سلام دوستان
میخواستم بدونم کدوم شرکت ها از مرکز مخابراتی سلمان فارسی پشتیبانی می کنند ؟ و از بین اونها کدوم از همه بهتره ( برای Live میخوام ) .
ممنون
يه سوال از استادان:
ميشه تو تنضيمات مودم يا با نرم افزار يه طوري تعريف كرد كه مثلا pc كه از lan 1 استفاده ميكنه محدوديت حجمي داشته باشه؟؟
يا يه دستگاه وايرلس كه به مودم وصله بياد MAC Address ور داره بعد محدوديت حجمي بده؟؟
كه اگر مثلا 3 گيگ رسيو كرد ديگه نتونه وصل شه؟؟؟
با این مودمهای معمولی نه!يه سوال از استادان:
ميشه تو تنضيمات مودم يا با نرم افزار يه طوري تعريف كرد كه مثلا pc كه از lan 1 استفاده ميكنه محدوديت حجمي داشته باشه؟؟
يا يه دستگاه وايرلس كه به مودم وصله بياد MAC Address ور داره بعد محدوديت حجمي بده؟؟
كه اگر مثلا 3 گيگ رسيو كرد ديگه نتونه وصل شه؟؟؟
با این مودمهای معمولی نه!
با مودمهایی میشه که OSشون این امکان رو بده مثل میکروتیک. (مدل مودمتون چیه؟)
و روترهایی که تنظیم کردنشون حدالقل CCNA رو میخواد:cheesygri
ولی اگه اینترنت رو از طریق ویندوز Share کنید. (یعنی کامپیوتر سرور بشه و نقش روتر رو بازی کنه) اون وقت برنامههای زیادی هست که این کار رو انجام بده.
از سادهترینها مثل Kerio WinRoute Firewall و NetLimiter گرفته تا Microsoft Isa Server (که اونم یک سری از مباحث MCSE رو می خواد و ویندوز سرور!) میشه.
(یک سری از اکسسپوینتها مثل LinkSys 54g های قدیــم هستن که قابل هک هستن و میشه روشون FirmWare دلخواه ریخت و باهاش مثل روتر چندصد دلاری کار کرد. با اونا همه جور کاری میشه انجام داد! از جمله این کار!)
اوه اوه!! من خودم هفت خان رستم رو طی کردم تا از این خراب شده سرویس گرفتم.سلام دوستان
میخواستم بدونم کدوم شرکت ها از مرکز مخابراتی سلمان فارسی پشتیبانی می کنند ؟ و از بین اونها کدوم از همه بهتره ( برای Live میخوام ) .
ممنون
کاملا موافقم . بدترین مرکز مخابراتی برای گرفتن adsl هستش !!!! معمولا بین1 هفته تا 10 روز adsl رو وصل میکنن ولی برای من 1 ماه زمان بردش تا خط رو رانژه کنن و adsl رو وصل کنناوه اوه!! من خودم هفت خان رستم رو طی کردم تا از این خراب شده سرویس گرفتم.
خیر سرشون بالا شهر هست، با سر گردنه اشتباه گرفتن. در هر صورت اگه اسمت رو نوشتن به فکر یکی دو سال دیگه باش!
128 eco رو معمولاً روی 512 میبندند. احتمالاً شما 128 art گرفتید. پارسآنلاین هم یکی دو مگابیت هست. بعد هم صبانت. ولی حجماشون خیلی کمه.سلام دوستان . از شاتل 128 حجمی گرفتم . ولی حداکثر سرعتش با i16 idm هست . 256 هم که نمیدن میگن باید شخص حقوقی باشی. میشه شرکتی رو معرفی کنید که دیگه حداقل سرعت دانلودش 50-60 باشه؟
www.pingtest.netمی خوام از داتک adsl 128 3g ماهانه بگیرم اما نه از سرعت دانلودش خبر دارم نه از پینگ ممنون می شم کمک کنید