شاتل هم جدیدا از این کارها کردهخوب پس چرا شاتل از این کار نمی کنه.الان یکی از بچه ها 128 گرفته 20 کی نهایت سرعت دانلودش هست.خرجش زیاده؟که بعید می دونم
خوب پس چرا شاتل از این کار نمی کنه.الان یکی از بچه ها 128 گرفته 20 کی نهایت سرعت دانلودش هست.خرجش زیاده؟که بعید می دونم
درسته.چون این چیزایی که دوستمون گفت اصلا با این خط شاتلی که توی قم دارن میدن چور در نمیاد!به قول دوستم آب از دستشون نمی چکه:biggrin1:شاید یکی از دلایل خرجش باشه.مثلا شرکتی که من سرویس میگیرم ازش هم کیفیتش خیلی بهتر از نصف بیشتر سرویس دهنده های تهرانیه هم بیشتر خرج می کنه.البته بوشهر یه شهر کوچیکه و مخابراتش بیشتر راه میاد با شرکتا.باید اینا رو هم در نظر گرفت.اما در کل بستگی به محل و خرجایی که شرکت می کنه هم داره.
اعصابمو ريخته بهم!
من از شاتل سرعت 320 گرفتم ولی سرعتم به 40 هم نمیرسه فقط نمیدونم چی شده که ترافیکم از 27g شده 40g:confused:من شاتل 128 دارم (مشهد) سرعت دانلودم 60-50 کیلوبایته!
من از شاتل سرعت 320 گرفتم ولی سرعتم به 40 هم نمیرسه فقط نمیدونم چی شده که ترافیکم از 27g شده 40g:confused: