اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اینم همونه دیگه.روی یه مقدار خاص ست کردن مشخصات همه رو.از این کارا زیاد میشه انجام داد
خوب پس چرا شاتل از این کار نمی کنه.الان یکی از بچه ها 128 گرفته 20 کی نهایت سرعت دانلودش هست.خرجش زیاده؟که بعید می دونم

خوب پس چرا شاتل از این کار نمی کنه.الان یکی از بچه ها 128 گرفته 20 کی نهایت سرعت دانلودش هست.خرجش زیاده؟که بعید می دونم
شاتل هم جدیدا از این کارها کرده
اغلب کسایی که eco128 ( سه گیگ درماه ) گرفتن الان دارن با 512 دانلود میکنن !!! اونم ثابت و در کل روز
سرعتشون از eco512 هم بیشتره :laughing:
من خودم art1 دارم ( 128 با 12 گیگ ) ولی چون حجم سرویس بالاست و دو روز رایگان داره 512 نمیکنن نامردا
الان حدود یکماهه که بعضی دارن با 512 حال میکنن یعنی ماهیی 6تومن سود
شاتل تقریبا نا محدوده و در حالت عادی از شرکتهای دیگه سرعتش بیشتره ( سپنتا و داتک )

شاید یکی از دلایل خرجش باشه.مثلا شرکتی که من سرویس میگیرم ازش هم کیفیتش خیلی بهتر از نصف بیشتر سرویس دهنده های تهرانیه هم بیشتر خرج می کنه.البته بوشهر یه شهر کوچیکه و مخابراتش بیشتر راه میاد با شرکتا.باید اینا رو هم در نظر گرفت.اما در کل بستگی به محل و خرجایی که شرکت می کنه هم داره.

شاید یکی از دلایل خرجش باشه.مثلا شرکتی که من سرویس میگیرم ازش هم کیفیتش خیلی بهتر از نصف بیشتر سرویس دهنده های تهرانیه هم بیشتر خرج می کنه.البته بوشهر یه شهر کوچیکه و مخابراتش بیشتر راه میاد با شرکتا.باید اینا رو هم در نظر گرفت.اما در کل بستگی به محل و خرجایی که شرکت می کنه هم داره.

درسته.چون این چیزایی که دوستمون گفت اصلا با این خط شاتلی که توی قم دارن میدن چور در نمیاد!به قول دوستم آب از دستشون نمی چکه:biggrin1:
ولی صبا فوق العاده اینجا ارزونه و هم کیفتش عالیه و همیشه هم پورتاش پره! بزور خط خالی پیدا کردم.
این قضیه 512 فقط مربوط به تهران نیست
من حداقل اصفهان و شیراز ( و مشهد ) رو مطمئنم
یکی دوستام که ه شهری شما بوده هم ار صبا میگرفت و خیلی تعریف میکرد
مثل اینکه تو شهر شما غوغا میکنه

اما من مشهد هستم با صبانت 128 3 ماهه 9 گيگ ، ميانگين سرعت دانلودم اونم با DAP 9.1 حدود 22 هست ! از 25 بالاتر نرفته تاحالا!!
اعصابمو ريخته بهم!

اما من مشهد هستم با صبانت 128 3 ماهه 9 گيگ ، ميانگين سرعت دانلودم اونم با DAP 9.1 حدود 22 هست ! از 25 بالاتر نرفته تاحالا!!
اعصابمو ريخته بهم!

یادت باشه همینی هم که میگیری زیادتر از سرعت اصلی 128 هست.
شما در اصل باید با 16 دانلود کنی و الان داری با 22 دانلود می کنی.البته اونم با DAP!
بستگی به کیفیت خطوط مخابراتی مشهد هم داره و خرجی که اون نمایندگی صبانت انجام میده.

سرویس شاتل

من از سرویس شاتل در اصفهان استفاده کردم سرعتش بسیار خوبه و موقع سفارش اگر 128 یا 256 بگیرید در موقع استفاده به شما سرعت 512 می ده . یکی دیگه از خوبی های این شرکن اینه که از ساعت 1 بامداد تا 7 صبح رایگان می باشد .
قیمتش هم مناسب تر از بقیه شرکت ها می باشد 3 ماه رو 30 هزار تومان می گیرد و هزینه نصب اولیه آن 15 هزار تومان می باشد ولی اگر در موقع ثبت نام معرفی داشته باشید به شما 10 هزار تومان تخفیف می دهد
پشتیبانی هم 24 ساعت می باشد و برای شارژ مجدد بسیار راحت و حداکثر در مدت 1 ساعت از طریق پرداخت اینترنتی می توانید انجام دهید .
:smile:
اگر کسی خواست از 10 هزار تومان تخفیف بهرمند شود به من پیام بدهند تا براش شماره کاربری ام را بفرستم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or