شایعه اطلاعات جدیدی از بازی The Last Of US Part 3 منتشر شد

Los Galacticos

💥Hala Madrid💥
Gold User
last-of-us-part-3-e1688365759710.jpg

یک افشا کننده ی مشهور در دنیای بازی که ViewerAnon نام دارد اعلام کرد که پروژه ی بعدی استدیو Naughty Dog در حال ساخت بوده و این پروژه قسمت سوم بازی The Last Of US میباشد.

این شخص طی سالهای گذشته بارها موضوعات و شایعات جنجالی زیادی را مطرح کرده بود و در آخرین اظهار نظر خود در توییتر شخصی خود عنوان کرد که با توجه به موفقیت بالای سریال این فرچاینز استدیو Naughty Dog به صورت مداوم در حال کار بر روی نسخه ی سوم این بازی میباشد. همچنین این شخص در ادامه اعلام کرد که داستان بازی مشخص نیست و تمامی صحبت ها در مورد داستان نسخه ی سوم فقط در حد شایعه هستند اما گفته میشود که در بازی گروهی به نام Scavengrs حضور دارند که در یکی از شهرهای بازی برای بقا تلاش میکنند. همچنین در نسخه ی سوم شخصیتی به نام لوکاس حضور دارد که بسیار متواضع و مهربان است اما درون خود شخصیتی تاریک را می پروراند. همچنین شخصیت مونث دیگری به نام Val در بازی حضور دارد که لیدر گروه بوده و Ezra نیز دستیار Val در بازی میباشد. در ادامه ی داستان بازی این دو شخصیت با یکدیگر دچار اختلاف میشوند و شخصیت سومی به نام میسون که یک سرباز کهنه کار است میبایست از بین وفاداری به Ezra یا Val یکی را انتخاب کند. همچنین طبق شایعات منتشر شده تعداد شخصیت های این گروه 5 نفر میباشد و اینکه چطور داستان این 5 شخصیت با الی مرتبط میشود هنوز فاش نشده است.

در ادامه ViewerAnon اعلام کرد که فیلمبرداری لوکیشن های این نسخه آغاز شده و با توجه به مقیاس های بزرگ لوکیشن های فیلمبرداری ممکن است انتشار این عنوان به چند سال آینده موکول شود و شخصیت اصلی بازی همانند نسخه ی دوم الی خواهد بود و این کارکتر نقش مهمی را در بازی ایفا خواهد کرد.
سال گذشته بود که استدیو Naughty Dog اعلام کرد که کار بر روی عنوان بعدی این استدیو به رهبری نیل دراکمن آغاز شده است و یکی از مقامات سونی در مصاحبه ای اعلام کرده بود که اگر عنوان The Last Of US پتانسیل ادامه دادن را داشته باشد بدون شک سونی به آن باز خواهد گشت.

البته به صورت همزمان پروژه ی تک نفره ی دیگری تحت هدایت استدیو Naughty Dog در حال ساخت میباشد که طبق شایعات منتشر شده قسمت بعدی عنوان Uncharted میباشد.

Source

آخرین ویرایش:
TLOU 2 و RDR2 یک سر و گردن از تمام بازی های نسل هشت بالاتر بودن. با این روال فعلی اکثر شرکت ها قطعا GTA VI و TLOU 3 و احتمالا آی پی جدید ناتی تنها بازی های درست حسابی و پدرمادردار این نسل میشن
این دو تا بازی همین الانم از بعضی بازی‌های مثلا نسل ۹ بالاتر هست گرافیکشون

بعد از ناکامی در عنوان مولتیشون و اینکه تموم خبرهای مربوط به ipهای جدید بایکوت شده، رجوع به تلو نشون میده ریسک رو کنار گذاشتن و میخوان با کارتهای برندشون بازی کنن
امیدوارم این قضیه باعث به تکرار افتادن و عدم نوآوری نشه، در کنار سرخوردگی بخاطر از این ip به اون ip رفتن و نتیجه نگرفتن که میتونه رو کیفیت کاراشون تاثیر بزاره
از همه نامید کننده تر اینه، در بهترین حالت این نسل نهایت یک بازی داشته باشن که میشه 50 درصد کاهش عملکرد نسبت به نسل قبل , 70 درصد نسبت به ps3 که با همین روند پیش برن نهایت یک نسل در میون انتظار بازی میشه ازشون داشت

البته اینکه دارن خیلی ریز روی تلو 3 کار میکنن هیچ ربطی به نیومدن ip جدید نداره ها :| من نمیدونم این فکتها از کجا میاد که ip جدیدی درکار نیست و بازی بعدی تلو 3 عه. تیم ناتی الان حدود 850 نفره طبق لینکدین و هیچ غیرممکن نیست که ای پی جدید و تلو 3 باهم درحال ساخت باشن. من حدسم اینه که ای پی جدید 2025 میاد و تلو 3 2028 میاد احتمال خیلی زیاد.

البته اینکه دارن خیلی ریز روی تلو 3 کار میکنن هیچ ربطی به نیومدن ip جدید نداره ها :| من نمیدونم این فکتها از کجا میاد که ip جدیدی درکار نیست و بازی بعدی تلو 3 عه. تیم ناتی الان حدود 850 نفره طبق لینکدین و هیچ غیرممکن نیست که ای پی جدید و تلو 3 باهم درحال ساخت باشن. من حدسم اینه که ای پی جدید 2025 میاد و تلو 3 2028 میاد احتمال خیلی زیاد.
یک چیزی که برام جالب بود بازی به بزرگی تلو ۲ رو با 200 نفر ساختن الان با این تعداد دوتا که سهله سه تا با هم می تونن پیش ببرن

• Like
Reactions: sms12
یک چیزی که برام جالب بود بازی به بزرگی تلو ۲ رو با 200 نفر ساختن الان با این تعداد دوتا که سهله سه تا با هم می تونن پیش ببرن
البته 200 نفر هم نبوده. اینا تا حد زیادی بازیاشون رو اوت سورس میکنن و 200 نفر فقط تیم اصلی ناتی بوده. اگه اشتباه نکنم بعد اومدن تلو 2 گفتن که حدود 2000 نفر رو تلو 2 کار کردن.

واقعا حال و حوصله uncharted جدید و لست جدید ندارم
ناتی داگ بره رو یه ip جدید در زمان حال با تم جدید مثلا جزیره آدم خورا
مثلا ساخت یه عنوان مثل مکس پین / هیتمن / اسپلینتر سل و....
یا یه بازی جنایی

• Like
Reactions: mohsenjyubi201
بعد از ناکامی در عنوان مولتیشون و اینکه تموم خبرهای مربوط به ipهای جدید بایکوت شده، رجوع به تلو نشون میده ریسک رو کنار گذاشتن و میخوان با کارتهای برندشون بازی کنن
امیدوارم این قضیه باعث به تکرار افتادن و عدم نوآوری نشه، در کنار سرخوردگی بخاطر از این ip به اون ip رفتن و نتیجه نگرفتن که میتونه رو کیفیت کاراشون تاثیر بزاره
از همه نامید کننده تر اینه، در بهترین حالت این نسل نهایت یک بازی داشته باشن که میشه 50 درصد کاهش عملکرد نسبت به نسل قبل , 70 درصد نسبت به ps3 که با همین روند پیش برن نهایت یک نسل در میون انتظار بازی میشه ازشون داشت
برای شما یه نسخه فرستادن از مولتی لست که به ناکامیش پی بردید یا فقط از روی حس ششم این نظرو دارید؟

برای شما یه نسخه فرستادن از مولتی لست که به ناکامیش پی بردید یا فقط از روی حس ششم این نظرو دارید؟
حق باشماست اشتباه از من بود
اینکه 3 سال زمانشون رو که از آخرین بازیشون میگذره بزارن رو ip که آخرش فقط یک پوستر ازش دراومد و خبر رسمی اعلام شد که بخاطر عدم جلب نظر، اسکیل داون شده و حالا مشخصه معلقه چون برگشتن ابتدا رو شماره 3 کار کنن
همه اینها اسمش ناکامی نیست بلکه درنوردیدن قله های موفقیته
ممنون اصلاح کردید

حق باشماست اشتباه از من بود
اینکه 3 سال زمانشون رو که از آخرین بازیشون میگذره بزارن رو ip که آخرش فقط یک پوستر ازش دراومد و خبر رسمی اعلام شد که بخاطر عدم جلب نظر، اسکیل داون شده و حالا مشخصه معلقه چون برگشتن ابتدا رو شماره 3 کار کنن
همه اینها اسمش ناکامی نیست بلکه درنوردیدن قله های موفقیته
ممنون اصلاح کردید
کدوم استودیو بعد از انتشار بازی جدید بلافاصله بازیه بعدیشو معرفی میکنه؟ معرفی نکردن بازی به معنیه اینکه بیکار نشستن تخمه میشکونن؟ کار کردن رو نسخه سوم لست به معنیه اینه که هیچ پروژه یا ایده دیگه ای ندارن؟
تغیررات تو بازی مولتی چه ربطی به پروژه های دیگشون داره؟

البته، شمایی که با سی جی بازی ای که بعد از چند سال هنوز تاریخ نخورده هایپ میشی ولی با اومدن یه خبر از بازیه ناتی داگ موشکافانه قضیه رو میشکافی به مدل های مختلف اونو تفسیر میکنی مشخصه کجای ماجرا ایستادی.
نمیدونم چرا این تفاسیر رو سر بازی ها و آی پی های دیگه ندارید

این بازی با الهام و حتی بیشتر از اون ار سریال واکینگ دد ساخته شد و حال و هواشم دقیقا مشابه اون بود برای همینم من عاشقش شدم یک دنیای بی رحم با خلاقیت در نوع زامبی ها که البته توی این بازی هم مشابه واکینگ دد به صدا حساس هستن
مشابه اونم بازی با به فنا رفتن کل شهر شروع می شه
اعتماد کردن در هر دو دنیا بزرگ ترین اشتباهه
اما جالبه برام که این بازی هم مشابه واکینگ دد همون اشتباه داستانی رو کرد و همه ی شخصیت محبوب توش کشت الان لست کلا یک دونه شخصیت جذاب بیشتر نداره که فکر کنم اونم شماره 3 بکشه بازی تموم شه

نسخه 2 یک بازی با همون کیفیت نسخه ی یک بود اما با داستان افتضاح و کلیشه ای و اصلا داستانش ربطی به یک هم نداشت
خود واکینگ دد هم شروع طوفانی داشت و همش ادم می گفت قراره چه رازهایی درش کشف بشه و ادم سوپرایز بشه که اصلا مسیرش بعدا اونم عوض بشه

کلا کاش لاقل اینو دیگه کپی نمی کردن و راه واکینگ دد در این زمینه دیگه پیش نمی گرفتن واقعا نسخه ی دوم یک ضد حال اساسی بود
فقط امیدوارم نسخه ی 3 اخرین نسخه ی بازی باشه و مشابه سریال واکینگ دد اب نبدن توش تا سال ها الکی ادامه ش بدن
تمام اینا نظر شخصیت بود و یک کلمش هم درست نیست به عنوان مثال ریک که فصل ۱۱ ۱۲ مرده دقیقش نمیدونم بعد فصل ۸ ندیدم با جوئلی که قسمت ۲(فصل ۲) مرده مقایسه میکنی ؟ تازه فکر کنم بعد کشتنش آخر باز گفتن زندس
ربط لست به واکینگ دد همونقدر که دارک سولز به گیم اف ترونز ربط داره
داستان نسخه دوم هم شاهکار محض بود مگه تعصب رو جوئل نذاره حقایق ببینی و در ضمن نسخه دوم در هیچ زمینه ای در سطح نسخه یک نیست بلکه هزاران برابر بهتر بخصوص مبحث گیم پلی که نسخه ۱ جلو ۲ چیزی فراتر از یه جوک نیست
یا خدا داستان لست ۲ کلیشه ای ؟ آها این که شخصیت اصلی یک اثر توسط یه نفر که نمیدونی کیه اول بسم الله بزنن کلش بترکونن کلیشه ای و بدتر از اون آخر اثر دختر طرف بیخیال کشتن اون قاتل بشه میشه کلیشه یه ۴ ۵ تا اثر اینطوری معرفی کنی برم بازی کنم

بحث كشتن شخصيت خيلي مفصله
اما بهترين حركت ممكن براي جاودانه كردنش بود
جوئل تو نسخه دوم لحظه اي فكر نميكردي مرده با قلش بكهاي متعدد هميشه بود و بيشتر مرگش رو دردناك و شخصيتش رو دلسوز نشون ميداد
همين طور خود الي كه شايد تو نسخه يك انقدر محوري نبود اما تو نسخه دوم معركه بود

كلا تو شخصيت پردازي اين بازي جز تاپ ٣ كل نسلهاست براي من
گيم پلي و گرافيك هم كه بحثي نداره

قطعا تنها دليلي كه ميتونه منو وادار كنه پلي استيشن بخرم همين لست هست

تمام اینا نظر شخصیت بود و یک کلمش هم درست نیست به عنوان مثال ریک که فصل ۱۱ ۱۲ مرده دقیقش نمیدونم بعد فصل ۸ ندیدم با جوئلی که قسمت ۲(فصل ۲) مرده مقایسه میکنی ؟ تازه فکر کنم بعد کشتنش آخر باز گفتن زندس
ربط لست به واکینگ دد همونقدر که دارک سولز به گیم اف ترونز ربط داره
داستان نسخه دوم هم شاهکار محض بود مگه تعصب رو جوئل نذاره حقایق ببینی و در ضمن نسخه دوم در هیچ زمینه ای در سطح نسخه یک نیست بلکه هزاران برابر بهتر بخصوص مبحث گیم پلی که نسخه ۱ جلو ۲ چیزی فراتر از یه جوک نیست
یا خدا داستان لست ۲ کلیشه ای ؟ آها این که شخصیت اصلی یک اثر توسط یه نفر که نمیدونی کیه اول بسم الله بزنن کلش بترکونن کلیشه ای و بدتر از اون آخر اثر دختر طرف بیخیال کشتن اون قاتل بشه میشه کلیشه یه ۴ ۵ تا اثر اینطوری معرفی کنی برم بازی کنم
شاهکار بودنش برای افراد متعصب اره اما حقیقت چیز دیگه ای هست البته من بحثم با داستانشه نه گیم پلی
این بازی کلا زیاد شخصیت جذاب و دوست داشتنی یا عمیق نداشت پس اصلا کار درستی نبود

ضمنا بازی داستانش چی بود؟ اول بازی جوئل می میره و الی می ره تا انتقامش رو بگیره فکر نمی کنید زیاد بیش از حد کلیشه ایه این داستان؟
جزئیات داستان هم برای اینکه حس عدالت بعضی ها رو بیدار کنه و البته بازم سیستم کلیشه ای همیشگی استفاده از تم لزبین توی بازی بود حداقل نمی کنن محض تنوع هم که شده توی این موارد گی هم اضافه کنن که البته گی مشابه لز خیلی بم افکن نیست برای همینم استفاده نمی شه
اینکه با شخصیت بد بازی هم از زاویه ی اون بازی ادامه پیدا کنه نه چیز جدیدی بود نه چیز خاصی به بار داستان اضافه کرد این حرکتم صرفا برای طولانی کردن گیم پلی بازی و البته اب بستن توش هم استفاده شده بود
یا اون حرکت چیپ اینکه فلانی بچه تو شیکمشه ببین منم انسانم اینا که حالم بهم زد
اخر بازیم که باز فاجعه بار تموم شد این همه جر داد خودش بعد داستان عین کارتون ها من بخشش رو انتخاب می کنم
این چرندیات ماله فیلم های 2 3 دهه ی پیشه با کارتون ها بخشش این شکلی کجاش لذت بخشه فقط یک احمق توی همچین شرایطی بخشش رو انتخاب می کنه اصلا با دنیای خشن و بی رحم بازی هم هیچ سازگاری نداشت
یا باز حالت فوق کلیشه ای بازی ها که شخصیت بد بازی تا اخرین لحظه فرار می کنه و تا اخر بازی باید بیافتی دنبالش :D
اصلا نسخه ی یک با نسخه ی دو بازی قابل مقایسه نیست نسخه ی یک همه چیزش شاهکار بود اما نسخه ی دو یک اشتباه بزرگ بود یوزر اسکور 5.8 این بازی در مقابل 9.2 نسخه ی یک هم گویای این مسئله هست

یوزر اسکور بازی هم 160000 هزار نفر توش شرکت کردن اصلا جای بحث یا دسیسه خوندن نداره کسیم بابت این چیزا پول نمی ده پس بهتره حقیقت بپذیرید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or