اطلاعات جدید درباره New XBox 360

راستشو بخوای 150 وات توان در واقع توان PSU پاور جاسپر بود ولی توان مصرفی واقعی جاسپر در حالت حداکثر طبق وبسایت anandtech حدود 105 وات محاسبه شده بود .
, و در مورد بورد جدید هم فقط باید صبر کرد تا وبسایت های مث anandtech و eurogamer توان مصرفی ایش رو چه اندازه اعلان خواهند کرد .
فکر کنم بیشتر از 10 درصد کاهش توان مصرفی داشته باشیم .

بله، موردی که بهش اشاره کردید کاملاً درسته، مقادیری که گفتم بیشتر از روی برچسب هایی کنسول و PSU اون بود.

باید صبر کرد فقط

اگه قوی تر شده باشه حتما میخرمش اما اگه بردش از لحاظ قدرت فرق خاصی نداشته باشه مگه خرم پولمو بریزم دور ؟
یه هارد 250 خودم بخرم بزارم رو ارکیدم بیشتر بهم حال میده :d

یک سوال دارم
این پرتی که به kinect وصل میشه usb هست ؟ یعنی من که 360 fat دارم باید به کجای این 360 وصل بشه ؟
جالبه که تو slim توری پشت وجود نداره و توری به بالای کنسول منتقل شده ! امیدوارم مشکلی پیش نیاد از لحاظ گرمایشی
بله USB هست،به پشت کنسول و یا یکی از دوتا USB جلو، توری بقل کنسوله(اگه استاده بزاری)فن ها هوا رو از اونجا خارج میکنن!ولی برای ورود هوا،بالا و احتمالا پایین کنسول هم فن تعبیه شده.چون یک ویدئو انباکسینگ دیدم،mic رو گذاشت بالای کنسول یک مقداری صدای فن میومد-با وجود CPU-GPUمدل 45 نانومتری که گرمای فوقالعاده کمتری تولید میکنه احتمال مشکل گرمایی خیلی کمه
من دیروز رفتم 360 elit بگیرم قیمتو گفت 355 با دوتا بازی اوریجینال ولی گفت هفته دیگه. خیلی خوشحالم که نخریدم این از elit بهتره سیستم خنک کنندشم بهتر شده برا هکشم انچنان مشکلی نباید باشه
واسا این جدیده بیاد فوقش 2 هفته طول میکشه به ایران برسه اگه بیشترم شد ارزش داره صبر کنیم
کنسول تا بیاد ایران کلی طول میکشه توی اروپا 1 ماه دیگه عرضه میشه.اگه زودهم بیاد ریجنش UC هست که بکار ملت نمیاد -فعلا پال رو مده!بعدش مسئله کپی خور کردنه،توی تابستون قیمتها همینجوری میره بالا،اگه کپی خور هم نشن قیمتها نجومی زیاد میشه!

کنسول تا بیاد ایران کلی طول میکشه توی اروپا 1 ماه دیگه عرضه میشه.اگه زودهم بیاد ریجنش UC هست که بکار ملت نمیاد -فعلا پال رو مده!بعدش مسئله کپی خور کردنه،توی تابستون قیمتها همینجوری میره بالا،اگه کپی خور هم نشن قیمتها نجومی زیاد میشه!
1ماه!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه خبره علی؟
خود Don Matric گفتش که آخر هفته ریلیز میشه.
بعدشم یه مساله دیگه اون پورت یه usb مخصوص برای Kinect هستش و برای 360 های معمولی باید یه آداپتور مخصوص بخرن تا بشه Kinect رو بهشون وصل کرد.

1ماه!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه خبره علی؟
بعدشم یه مساله دیگه اون پورت یه usb مخصوص برای Kinect هستش و برای 360 های معمولی باید یه آداپتور مخصوص بخرن تا بشه Kinect رو بهشون وصل کرد.
اون تو آمریکاست
تو استرالیا 15 روز بد از آمریکا و تو اروپا 1 ماه بد عرضه می شه .

1ماه!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه خبره علی؟
عزیز کنسولا تو چین ساخته میشه،زودتر هم میاد:دی در امریکا این هفته عرضه میشه،جاهای دیگه میره برای ماه بعد .
کینکت با USB وصل میشه- اون جای بقل USB اسمش AUX هست - نمیدونم چه پورتیه ولی برای
کینکت نیستش -شاید برای وصل کردن چیز دیگه ایه!فکر میکنم برای شبکه باشه!

همه ی معترضا ساکت بینیم با!!!
خیلی ام قشنگتر شده با حال ترم هست.فقط اگه مثه قبلیش صدای کارخونه نده و لوس بازی در نیاره هی ارور بدههههههههههه!!!!
GERMANY,THE CHCHAMPION OF THE WORLD CUP2010b-)b-)b-)b-)b-)b-)b-)

عزیز کنسولا تو چین ساخته میشه،زودتر هم میاد:دی در امریکا این هفته عرضه میشه،جاهای دیگه میره برای ماه بعد .
کینکت با USB وصل میشه- اون جای بقل USB اسمش AUX هست - نمیدونم چه پورتیه ولی برای
کینکت نیستش -شاید برای وصل کردن چیز دیگه ایه!فکر میکنم برای شبکه باشه!
همون aux جای کینکت هستش تو unboxing game spot دیدم خود یارو گفت.

این مقایسه رو بخونید-
PS3 slim برابر x360 Slim

http://translate.google.com/translate?hl=de&sl=de&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.cynamite.de%2FXbox-360-Slim-Misc-Hardware-234855%2FSpecials%2FPS3-Slim-vs-Xbox-360-Slim-Welche-schlanke-Konsole-hat-mehr-zu-bieten-Update-Xbox-360-Slim-kleiner-und-leichter-751239%2F

تو جدول اخر صفحه بیشتر معلومه مشخصات

همون aux جای کینکت هستش تو unboxing game spot دیدم خود یارو گفت.
نمیدونم،ولی فکر نمیکنم ورودیش غیر از USB باشه-چون همشون روی XBOX معمولی وصل بودن!حتی در D8!اونجا کاملا مشخص بود!

5تا USB هم بدرد نمیخوره مگر اینکه برای کانکت باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or