اطلاعات جدید درباره New XBox 360

سلام دوستان
بالاخره خبری نشد که درایوش چیه؟ هک میشه اخه میخوام برای پسر عمم 360 بگیرم میخوام ببینم اگه هک میشه واستم براش همین جدیده رو بگیرم اگرم که نه یا به این زودیا هک نمیشه بگید که سریع براش بگیرم تا قیمتا نجومی نشده اخه بنده خدا پولش داده به من براش دستگاه بگیرم
ممنون

شفاف سازی: اون پورته مخصوص کینکته! ولی چون تو ایکس باکسای معمولی نیست، تو اونا باید از تبدیلش که USB میکنه استفاده کرد...
آیا این یعنی کینکت در xbox جدید بهتر عمل میکند؟ جواب این سؤال را درقسمت های بعد بفهمید:d:d:d

سلام
ببخشید اون سوکتی که کنار LAN هستش چیه؟پایین USB کناره LAN کنارش هم یک خط نارجی کشیده شده،کاربردش چیه؟

xbox-360-new-back.jpg

سلام
ببخشید اون سوکتی که کنار LAN هستش چیه؟پایین USB کناره LAN کنارش هم یک خط نارجی کشیده شده،کاربردش چیه؟
توی کنسولای الانیش که جای usb است. ولی فکر کنم این بالاش کجه؟ فکر کنم کنارش نوشته AUX.
دقیقا نوشته AUX
تو این عکس بهتر مشخصه که چه نوشته کنارش :

xbox-360-connectivity-20100614-600-02.jpg.jpg

اگه اون لینکی که از engadget داده بودم می خوندین ، توضیح داده بود:
KINECT بهش وصل میشه.
گویا KINECT کابلش این شکلیه و برای کنسول های قدیمی باید از یک تبدیل استفاده کرد.
مطمئن نیستم ، ولی مثل اینکه اون تبدیل ، تبدیل 1 به 2 USB است. یعنی این پورت معادل 2 پورت USB عمل می کنه.

عزیزان تبدیل کردنش فک نکنم چیز خوبی بشه
چون باید به 2 تا usb تبدیل شه که میاد جلوی کنسول که بیشتر اون 2 تا usb که جا داره فانتزین و اگه وصل کنیم جلو اون زشت میشه
فک کنم باید به پشت کنسول بوسیله usb هاب وصل کنیم تبدیلو
اما خوب کارایش کمتر میشه =((

دوستان توی نمایش D8 دقیقا فقط به پشت کنسول خرده بود!و برق رو از SPU خود Kinect گرفته بود
که فکر میکنم اگه با USB وصل کنیم برق رو باید از USB ّگیریم ولی اگه از AUX استفاده کنیم برق رو هم پوشش بده (ولی باز جای بحث زیاده)

شفاف سازی: اون پورته مخصوص کینکته! ولی چون تو ایکس باکسای معمولی نیست، تو اونا باید از تبدیلش که USB میکنه استفاده کرد...
آیا این یعنی کینکت در xbox جدید بهتر عمل میکند؟ جواب این سؤال را درقسمت های بعد بفهمید:d:d:d
دوستان شایعه مسخره درست نکنید. کانکت توی کنسول جدید اصلا نمایش نداشته!
هرچی بوده با همین old versionبوده

احتمالا برق مورد نیاز کانکت رو هم از AUX میگیرن و برای USB ها از یک SPU کوچیک درست مثل نمایش D8 استفاده میکنن!

پورت داخلی اختصاصی برای حسگر حرکتی کینکت کدومه؟
xbox360250_4278.jpg

بالای پورت LAN - سمت راست اون قسمت که نوشته A / V

آخرین ویرایش:
بابا خودشون گفتن که با این پورت روی دستگاه جدید دیگه احتیاج به پاور جداگونه ندارید ولی روی 360 های قدیمی به USB وصل میشه و برق جداگونه هم دستگاه میخواد !!
اون A/V هم که نوشته سمت چپش هست که ماله کابل کامپوننت و کامپوزیته !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or