اطلاعات جدید درباره New XBox 360

آقا شنیدم فرق اینها فقط در wi-fi هست یعنی اگه من یه super elite بگیرم که هاردش 250 هست ضرر میکنم . عجله برا خرید ندارم ولی چی کار کنم ؟؟؟ راهنمایی کنید لطفا من الان پولم آمادس ولی موندم

به هیچ وجه همچین اشتباهی نکن صبر کن تا ببینیم این جدیده کپی خور میشه یا نه اگه شد که به هیچ وجه سمت قبلیا نرو اگر هم نشد برو همون سوپر الیت رو بگیر من منتظر خبرهای در مورد کپی خور شدن هستم ولی اگر هم کپی خور نشد یکیشو میگیرم و کنسولی که الان دارم رد میکنم میره

برو بچ این که دیگه چیزی نیست که مثلا ببینیم و چک کنیم نمیدونم مثل قبلی ها جاسپر هست یا نه .
همشون مثل پلی اتیشن ها یکی هستن دیگه یعنی کمک در خرید نمیخواهد ؟؟؟

فعلا وایسا کپی خور بشه و Kinect عرضه بشه-ببین اخرین نمایشاش چجوریه،انشاا... بعد:d

سلام
کپی خور بشه یا نه من فقط به خاطر Kinect می خرم
چون دیگه بازی کردن به روش های رایج داره جذابیتش رو از دست می ده.

آخرین ویرایش:
چرا پسته من با اون دوسته دیگه که گفته بود کپیخور شده پاک شد؟
پس درست بود هنوز خبری ازش نشده که کپی خور شده اره؟

خیر هنوز کنسول (Drive) کپی خور نشده (Dump) و فعلاً در درست انالیز هست....همین و بس
خبری بشه خودمون همین جا اعلام میکنم و براش تاپیکی با توضحیات کامل همراه با روش اون رو قرار میدم OK

این کیسش رو نگاه کن!!
این خبرش روی نت بود از چند روز پیش، یه دیوونه‌ای هنوز کنسول نیومده، کیسش رو مود کرده اینطوری شده، کارش همینه این سایته اصلاً کیس مود می‌کنه می‌فروشه. احتمالاً از اون گروهی بوده که تو کنفرانس ماکروسافت شرکت کرده چون اون‌جا می‌فروختن.
اینجا، باز کردن 360 جدید به همراه کیس مود شده.

خلیل جان مثل اینکه این New 360 ها 2 تا درایو دارن ! یکی فیلیپس و اون یکی Liteon !
چون تو سایت تیم Xecuter اولین خبر در مورد درایو ، مربوط به فیلیپس بودن درایو 360 جدید بود ! الان هم که اعلام شده درایوش Lite on هست .
واقعا اینم مثل 360 های قبلی قراره درایو هاش با هم فرق داشته باشه ؟

خلیل جان مثل اینکه این New 360 ها 2 تا درایو دارن ! یکی فیلیپس و اون یکی Liteon !
چون تو سایت تیم Xecuter اولین خبر در مورد درایو ، مربوط به فیلیپس بودن درایو 360 جدید بود ! الان هم که اعلام شده درایوش Lite on هست .
واقعا اینم مثل 360 های قبلی قراره درایو هاش با هم فرق داشته باشه ؟
درایو جدید Philips/Liteon DG-16D4S هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or