kiya
کاربر سایت
ديشب تا حالا سرعت دانلود سرويس 128 نداگستر 105 كيلوبايت بر ثانيه هست! :d
اره
از ساعت سه نصف شب به بعدم میشد بازی کرد :cheesygriخدا کنه اینجوری بمونه ! :biggrin1:
ديشب تا حالا سرعت دانلود سرويس 128 نداگستر 105 كيلوبايت بر ثانيه هست! :d
از ساعت سه نصف شب به بعدم میشد بازی کرد :cheesygriبه نظر من 128 شاتل بگیر زیرا خودش برات 512 می فرسته و در شب از ساعت 1 تا 7 صبح رایگان اگر خواستی بگو نام کاربریم را در شاتل بهت می گم تا برات 10 هزار تومان تخفیف بگیری .من میخوام 512 از شاتل(1 ساله)بگیرم به نظرتون شاتل بگیرم یا صبانت؟
توجه داشته باشید که من سرعت دانلود و سرعت خود اینترنت(مخصوصا در شب که رایگان هست)برام خیلی مهمه
اگر من جایی شما بودم تک تک شرکتها را امتحان میکردم
برای اولین ترجبه ات هم بری پیش پارس انلاین![]()
سلاماگه خط وصل شده باشه چراغ ADSL مودم روشن ميشه...
اون موقع زنگ ميزنی ساپورت شماره خط رو ميگی بهت user name و password ميدن
سلام
مرسی, جواب سوال اولم رو میدونی؟
منظورت از چراغ ADSL کدوم هستش؟ مربوط ترین چراغ به نظرم همین Status هستش که تو Manual هم همینو گفته. فک کنم جوابم رو دادی.
سلاماین درسته که وقتی شرکت بخوای عوض کنی, باید به شرکت قبلی یه پولی بدی تا خطت رو از رانژه دربیاره تا یه شرکت دیگه بتونه سرویس بهت بده؟
سلام
آرمین جان من شرکتم رو یه بار عوض کردم ولی شرکتی که که قبلا ازش سرویس میگرفتم هیچ پولی بابت فسخ قرار داد و یا در آوردن خط از رانژه ازم نگرفت.
اما شرکت جدیدی که ازش سرویس گرفتم مجداد هزینه نصب و رانژه کردن خط رو ازم گرفت.
یا علی مدد
اقا تورج میخواستم ببینم ایم مودمه 604 g اپدیتم میشه من خریدمش میخوام اپدیدتش کنم ؟
تورج جان شما از داتک داری میخواستم بدونم قضیه این سرویس حجمیشون چطوریه؟ به کاربران خانگی بالای 128 میدن و بعد 2 به بعدش مثل شرکتهای دیگه رایگانه؟