو در مورد عملکرد C4eva برای دوستان مشخص کنم، این تیم به طور کلی خیلی کم در مورد اتفاقات و مراحل کارش صحبت میکنه، ولی اگر بخواد میتونه انچنان پوشش خبری در مورد کارش بده که خواب رو از چشم ها بگیره...دقیقاً کاری که توی بعضی از iXtreme ها کرده، حتی با حواشی هایی عیجب در زمان عرضه، مثل iXtreme 1.6

الان هم برای Dump Firmware درایوهای New Xbox 360 S هم دارند نهایت احتیاط رو بکار می برند، شاید هم تا الان راهی برای Dump Firmware پیدا کرده باشند ولی همیشه تا تست کامل Dump و همچنین پیدا کردن راه user friendly برای کاربران، این داستان ممکنه طولانی تر بشه (موضوع نوشتن Firmware بحث جدای داره که باید خود تیم اعلام کنه).

آخرین ویرایش:
بله ماکروسافت بالاخره کار خودش رو کرد و Kinect رو همون 149$ قیمت گذاری کرد. و البته باندل Kinect با مدل Arcade جدید (4G حافظه‌ای) رو هم معرفی کرد به قیمت 299$، بازی‌های Kinect هم برای زمان عرضه 49$ قیمت‌گذاری شدن:

attachment.php

منبع

سلام و درود به دوستان. من به دلیل داشتن dial up نتونستم تمام صفحات این انجمن رو ببینم.

پس اگه سوالم تکراریه ببخشید.

1)ایکس باکس جدید هم چین میزنه؟

2)ایکس باکس جدید بدون Kinect

299 دلاره؟

سلام و درود به دوستان. من به دلیل داشتن dial up نتونستم تمام صفحات این انجمن رو ببینم.

پس اگه سوالم تکراریه ببخشید.

1)ایکس باکس جدید هم چین میزنه؟

2)ایکس باکس جدید بدون Kinect

299 دلاره؟
کل قطعات دنیا رو چین میزنه:دی منتها این مثلا تحت نظر میکروسافت امریکاست .اگه خرابی توشه پای مهندسای اوناست نه چینی ها

بله چین میزنه

--
با هارد 250 گیگ قیمتش 299 دلاره
-با هارد 4 گیگ قیمتش 199 دلاره
کنسول جدید با هارد 4 گیگ +کینکت =299 دلار

آقا خلیل ببخشید ها حالا این عکس ها چه ربطی به new Xbox360 دارند؟!:d

بالاخره kinect هم جزئی از New Xbox 360 هستش!
چون فعلاً برای kinect تاپیک مناسبی وجود نداره (به جزء تاپیک آریا)، اینجا قرار دادم.. خودم هم وقت کافی برای زدن یک تاپیک جدا درباره ی kinect رو نداشتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or