اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کسی از دوستان هست که از شرکت قاصدک یا گیتی نت adsl گرفته یاشه؟؟؟ به نظرتون از کدومشون سرویس بگیرم؟؟؟
یادمه گفتی که تو منطقه مخابراتی سلمان فارسی هستی. درسته؟
تو این منطقه تنها شرکت درست و حسابی که سرویس میده شاتل هست.
هر کی از مامانش قهر کرده اومده تو این منطقه سرویس میده. (پورت ها هم که ماشالله پر پر )
از روی تجربه بهت میگم که پول تو جیب این شرکت های گمنام نریز.

یادمه گفتی که تو منطقه مخابراتی سلمان فارسی هستی. درسته؟
تو این منطقه تنها شرکت درست و حسابی که سرویس میده شاتل هست.
هر کی از مامانش قهر کرده اومده تو این منطقه سرویس میده. (پورت ها هم که ماشالله پر پر )
از روی تجربه بهت میگم که پول تو جیب این شرکت های گمنام نریز.
اره کیارش سلمان فارسی هستیم ولی داریم خونمون رو عوض میکنیم و اونجای که میریم مرکز مخابراتی نهری میشه . الان من خودم دارم از شاتل سرویس میگیرم. دارم ماهی 45 تومن میدم و راضی اصلا نیستم خیلی تو بازی لگ دارم . موندم از کدوم شرکت adsl بگیرم :confused:

اره کیارش سلمان فارسی هستیم ولی داریم خونمون رو عوض میکنیم و اونجای که میریم مرکز مخابراتی نهری میشه . الان من خودم دارم از شاتل سرویس میگیرم. دارم ماهی 45 تومن میدم و راضی اصلا نیستم خیلی تو بازی لگ دارم . موندم از کدوم شرکت adsl بگیرم :confused:

سرعت اینترنتت چنده ؟

پینگ ها جدیدا افت کرده بخاطر اینکه یک مسیر میره از gateway مخابرات... 2/3 صفحه قبل نوشتم !

سرعت اینترنتت چنده ؟

پینگ ها جدیدا افت کرده بخاطر اینکه یک مسیر میره از gateway مخابرات... 2/3 صفحه قبل نوشتم !
من 256 دارم . ولی پینگم 400 هستش . اشکم در میاد تا یه بازی انلاین کنم. در ضمن الان که بد تر شده من در کل از وقتی که adsl دارم از سرعتش ناراضی هستم

من 256 دارم . ولی پینگم 400 هستش . اشکم در میاد تا یه بازی انلاین کنم. در ضمن الان که بد تر شده من در کل از وقتی که adsl دارم از سرعتش ناراضی هستم
من شاتل 128 داشتم Art پینگش 250 بود گاهی اوقات میرفت رو 300 اما بیشتر رو 250 بود فقط هم تو فیفا لگ داشتم.

می خوام از داتک بخرم اما یه حرفهایی شنیدم مثلا این که رپید شر ساپورت نمی کنه راسته؟

الان تمامی شرکت های اینترنت دهنده از چندروز قبل ۲۲ بهمن خیلی محدودیت ها از طرف مخابرات گذاشته شده چون gateway مخابرات هست و که بعد از چندروز درست میشه

دوستانی که از پارس آنلاین سرویس دارند، پینگشون چجوریه؟ واسه FPS جواب میده؟
خیلی عالی نیست. خیلی بد هم نه.
بسته به فاصله خلوت باشه 200 تا 250 میلی‌ثانیه، شلوغ باشه که تا 500 و بالاتر هم می‌ره.
ولی سرعتش خوبه و از اون نظر مشکلی نداره.
پینگ ISPها رو می‌خوای تست کنی می‌تونی با اینترنت هوشمند Dial-Up همه امتحان کنی ببینی کی بهتره.

سلام دوستان
ببخشید یه سوال میپرسم زیاد به اینجا ربط نداره اما خواهش میکنم جواب بدین!
من میخوام یه مودم بخرم که هم Wireless و هم Wired ایا مدل خوبی سراغ دارین ؟! مدل و قیمت رو هم بگین لطفا!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or