اطلاعات جدید درباره New XBox 360

Xbox slim doesn't red ring... it 'red dots'

screenshot_233689_thumb300.jpg

در این نسل به جای حلقه های قرمز نقطه قرمزی روشن میشه
According to Microsoft's support team, while the new console won't display a "red ring" in times of hardware failure, it will still clearly indicate an error by switching its power indicator (the light in the centre of the ring) from green to red.
این یه چیزیه که من نمیدونستم و تو عکس صفحه قبل یکی از اعضا تحریریه هم نوشته بود Green Only

در کل قدیمی هست

یک مورد کوچیک رو در این باره توضیح بدم که: سابقاً در Old Xbox 360 مشکل حلقه ی قرمز مرگ بودش که از یک، دو، سه و چهار چراغ قرمز موارد اون وجود دسته بندی میشد که به Red Ring Of Death و مخفف RROD معروف بودش.

حال دیگه توی New Xbox 360 این داستان وجود نداره و خبری از چراغ های حلقه ای چشمک زن نیست. ولی در سیستم جدید New Xbox 360 خطاهای کنسول به صورت نمایشی برروی مانیتور و یا TV به صورت کد ظاهر می شوند (همانند تک چراغ قرمز در Old Xbox 360) و همچنین چراغ کلید وسط (off/on) به نشانه ی خطا به رنگ قرمز در می آید، که به Red Dot Of Death و مخفف RDOT اون رو صدا می زنند (نقطه قرمز مرگ).

نميتونم بگم طراحي جديد از قبلي بدتره ولي واقعا ميشد چيزه شاخ تري باشه !

واقعا من فن مايكرو نيستم ولي از پي اس3 اسليم خيلي شاخ تره ...

با اون دكمه لمسي هايي هم كه طراحي كردن هم خيلي حال كردم ...

فقط امیدوارم به غیر از ظاهر زیباش داخلش هم زیبا باشه و اون طراحی ضعیف کانال خنک کننده و اون فن های مسخره تعویض شده باشه

دقيقا اين خيلي مهمه - اون نكته اي كه دوستمون تو پست اول گفت نميدونم كنسول بهتر شده يا ...

يكي شدن سي پي يو و جي پي يو و استفاده از يك فن بزرگ بجاي دو فن كوچيك ...

--------------

من كه با الايت هيچ مشكلي خداروشكر نداشتم تا الان - شاده 8 - 9 ساعت هم باهاش بازي كردم و هيچ مشكلي نبوده حالا اين مدل جديد رو نميدونم ...

راستي من از يه نفر شنيدم نگفتن ايكس باكس 360 اسليم - گفتن ايكس باكس 360 نيو !...

اين اسليم بودنش هم اعلام شد ؟!

آخرین ویرایش:
در مورد طراحی کنسول جدید بنظرم زیباست اما مدل فعلی رو ترجیح میدم، ضمنا مایکروسافت باید ورژن ساده تره 360 جدید رو عرضه کنه چون در سری فعلی مدل آرکید حدود صد دلار با مدل الیت اختلاف قیمت داره و اونم برای نبود هارد درایوه بنابراین مثلا اگر مدلی بدون Wi-Fi و یا هارد درایو عرضه بشه با همون اختلاف قیمت می تونه تعادل در بازار ایجاد کنه.

یکی ازدوستان که تو مایکروسافت کار میکنه پیش دوستش یه Slim دیده بود که میگفت 2تا چیز نظرش رو تو وهله اول جلب کرده یکی براق بودن کنسول و یکی بی صدا بودنش وقتی کنسول روشن بوده.

بالاخره اولین کنسول ها به دست تیم xecuter و C4eva رسید، در دو لینک زیر میتوانید تصویری کامل از دو طرف برد درایو رو به همراه تصویری از برنامه ی JF را مشاهده کنید

http://team-xecuter.com/DG16D4S_BOTTOM.jpg
http://team-xecuter.com/DG16D4S_TOP.jpg
http://team-xecuter.com/9504.jpg

اینبار با ورژن (MT1335WE) جدیدی از Chipset MediaTek طرف هستیم که باید دید این دو تیم چگونه راه حلی برای Dump Firmware اون پیدا میکنند.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: aidin0000
و اینم توان مصرفی اکسباکس جدید :

23400.png

توان یه جورایی بالا میزنه . فکر نکنم هردو چیپ gpu و cpu بر اساس 45 نانو متری ساخته شده باشند یکیشون باید بدون تغییر باقی مونده باشه . به تفاوت بین جاسپر ( هر دو چیپست 65 نانو ) و برد لانچ ( هر دو جیپ 90 نانو ) دقت کنید !
بهرحال اگه به پورت ها هم نگاه انداخته باشی،کلی پورت تصویری هم و USB و صدا و AUX اضافه شده!فکر کنم توان اونها هم حساب میاد،باید توانشون از یکجایی تامین بشه یا نه؟!!!!

این کنسول جدیده جای هدفون هم داره؟
خیر!روی کنترلر ،هدفون مخصوص میخوره-مثل سابق

سلام به همه دوستان
به خاطر این کنسول عضو فروم شدم.
من اصلا قبل از این کنسول نداشتم و هیچ وقت هم انگیزه ای برای داشتن کنسول نداشتم و بنا به کار و تحصیل
همیشه کامپیوتر رو برای بازی اسفاده می کردم البته گیمر نیمه حرفه ای هستم که بازی های جدید بلا استثنا
بازی و در بعضی مواقع تموم می کنم . اما 4 روز پیش که خبر کنسول جدید مایکروسافت رو خوندم به کلی نظرم
عوض شد و فقط به خاطر پروژه اسبق ناتال که به () تغییر نام داد می خوام این کنسول زیبا که بعضی دوستان
زشت خطاب می کنند رو بخرم . شرمنده طولانی شد
فقط New Xbox 360

سلام به همه دوستان
به خاطر این کنسول عضو فروم شدم.
من اصلا قبل از این کنسول نداشتم و هیچ وقت هم انگیزه ای برای داشتن کنسول نداشتم و بنا به کار و تحصیل
همیشه کامپیوتر رو برای بازی اسفاده می کردم البته گیمر نیمه حرفه ای هستم که بازی های جدید بلا استثنا
بازی و در بعضی مواقع تموم می کنم . اما 4 روز پیش که خبر کنسول جدید مایکروسافت رو خوندم به کلی نظرم
عوض شد و فقط به خاطر پروژه اسبق ناتال که به () تغییر نام داد می خوام این کنسول زیبا که بعضی دوستان
زشت خطاب می کنند رو بخرم . شرمنده طولانی شد
فقط New Xbox 360
فعلا وایسا کپی خور بشه و Kinect عرضه بشه-ببین اخرین نمایشاش چجوریه،انشاا... بعد:d

اقا خلیل ما نفهمیدیم تو این تاپیک داستان رو دنبال کنیم یا اونی که در قسمت اخبار هستش بهتر نیست یکی باشه ادم گیج میشه هر دو رو باید چک کنیم لا اقل بگید تو کدام تاپیک خبرهای اصلی رو میزارید اینجا یا تو قسمت اخبار

اقا خلیل ما نفهمیدیم تو این تاپیک داستان رو دنبال کنیم یا اونی که در قسمت اخبار هستش بهتر نیست یکی باشه ادم گیج میشه هر دو رو باید چک کنیم لا اقل بگید تو کدام تاپیک خبرهای اصلی رو میزارید اینجا یا تو قسمت اخبار

دنبال کردن دوتا تاپیک راحتر از کار ما هست که باید چندین سایت رو هر ساعت بگردیم.
درنهایت کلیه ی پست های هر دو تاپیک برای راحتی اعضا و یک پارچه شدن موضوع، با هم یکی شدند و میتوانید ادامه بحث رو تو همین تاپیک داشته باشید، وقت کنم یک پست توضیحی برای تمامی موارد ذکر شده در طول این دو تاپیک رو در صفحه ی اول تاپیک و شاید هم صفحه ی اول سایت قرار میدم.

آخرین ویرایش:
دنبال کردن دوتا تاپیک راحتر از کار ما هست که باید چندین سایت رو هر ساعت بگردیم.
درنهایت کلیه ی پست های هر دو تاپیک برای راحتی اعضا و یک پارچه شدن موضوع، با هم یکی شدند و میتوانید ادامه بحث رو تو همین تاپیک داشته باشید، وقت کنم یک پست توضیحی برای تمامی موارد ذکر شده در طول این دو تاپیک رو در صفحه ی اول تاپیک و شاید هم صفحه ی اول سایت قرار میدم.

ممنون اقا خلیل بابت تمامی زحماتی که میکشید به خاطر اینکه پروفیلتون بسته بود مجبور شدم اینجا از شما تشکر کنم :)
موفق باشید

آقا شنیدم فرق اینها فقط در wi-fi هست یعنی اگه من یه super elite بگیرم که هاردش 250 هست ضرر میکنم . عجله برا خرید ندارم ولی چی کار کنم ؟؟؟ راهنمایی کنید لطفا من الان پولم آمادس ولی موندم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or