Emin3mzizou
کاربر سایت
من صبانت 1Mb داشتم سرعت دانلودم 115 بود!چطوری واسه تو؟!
ماهی چقدر میدادی ؟
من صبانت 1Mb داشتم سرعت دانلودم 115 بود!چطوری واسه تو؟!
مرسي.سرعتت هم كه افتضاح هست ... ۵۱۲ داری با این سرعت ؟ این زیر ۲۵۶ هستش !!!!!!
باز خدا پدر داتک رو بیامرزه ... ۵۱۲ اینجا ۶۰ تا ۷۰ هست ...
آره صبانت خیلی افتضاحه . یعنی سرعتش خوبه اما 5 گیگ رو 20 میگیره و واقعآ بی انصافی هست . آسیاتک اون اوایل که اومده بود خوب بود . الان هم دوستم داره سرعتش 28 هست واسه دانلود . البته بعضی وقتا به 10 یا 15 هم میرسه . در کل شرکت خوش نامی نیست . خیلیا ازش ناراضی بودن . به نظرم شما شاتل رو امتحان کنکسی از دوستان نمیدونه آسیاتک 256 نامحدودش چه جوریاس(تو تهران)؟
پینگش نسبت به یاهو چه قدره؟
من میخام از صبانت هجرت کنم به آسیاتک. قیمتش به صرفه است. دیگه صبا خیلی رو اعصابمه.
اره با برنامه های دانلود منیجر باعث بهبود گرفتن فایل و سرعت بهتر هست من معمول با فایر فاس 17 یا 19 هست یهو میشه 13 اینطوریه اما با IDM همیشه 22 هست و تکون نمیخوره!مرسي.
من الان از همين بازيسنتر فريمور ps3 دانلود كردم سرعتم 12 بعضي وقت ها هم مياد رو 7 , 8 kb.
با mozilla ميگيرم.ربطي داره؟؟؟
من هنوز سرويس روزانه هم راه نيوفتاده.
میگم اگر محدودیت حجمی داشته باشه که نشکلی نیست؟واسه گیم شاتل فکر کنم بهترین گزینه باشه

کلآ اینا هر اطلاعاتی که کاربر میفرسته و دریافت می کنه رو حساب می کنن .میگم اگر محدودیت حجمی داشته باشه که نشکلی نیست؟
چون شنیدم اینا سند و رسیو رو هم جزو همون حجم دانلود محاسبه میکنن
راستی کسی راجع به اینترنت که مخابرات میده چیزی میدونه؟
ممنون
کلآ الان همه این شرکتا مثل هم هستن ! به عبارتی همشون آشغالن اما پارس آنلاین یه 2 ماهی داشتم واقعآ مذخرف بود ! پشتیبانی هم که یه مشت دختر بودن که IQ در حد سوسک :dسلام می خواستم بدونم 256 pars online برای live خوبه ؟ (شاتل بهتر نه ؟)
قیمت ندارم اما معمولآ تو کشور های پیشرفته میانگین ماهی 18 الی 40 دلار هزینه ی اینترنت 1-20 مگ هست ! مثلآ ژاپن ماهی 18 تومن به پول ما اینترنت 20 مگ میده !!!ببخشید وسط گفتگو تون می پرم ولی میشه یه قیمت از سرویس ADSL کشور های پیشرفته مثل انگلیس آلمان امریکا رو بگید![]()
سلام
بچه ها من الان از داتک 128 دارم نامحدود که ماهی 21 تومن میدم.میخوام بیام یه سرویس سرعت بالاتر از یه شرکت دیگه بگیرم چون داتک برای سرعت بالاتر میگه باید جواز کسب بیاری! که منم ندارم.به نظرتون چه شرکتی خوبه؟آیا به نظرتون ارزش داره که ول کنم و بیام 512 بگیرم با ترافیک ماهی مثلا 10gb به قیمت 30 تومن! ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید مرسی
مرسی پوریا جان :biggrin1:اگر دانلود نداری و فقط میخوای باهاش توی اینترنت بچرخی اره بگیر . اما اگه دانلود داری اصلا به فکره خط محدود نباش.