Bretta_1994
کاربر سایت
بله میشه. چون پهنای باند رو باز گذاشتن.حاجي اون حتما 1028 بوده نه 128!!
مگه ميشه يه همچين چيزي؟ 128 فوقش ميره رو 18-20 !!
اسم این کار burst هستش. اولین بار صبانت این کار رو راه انداخت بدون اینکه صداش رو دربیاره 128 رو 512 میبست. شاتل هم 128 های eco رو همین کار کرد ولی art ها همون 128 بود. بعد هم نوبت پارسآنلاین بود که از یکی دو ماه پیش همه رو روی 1.5 تا 2 مگ میبنده. و از بین همه اینها فقط لایزر هست که رسماً اعلام میکنه که این کار رو انجام میده! اسمش رو هم گذاشته اینترنت شتاب با سرعت نجومی:laughing:بله میشه. چون پهنای باند رو باز گذاشتن.
دوست عزیز شما اگر میخواهی انلاین بزنی اصلا طرف پارس نرو چون من دارم پینگش خیلی بالاس حتی توی شرینگ هم اذیت میکنه. ولی اگر میخواهی دانلود کنی همون 128 رو بگیر بدون که فوقالعادس از این نظر.دوستان یک کمک می خواستم.
من ماه دیگه قراردادم با شرکت شاتل تموم می شه. حالا خودم موندم با شاتل تمدید کنم یا برم سراغ پارس آنلاین؟
امروز داشتم با 128 پارس آنلاین کار می کردم سرعت دانلودش بدجور کیفورم کرد روی 80 تا 110 بود!!!!! ( خودم 512 اکو دارم سرعت دانلودش بین 55 تا 60 هست )
حالا می خواستم ببینم به نظر شما کدوم یک را انتخاب کنم پارس آنلاین یا شاتل؟
ولی من که همیشه حجم اضافه هم میارم ولی در عوض حسابی توی شبانه DL میکنم.اسم این کار burst هستش. اولین بار صبانت این کار رو راه انداخت بدون اینکه صداش رو دربیاره 128 رو 512 میبست. شاتل هم 128 های eco رو همین کار کرد ولی art ها همون 128 بود. بعد هم نوبت پارسآنلاین بود که از یکی دو ماه پیش همه رو روی 1.5 تا 2 مگ میبنده. و از بین همه اینها فقط لایزر هست که رسماً اعلام میکنه که این کار رو انجام میده! اسمش رو هم گذاشته اینترنت شتاب با سرعت نجومی:laughing:
این روش به این صورت هست که در صورتی که شرکت پهنای باند اضافه داشته باشه، مشتریها رو محدود نمیکنه و با سرعتهای بالا میتونن دریافت کنند ولی اگر شلوغ بشه اولویت با اون هایی هست که سرعت بالاتر دارند. یعنی مینیمم 128 کیلوبایت. یعنی در شلوغترین موقع 128 تضمین شده هستش که پایینتر نمیآد. و ماکزیمم 2 مگ.
برای مثال پارسآنلاین توی شلوغترین موقع سرعتش از 1 مگابیت=100 کیلوبایت پایینتر نمیآد!
اینطوری هم به نفع شماست که سرعت بالا در اختیار داری و هم به نفع اونا که پهنای باند اضافهشونو هدر نمیدن و به جاش شما زودتر حجمت رو تموم میکنی و شارژ میکنی.
در هیچ کدوم از سرویسهای نامحدود burting ارائه نمیشه.
تا اونجايي كه من مي دونم اسياتك شبانه نداره.سلام دوستان.شبانه اسيا تك از چه ساعتي شروع ميشه؟(كسي ميدونه)
از صبا نت بگیر- من تهرانم با محدودیت ماهی 3 گیگ دارم- فعلا کفاف میده(ولی چون انلاین راه انداختم)بهترین پینگو الان کدوم شرکت داره؟
فقط واسه بازی انلاین و کمی هم دانلود میخوام در حد 1g دانلود میکنم ماهی.
چه سرویسی رو از چه شرکتی بگیرم؟
شما توی ایران پینگ زیر 160-70 اونم به سختی پیدا نمیکنی خیالت راحت.پینگت 250 هست برای بازی خیلی زیاده نیست؟
پینگ زیر 100 کدوم شرکت داره؟
خوب همین 70-160 رو میشه از کجا گرفت.شما توی ایران پینگ زیر 160-70 اونم به سختی پیدا نمیکنی خیالت راحت.
پینگت 250 هست برای بازی خیلی زیاده نیست؟
پینگ زیر 100 کدوم شرکت داره؟
یکی داره انلاین بازی نمیکنه!یکی نداره -بساطی داره برای انلاین در حد تیم ملیمن پينگم 160ــه.. Wireless دارم آنتنمم آمريكايي هست و غير مجازه!! Lawl... :biggrin1:
ولي چه كنيم چيزي نيست كه باهاش بازي كنيم!
همه ارزو همچین پینگی رو دارن
اینم با سرور باکو هست!فکر نکنم کمتر از این گیر بیاد!
-البته شنیدم برای یکی از بکس پینگش زیر 200 بود با NY!!!با باکو هم 160
-خدایش باید قانع باشیم-اینجا ایرانه و محدودیت ها اجازه نمیده از این بهتر بشه(فعلا)