freeOwl
کاربر سایت
می خوام از داتک adsl 128 3g ماهانه بگیرم اما نه از سرعت دانلودش خبر دارم نه از پینگ ممنون می شم کمک کنید
سلام دوستان . از شاتل 128 حجمی گرفتم . ولی حداکثر سرعتش با i16 idm هست . 256 هم که نمیدن میگن باید شخص حقوقی باشی. میشه شرکتی رو معرفی کنید که دیگه حداقل سرعت دانلودش 50-60 باشه؟
کسی اینجا از پارسآنلاین با رپیدشیر و .... مشکل پیدا نکرده؟:confused:
سرعت از همه سایتها 120-130 هست ولی از رپیدشیر و مگاآپلود 2-3 کیلوبایت/ثانیه!!!
از ظهر امروز اینطوری شد
خب تست بگير ديگه
رو همون وسط صفحه كليك كن.
پارسآنلاین تو این چند ماهه خیلی پیشرفت داشته. سرعتش بالاترین بین تمام ISPها (اکثراً بین 1 تا 2 مگ) همچنین پینگ متوسط اکثراً بین 200-300.کسی اطلاع داره Datak تو کرج سرویس داره یا نه (منظورم توسط شرکت دیگه )
_
الان پارس انلاین در چه وضعیتیه ای ؟
ایشون هنوز نگرفته داره سوال میپرسه.
پارسآنلاین تو این چند ماهه خیلی پیشرفت داشته. سرعتش بالاترین بین تمام ISPها (اکثراً بین 1 تا 2 مگ) همچنین پینگ متوسط اکثراً بین 200-300.
شبانه هم که جدیداً اضافه کردن.
ولی از دیروز محدودیت شدید روی تمامی سایتهای دانلود. (سرعت در حد 2-3 کیلوبایت!!!)
نمیدونم از طرف ISP هست یا مخابرات...
پارسآنلاین تو این چند ماهه خیلی پیشرفت داشته. سرعتش بالاترین بین تمام ISPها (اکثراً بین 1 تا 2 مگ) همچنین پینگ متوسط اکثراً بین 200-300.
شبانه هم که جدیداً اضافه کردن.
ولی از دیروز محدودیت شدید روی تمامی سایتهای دانلود. (سرعت در حد 2-3 کیلوبایت!!!)
نمیدونم از طرف ISP هست یا مخابرات...
20% پهنای باند کشور درست هستش.پارس آنلاین خیلی وقته که سرعتش بالاست.از همون ابتدای کارش هم اینطوری بوده.حدودا 60 درصد از اینترنت کُل کشور دست پارس آنلاینه...
مشکل محدودیت نیست.مشکل پاره شدن کابل جاسک-فجیره هست که بیشترین مشکل اینترنت هم سمت مشهد دیده شده.(البته از نظر من چرت هست این)
20% پهنای باند کشور درست هستش.
کی گفته 60%؟
قطعاً. معلومه. و با وجود مشکلاتی که براش ایجاد میکنند، روز به روز هم بهتر خواهد شد.
دوست عزیز به این حرفها و خبرها توجه نکن. مشهد-تبریز-جاسک-توسعه شبکه ... همه با هم تو چند روز؟؟؟؟
اینجا رو بخون و همچنین پست های قبلی و بعدیش.
من گیتی نت دارم مزخرفهکسی از دوستان هست که از شرکت قاصدک یا گیتی نت adsl گرفته یاشه؟؟؟ به نظرتون از کدومشون سرویس بگیرم؟؟؟