اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان
ببخشید یه سوال میپرسم زیاد به اینجا ربط نداره اما خواهش میکنم جواب بدین!
من میخوام یه مودم بخرم که هم Wireless و هم Wired ایا مدل خوبی سراغ دارین ؟! مدل و قیمت رو هم بگین لطفا!

D-Link 2640T
اینو بگیر! :biggrin1: 4 تا پورت LAN داره و Wireless هم داره،من همیشه با همین pc با LAN وصلم به نت و یه لپتاپ هم همیشه وصله،با گوشی هم اگه wireless داشته باشه میتونی بری نت،خیلی راحت 2 طبقه رو میتونه پوشش بده!! :biggrin1:
قیمت هم من حدود 6،7 ماه پیش گرفتم 110 تومن.
ویرایش:
اینم عکسش:
D-Link-2640T-Router.jpg

در ضمن دقت کن که حتما 2640T باشه، T داشته باشه حتما! :biggrin1:

چند سوال دیگه هم داشتم !
کدوم یک از این ISP ها برای انلاین بازی کردن مناسب تره؟
پارس انلاین یا صبانت یا شاتل ؟
و این که وایمکس برای بازی چطوره؟
هرکی جواب بده خیلی ادم بزرگیه! :biggrin1:

آخرین ویرایش:
دوستان خواهشمندم سریع جواب بدید! :cheesygri
چند سوال دیگه هم داشتم !
در مورد سوال اولت به نظرم شاتل بهتره. چون الان پارس آنلاین دارم با سرور ایران پینگ 120 به بالاس اما با شاتل پینگم بالای 50 نمیرفت.

دوستان خواهشمندم سریع جواب بدید! :cheesygri
چند سوال دیگه هم داشتم !

Mr! :biggrin1: من جواب دادم بهت،درست یه پست قبل از این پستت!

من یک چیزی نوشتم برای پاسخ به سوالات متداول در ADSL و چیزهای مرتبط.

گذاشتم توی بلاگم که بحث های مربوط بهش قاطی نشه با اینجا

یک نگاه بندازید اگه حوصله داشتید و مشکلاتش رو توی بخش نظرات بگید. که عوض کنم و یا اضافه.
http://forum.bazicenter.com/blog.php?b=601

اگر هم فکر میکنید که لازم نیست که هیچی :دی

من قصد دارم ISP رو عوض کنم (الان Asiatech ام) میخواستم بدونم بین ParsOnlineوصبا از کدوم بگیرم .
من نظرم صبا نت هست از لحاظ سرعت و پینگ واقعا بهتره!مثل پارس هم نیست که پینگش یکوقت خوبه یکوقت خرابه!(البته من هر دو مورد رو در تهران خونهی خودم و خونه ی دوستم تست کردم،اونم به خاطر گیم میخواد صبایی بشه:دی )

دوستان یک کمک می خواستم.
من ماه دیگه قراردادم با شرکت شاتل تموم می شه. حالا خودم موندم با شاتل تمدید کنم یا برم سراغ پارس آنلاین؟
امروز داشتم با 128 پارس آنلاین کار می کردم سرعت دانلودش بدجور کیفورم کرد روی 80 تا 110 بود!!!!! ( خودم 512 اکو دارم سرعت دانلودش بین 55 تا 60 هست )
حالا می خواستم ببینم به نظر شما کدوم یک را انتخاب کنم پارس آنلاین یا شاتل؟

بله میشه. چون پهنای باند رو باز گذاشتن.
اسم این کار burst هستش. اولین بار صبانت این کار رو راه انداخت بدون این‌که صداش رو دربیاره 128 رو 512 می‌بست. شاتل هم 128 های eco رو همین کار کرد ولی art ها همون 128 بود. بعد هم نوبت پارس‌آنلاین بود که از یکی دو ماه پیش همه رو روی 1.5 تا 2 مگ می‌بنده. و از بین همه این‌ها فقط لایزر هست که رسماً اعلام می‌کنه که این کار رو انجام می‌ده! اسمش رو هم گذاشته اینترنت شتاب با سرعت نجومی:laughing:
این روش به این صورت هست که در صورتی که شرکت پهنای باند اضافه داشته باشه، مشتری‌ها رو محدود نمی‌کنه و با سرعت‌های بالا می‌تونن دریافت کنند ولی اگر شلوغ بشه اولویت با اون هایی هست که سرعت بالاتر دارند. یعنی مینیمم 128 کیلوبایت. یعنی در شلوغ‌ترین موقع 128 تضمین شده هستش که پایین‌تر نمی‌آد. و ماکزیمم 2 مگ.
برای مثال پارس‌آنلاین توی شلوغ‌ترین موقع سرعتش از 1 مگابیت=100 کیلوبایت پایین‌تر نمی‌آد!
این‌طوری هم به نفع شماست که سرعت بالا در اختیار داری و هم به نفع اونا که پهنای باند اضافه‌شونو هدر نمی‌دن و به جاش شما زودتر حجمت رو تموم می‌کنی و شارژ می‌کنی.
در هیچ کدوم از سرویس‌های نامحدود burting ارائه نمی‌شه.:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or