اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من میخوام 512 از شاتل(1 ساله)بگیرم به نظرتون شاتل بگیرم یا صبانت؟
توجه داشته باشید که من سرعت دانلود و سرعت خود اینترنت(مخصوصا در شب که رایگان هست)برام خیلی مهمه
به نظر من 128 شاتل بگیر زیرا خودش برات 512 می فرسته و در شب از ساعت 1 تا 7 صبح رایگان اگر خواستی بگو نام کاربریم را در شاتل بهت می گم تا برات 10 هزار تومان تخفیف بگیری .

این 512 شاتل همیشگی نیست !
مواظب باشید ! الآن اینجوری دو روز بعد بر میگرده ( یعنی ممکنه برگرده :biggrin1: )
به پشتیبانی میگی که چرا اینطوریه میگه : میدونیم ، داریم یه چیزایی رو امتحان میکنیم
من به زودی به جمع 128اکو ها می پیوندم اگه بمونه که برای همه خوبه :biggrin1:

کارت تخفیف هم شهر به شهر داره ! یعنی شما فقط به اصفهان میتونی بدی :smile:

اگر من جایی شما بودم تک تک شرکتها را امتحان میکردم
برای اولین ترجبه ات هم بری پیش پارس انلاین :sick:

این درسته که وقتی شرکت بخوای عوض کنی, باید به شرکت قبلی یه پولی بدی تا خطت رو از رانژه دربیاره تا یه شرکت دیگه بتونه سرویس بهت بده؟

----

یه سوال دیگه,

مودم من Symphony SY 602 هستش و هنوز ADSLام راه نیفتاده و username و password بهم ندادن. برای اینکه بفهمم کی وصل شده, اگه بدون داشتن connection هم adsl وصل شده باشه, چراغ Status روی مودم روشن میمونه؟

اگه خط وصل شده باشه چراغ ADSL مودم روشن ميشه...

اون موقع زنگ ميزنی ساپورت شماره خط رو ميگی بهت user name و password ميدن
سلام

مرسی, جواب سوال اولم رو میدونی؟

منظورت از چراغ ADSL کدوم هستش؟ مربوط ترین چراغ به نظرم همین Status هستش که تو Manual هم همینو گفته. فک کنم جوابم رو دادی.

سلام

مرسی, جواب سوال اولم رو میدونی؟

منظورت از چراغ ADSL کدوم هستش؟ مربوط ترین چراغ به نظرم همین Status هستش که تو Manual هم همینو گفته. فک کنم جوابم رو دادی.

سؤال اول زياد سخت نيست... به شرکت جديد قرار داد ميبندی ... اونا کار ها رو انجام ميدن فکر نکنم برای پورت خارج کردن پول بدی ...

بعد هم چراغ STATUS همون ADSL LINK هست.

این درسته که وقتی شرکت بخوای عوض کنی, باید به شرکت قبلی یه پولی بدی تا خطت رو از رانژه دربیاره تا یه شرکت دیگه بتونه سرویس بهت بده؟
سلام
آرمین جان من شرکتم رو یه بار عوض کردم ولی شرکتی که که قبلا ازش سرویس میگرفتم هیچ پولی بابت فسخ قرار داد و یا در آوردن خط از رانژه ازم نگرفت.
اما شرکت جدیدی که ازش سرویس گرفتم مجداد هزینه نصب و رانژه کردن خط رو ازم گرفت.
یا علی مدد

با سلام خدمت دوستان عزیز
bye.gif

من در کرمانشاه زندگی میکنم و میخوام adsl بگیرم میخواستم اگه کسی اینجا کرمانشاهی هست بگه از کدوم isp بگیرم بهتره (128 یا 256 ) ؟

سلام
آرمین جان من شرکتم رو یه بار عوض کردم ولی شرکتی که که قبلا ازش سرویس میگرفتم هیچ پولی بابت فسخ قرار داد و یا در آوردن خط از رانژه ازم نگرفت.
اما شرکت جدیدی که ازش سرویس گرفتم مجداد هزینه نصب و رانژه کردن خط رو ازم گرفت.
یا علی مدد

از چه شرکتی به چه شرکتی رفتی؟

تورج جان شما از داتک داری میخواستم بدونم قضیه این سرویس حجمیشون چطوریه؟ به کاربران خانگی بالای 128 میدن و بعد 2 به بعدش مثل شرکتهای دیگه رایگانه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or