راستیه ماله New هست ؟این یه عکس از مقایسه ی دسته ها:
![]()
اره راستیه اس اما تنها تفاوتش یه دس سیاه شده و توپکه x شم انگار استیلیه براقهراستیه ماله New هست ؟
چون تاره اینو گفتم !
دوست عزیز او ندفعه هم امدی گفتی و رفتی(که پستتون به همراه پست من کسای که پستتون نقل قول کردن پاک شد توضیح هم داده شد خبری بشه همینجا اعلام میکنند) یعنی چی گفتن کپی شده دفعه پیش کلی گشتم هیچجا هیچکس نگفت که کپی شده الان باز میگی اینجا معتبرترین منبع فارسی گیم ایران برایه من یکی که اینجوریه خوب نیست حرف به این مهمی بدون هیچ منبعی زده بشه لطفا میشه بگید ازکجا شنیدید که کپی شده!!!فکر کنم به ایران برسه حسابی باهاش گوش خلق اله رو ببرن ، تابستونم که هست دیگه چه شود
فقط اگر 3 چراغ نداشته باشه و کپی خور هم بشه ( که میگن شده ) ، بعد از تابستون میصرفه خریدنش
ا
ا )
دوست عزیز من که رسما نگفتم شده ، گفتم شنیدم اونم از اینجا و یکی دو جا دیگه
همون اول هم که 360 کپیخور شده بود شاید من سومین نفری بودم که تو ایران میدونست و
دستگام کپیخور شد ، که این موضوع اصلا مهم نیست. دوست داشتی بیشتر بدونی تو pm بگو بهت میگم ، اون لینکی که گذاشته بودم رو اگر دیده باشی توش مراحل باز کردن دستگاه رو نشون داده بود ، دوستان دیگه هم عکس و فیلم گذاشتن ، دستگاه تغییر خاصی نکرده و درایو هم همون درایوه ، که فکر میکنم راحت تر از این حرفها کپی بشه . مثله PS2 fat و PS2 slim چون هیچ تغییر اساسی ای نکرده
در ضمن این دفعه هم پست دادم میمونم پای pc تا شما ناراحت نشی بگی گفتی و رفتی و ...
راستی اینایی که گفتم نظره شخصی بنده هست و هیچ سندیتی نداره پس تو رو خدا بیخودی دادگاه را نندازید ، ممنون
دوست عزیز او ندفعه هم امدی گفتی و رفتی(که پستتون به همراه پست من کسای که پستتون نقل قول کردن پاک شد توضیح هم داده شد خبری بشه همینجا اعلام میکنند) یعنی چی گفتن کپی شده دفعه پیش کلی گشتم هیچجا هیچکس نگفت که کپی شده الان باز میگی اینجا معتبرترین منبع فارسی گیم ایران برایه من یکی که اینجوریه خوب نیست حرف به این مهمی بدون هیچ منبعی زده بشه لطفا میشه بگید ازکجا شنیدید که کپی شده!!!
اما خب با بقیه حرفاتون کاملا موافقم
..........
دفعه ی قبل یک چیزی میدونستم که پست ها رو پاک کردم، الان هم دوباره دارید همون کار رو تکرار میکنید.
همون اول هم که 360 کپیخور شده بود شاید من سومین نفری بودم که تو ایران میدونست و دستگام کپیخور شد
دستگاه تغییر خاصی نکرده و درایو هم همون درایوه ، که فکر میکنم راحت تر از این حرفها کپی بشه
راستی اینایی که گفتم نظره شخصی بنده هست و هیچ سندیتی نداره پس تو رو خدا بیخودی دادگاه را نندازید
واقعاً....چطوری حساب کردید!
شکست ؟!مثل اینکه واقعا قراره 150 دلار باشه.اینجوری یعنی شکست.
شکست ؟!
ببین چجوری فروش میکنه حالا !