اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بخدا خسته شدم انقدر شبها تا ساعت 3 بیدار موندم تا بذارم چیزی که میخوام دانلود بشه :(( بعد برم لالا خیلی سخته موجب شده روزها دیر بلند بشم :(
این صبانتم نوبره :( 9 گیگ سه ماهه 40 تومن :mad:
موندم چیکار کنم یکی یه راهی جلوی پام بذاره :(

بچه ها شبدیز خوبه . بدون محدودیت حجمی هستش و خیلی راحتر هستم
اگه سرویس دهی خوبی داره بمن بگویین .
چند صفحه قبل و خوندم اما میخوام مطمئن تر بشم که اقدام کنم یا نه .

یه مدت پارسیا درگیر اینترنت بود :biggrin1:حالا نوبت من بدبخته :laughing::laughing::laughing::laughing:

بچه ها اگه شبدیز خوبه بمن اطلاع بدین از فردا نیفتم دنبال کاراش و تماس و بقیه چیزا .

با تشکر

آخرین ویرایش:
بخدا خسته شدم انقدر شبها تا ساعت 3 بیدار موندم تا بذارم چیزی که میخوام دانلود بشه بعد برم لالا خیلی سخته موجب شده روزها دیر بلند بشم
این صبانتم نوبره 9 گیگ سه ماهه 40 تومن
موندم چیکار کنم یکی یه راهی جلوی پام بذاره

بچه ها شبدیز خوبه . بدون محدودیت حجمی هستش و خیلی راحتر هستم
اگه سرویس دهی خوبی داره بمن بگویین .

مشكل شما با استفاده از دانلود منيجر حل ميشه! تنظيمش كن سر ساعت كانكت ميشه و دانلود ميكنه . سر ساعت قطع ميشه سيستم هم خاموش! :d هر ساعتي خواستي و هر موقعي كه خواستي!‌

مشكل شما با استفاده از دانلود منيجر حل ميشه! تنظيمش كن سر ساعت كانكت ميشه و دانلود ميكنه . سر ساعت قطع ميشه سيستم هم خاموش! :d هر ساعتي خواستي و هر موقعي كه خواستي!‌

:biggrin1: ببین میخواستم پشت پشت بالایی نشه اما چاره ای نیست :biggrin1:
من کلا از صبانت زده شدم :biggrin1: من بیشتر تورنت دانلود میکنم تا منیجر :biggrin1: بعدش این محدودیت حجمیش منو کشته یا یه چییزی میخوام دانلود کنم نمیتونم از یک طرف Orbit از یک طرف منیجر از یک طرف تورنت بیدار میشم میبینم تورنت مثلا 3.00 بوده بعد از 5 ساعت شده 3:12 فکر کنم بچه من بتونه فایل دانلود شده رو ببینه :biggrin1:
یا مخصوصا اون موقعی که اون پسر بگم چی چی اومده راست راست میگه بشین برات بگم adsl چیه :laughing: بعد کانفریگش میکنه و میگه 12 تومن حق یادگیری بده :eek::eek::eek:

---

بچه ها اگه شبدیز خوبه بمن اطلاع بدین از فردا نیفتم دنبال کاراش و تماس و بقیه چیزا .

با تشکر
سلام
من حدودا سال 85 از شبدیز سرویس گرفتم و کاملا راضی بودم. کارکنان بسیار خوب و متشخصی هم داشت ولی حدودا پارسال یه جابجایی تو کادر کارکنانش داد و باعث شد که از کیفیتش هم بیاد پایین در کل آخراش دیگه ازشبدیز راضی نبودم. تا اینکه یه روز یکی از همون کارکنان سابق شبدیز گفت که رفته و تو لایزر مشغول به کار شده و خیلی هم تعریف کرد . من هم سرویسم رو از شبدیز به لایزر انتقال دادم و الان هم تو این مدت تقریبا یک سالی که از لایزر سرویس میگیرم خیلی راضی هستم. درکل من بیشتر لایزر رو پیشنهاد میدم تا شبدیز. در ضمن هم تو شبدیز و هم لایزر سرویس من 256 نامحدود هست.
یا علی مدد

واقعا من به شماها حسودیم میشه .
منه بدبخت باید برای 128 ماهی 45 تومن بدم که به زور سرعت دانلودش با دانلود منیجر به 15 میرسه;).(بی انصافی نشه برای انلاین بازی کردن پینگش عالیه)

سلام خدمت دوستان عزیز

من از دوستان اصفهانی یه سوال دارم

میتونید بگید فرق پیشگامان با شاتل چی هست؟ کدوم بهتره خصوصا برای live؟ ممنون

سلام
من ADSL داتک دارم اما هرکاری میکنم 256 نمیده ! میدونم برای خونه نمیدن اما اکثر جاها با نامه دانشگاه میدن اما اینجا نمیده میگه باید جواز کسب بیاری !! میگید چی کار کنم؟

دوستان منم یه راهنمایی کنید ممنون میشم این مشکل MTU مربوط به چی میشه و چطوری میشه درستش کرد؟
این مشکل برای من توی لایو 360 بوجود اومده به طوریکه وقتی میخواد به لایو وصل شه ارور میده در حالی که قبلا" این طور نبود
تو تاپیک لایو هم سوال کردم گفتن مشکلت مربوط به MTU میشه حالا میخواستم بپرسم چطور میتونم این مشکل رو با ISP حل کنم بهشون چی بگم؟ و اگه بخوام ISP رو عوض کنم چطور باید بفههم که با اونم همین مشکل رو خواهم داشت یا نه؟؟:confused:

دوستان منم یه راهنمایی کنید ممنون میشم این مشکل MTU مربوط به چی میشه و چطوری میشه درستش کرد؟
این مشکل برای من توی لایو 360 بوجود اومده به طوریکه وقتی میخواد به لایو وصل شه ارور میده در حالی که قبلا" این طور نبود
تو تاپیک لایو هم سوال کردم گفتن مشکلت مربوط به MTU میشه حالا میخواستم بپرسم چطور میتونم این مشکل رو با ISP حل کنم بهشون چی بگم؟ و اگه بخوام ISP رو عوض کنم چطور باید بفههم که با اونم همین مشکل رو خواهم داشت یا نه؟؟:confused:

اين پست شما مربوط به مشکل adsl نميشه... بايد توی تاپيک 360 مطرح کنيد که مربوط به live هست...

يک تنظيماتی رو انجام ميديد.. اونجا سؤال رو بپرسيد

سلام دوستان

من شنیدم برای انجام بازی های انلاین بدون مشکل باید از شرکتی ADSL بگیرم که پینگ خوبی داشته باشه . می شه یکی چنین شرکتی رو به من معرفی کنه ؟ داتک خوب هست ؟

مرسی

سلام دوستان

من شنیدم برای انجام بازی های انلاین بدون مشکل باید از شرکتی ADSL بگیرم که پینگ خوبی داشته باشه . می شه یکی چنین شرکتی رو به من معرفی کنه ؟ داتک خوب هست ؟

مرسی
ببین پینگ خیلی شانسیه, ممکنه یکی با داتک راضی باشه, یکی با یه شرکت دیگه چون تو منطقشون خوب جواب داده.
اگه فقط واسه بازی میخوای, پارس آنلاین به نظر من شرکت خوبیه چون کیفیت کارش بالاست.

ببخشید من 512 داتک دارم سرعتم خوبه فقط وسط دانلود وای میسه دیگه نمیره جلو
چیکار کنم؟؟؟:confused:

از هیلتر قشنگ استفاده میکنی؟

Last edited by a moderator:
ببین پینگ خیلی شانسیه, ممکنه یکی با داتک راضی باشه, یکی با یه شرکت دیگه چون تو منطقشون خوب جواب داده.
اگه فقط واسه بازی میخوای, پارس آنلاین به نظر من شرکت خوبیه چون کیفیت کارش بالاست.
خوب اگه اینجوری حساب کنیم . یعنی پارس انلاین هم شانسی می شه ؟ یا نه پینگش همه جا خوب جواب می ده ؟

خوب اگه اینجوری حساب کنیم . یعنی پارس انلاین هم شانسی می شه ؟ یا نه پینگش همه جا خوب جواب می ده ؟
اینطور شنیدم.

خوب, پر واضحه که سه گیگ برای یه ماه که هیچ, برای 5 روز با احتیاط اینترنت رفتن من هم کافی نیست (هیچی دانلود نکردم).
خوب, 2 گزینه پیش روی داریم:
1- برم همین رو بکنم 8 گیگ, به زور میشه به آخر ماه رسوندش ولی همچنان با دلهره و بدون هیچ دانلودی.
2- برم داتک و یه 128 نا محدود بگیرم, که دردسر پس دادن مودم, انتظار حدود 10 روزه برای وصل شدنش از طرف داتک رو داره.

نظر شما چیپست [ با ماست.]

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or