^_GHOST_^
کاربر سایت
ما که شانس نداریم! هنوز 6 ماه نشده خریدیم مدل جدیدش اومد!!
امکان داره این مدلا از رده خارج شه؟
مایکرو به راحتی همچین کاری رو نمی کنه هرچی باشه الان همه ی مردم از این ایکس باکس های قدیمی دارند ! :d
از رده که بله فکر کنم ماکروسافت تولید قدیمی هارو گذاشته کنار رو داره همش جدید میزنه.(اگه منظورتون از رده خارج میشه این باشه که دیگه بازی براش تولید نشه باید بگم نه)ما که شانس نداریم! هنوز 6 ماه نشده خریدیم مدل جدیدش اومد!!
نه ماکروسافت حالا حالا ها دست از سر مدلای قدیمیش برنمیداره نگران نباشید فقط قیمتشو پایین میاره تازه بازیها همونهما که شانس نداریم! هنوز 6 ماه نشده خریدیم مدل جدیدش اومد!!
عزیز دل ما باید برای همه بگیم،این کنسول همون قبلیه!درست مثل PS3 Slim اصلا بگیم اشغاله این جدیدا ول میکنید؟:dما که شانس نداریم! هنوز 6 ماه نشده خریدیم مدل جدیدش اومد!!
مدلهای قدیمی تولید متوقف خواهد شد، یک طرح ارزون قیمت هم بجای ارکید جایگزین خواهند کرد!فعلا برای تمام شدن و خالی شدن انبار از مدلهای Old هر کدوم رو 50 دلار cut priceبهش زدننه ماکروسافت حالا حالا ها دست از سر مدلای قدیمیش برنمیداره نگران نباشید فقط قیمتشو پایین میاره تازه بازیها همونه
من که خطر از بیخ گوشم رد شد دو روزپیش رفتم بگیرم یارو گفت تموم کردم یهو اومدم دیدم مدل جدید اومده خیلی خوشحالم elit نگرفتم وگرنه روگانه سوز میشدم![]()
مایکرو به راحتی همچین کاری رو نمی کنه هرچی باشه الان همه ی مردم از این ایکس باکس های قدیمی دارند ! :d
از رده که بله فکر کنم ماکروسافت تولید قدیمی هارو گذاشته کنار رو داره همش جدید میزنه.(اگه منظورتون از رده خارج میشه این باشه که دیگه بازی براش تولید نشه باید بگم نه)
اقا یه خبر خوبتو یوتوب یه فیلم از مراسم دیشب دیدم یکی از کسایی که تو کنفرانس دیشب بوده و اتفاقا از کارکنان ماکروسافتم بود داشت رو xbox که بهش هدیه داده بودن توضیح میداد برا 2 3 نفر یه بابای پرسید اقا دراورشم عوض شده گفت نه از همون نسلیه که رو elite بود فقط لمسی شده سرعت xbox جدیدم تقریبا همونه با این فرق که چیپ گرافیک و سی پی یو در هم ادغام شدن یا بقول دوستان 45نانومتری شده و ماکروسافت تمرکز اصلیشو گذاشته روی سیستم تهویه ی هوا و خنک کردن دستگاه جدید که کمتر 3چراغه بشه یا اصلا نشه ولی بازم هیچی معلوم نیست امیدوارم امیدوارم و بازم امیدوارم حرف اون یارو درست باشه و زود هک و کرک بشه دستگاه جدید من حالا پول دستمه معلوم نیست 6 ماه دیگه همین پولو داشته باشم :-|
پس دیگه مشکل 3 چراغ نخواهیم داشت؟:dتقریبا بیشتر تفاوت ها قبلا اشنا شدیم . اما گزینه ring if light نشون میده که در کنسول جدید سه چراغ قرمز به نمایش در نخواهد امد !
عزیز ،اخه وقتی چیزی رو ندیده،چطوری بیاد حدس بزنه؟مثل بازی سنتر نوستراداموس نداره که.....خدا از دهنت بشنوه، ولی پس چرا این هکره گفته بود درایوش هنوز معلوم نیست؟![]()
تو جسپر ها هم سه چراغ نبود یا به بندرت خرابی بود که اونم E74 بود نه 3 چراغ(تک چراغ قرمز چشمک زن) که فکر کنم اونم دیگه نبینیم با ورجود 45 نانومتری بودنپس دیگه مشکل 3 چراغ نخواهیم داشت؟:d
این مورد آخر security برای چیه؟جدیدا اطلاعاتی مبنی بر تفاوت های 360 اسلیم و مدل های قبلی توسط یک سایت بدست اومده .
تقریبا بیشتر تفاوت ها قبلا اشنا شدیم . اما گزینه ring if light نشون میده که در کنسول جدید سه چراغ قرمز به نمایش در نخواهد امد !
![]()
این مورد آخر security برای چیه؟![]()
پس اصولاً فقط به درد مغازه ها و گیم نت ها میخوره دیگه....یک نو قفل هست که برای جلوگیری از بلند کردن دستگاه توسط افراد غریبه میشه!!
نوع کلیدی و رمز دار اون هم وجود داره که اگر لب تاپ داشته باشید، معمولاً این security رو دارند
![]()
![]()
![]()