اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
می خوام از داتک adsl 128 3g ماهانه بگیرم اما نه از سرعت دانلودش خبر دارم نه از پینگ ممنون می شم کمک کنید

سرعت دانلودش اگر از رپیدشیر بگیری ثابت بهت 16 k میده پینگشم معمولیه اگر برای بازی آنلاین می خوای 256 بهتره 128 ممکنه برای بعضی بازیا خوب جواب نده

سلام دوستان . از شاتل 128 حجمی گرفتم . ولی حداکثر سرعتش با i16 idm هست . 256 هم که نمیدن میگن باید شخص حقوقی باشی. میشه شرکتی رو معرفی کنید که دیگه حداقل سرعت دانلودش 50-60 باشه؟

من از شاتل 512 گرفتم . با 128 هیچ فرقی نمی کنه .

کسی اینجا از پارس‌آنلاین با رپیدشیر و .... مشکل پیدا نکرده؟:confused:
سرعت از همه سایت‌ها 120-130 هست ولی از رپیدشیر و مگاآپلود 2-3 کیلوبایت/ثانیه!!!
از ظهر امروز این‌طوری شد:sick:

کسی اطلاع داره Datak تو کرج سرویس داره یا نه (منظورم توسط شرکت دیگه )
_
الان پارس انلاین در چه وضعیتیه ای ؟

ایشون هنوز نگرفته داره سوال میپرسه.
پارس‌آنلاین تو این چند ماهه خیلی پیشرفت داشته. سرعتش بالاترین بین تمام ISPها (اکثراً بین 1 تا 2 مگ) همچنین پینگ متوسط اکثراً بین 200-300.
شبانه هم که جدیداً اضافه کردن.
ولی از دیروز محدودیت شدید روی تمامی سایت‌های دانلود. (سرعت در حد 2-3 کیلوبایت!!!)
نمی‌دونم از طرف ISP هست یا مخابرات...

پارس‌آنلاین تو این چند ماهه خیلی پیشرفت داشته. سرعتش بالاترین بین تمام ISPها (اکثراً بین 1 تا 2 مگ) همچنین پینگ متوسط اکثراً بین 200-300.
ولی از دیروز محدودیت شدید روی تمامی سایت‌های دانلود. (سرعت در حد 2-3 کیلوبایت!!!)

تو این چند روزه تمام isp ها نت و محدود کردن فقط پارس آنلاین نیست

پارس آنلاین خیلی وقته که سرعتش بالاست.از همون ابتدای کارش هم اینطوری بوده.حدودا 60 درصد از اینترنت کُل کشور دست پارس آنلاینه...

مشکل محدودیت نیست.مشکل پاره شدن کابل جاسک-فجیره هست که بیشترین مشکل اینترنت هم سمت مشهد دیده شده.(البته از نظر من چرت هست این)

مشکل محدودیت نیست.مشکل پاره شدن کابل جاسک-فجیره هست که بیشترین مشکل اینترنت هم سمت مشهد دیده شده.(البته از نظر من چرت هست این)
:laughing::laughing::laughing:
عزيزان ميخوان قطع کنن دلايل زيبا ميارن:)
این هم شد قضيه نهنگ کابلُ خورد:)

پارس آنلاین خیلی وقته که سرعتش بالاست.از همون ابتدای کارش هم اینطوری بوده.حدودا 60 درصد از اینترنت کُل کشور دست پارس آنلاینه...

20% پهنای باند کشور درست هستش.
کی گفته 60%؟
قطعاً. معلومه. و با وجود مشکلاتی که براش ایجاد می‌کنند، روز به روز هم بهتر خواهد شد.
دوست عزیز به این حرف‌ها و خبرها توجه نکن. مشهد-قزوین-جاسک-توسعه شبکه ... همه با هم تو چند روز؟؟؟؟ اونم برای چند سایت خاص؟ جمله تو پرانتتزت رو موافقم:cheesygri
اینجا رو بخون و همچنین پست های قبلی و بعدیش.

آخرین ویرایش:
20% پهنای باند کشور درست هستش.
کی گفته 60%؟
قطعاً. معلومه. و با وجود مشکلاتی که براش ایجاد می‌کنند، روز به روز هم بهتر خواهد شد.
دوست عزیز به این حرف‌ها و خبرها توجه نکن. مشهد-تبریز-جاسک-توسعه شبکه ... همه با هم تو چند روز؟؟؟؟
اینجا رو بخون و همچنین پست های قبلی و بعدیش.

من باور نکردم که مشکل اینه :laughing:
این یه حرف بی سر و ته هست.
من اون روز تماس گرفتم باهاشون ببینم مشکل چیه،پیگیری که می کردم طرف گفت مشکل فعلا حل نمیشه و زمان می بره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or