اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب, پر واضحه که سه گیگ برای یه ماه که هیچ, برای 5 روز با احتیاط اینترنت رفتن من هم کافی نیست (هیچی دانلود نکردم).
خوب, 2 گزینه پیش روی داریم:
1- برم همین رو بکنم 8 گیگ, به زور میشه به آخر ماه رسوندش ولی همچنان با دلهره و بدون هیچ دانلودی.
2- برم داتک و یه 128 نا محدود بگیرم, که دردسر پس دادن مودم, انتظار حدود 10 روزه برای وصل شدنش از طرف داتک رو داره.

نظر شما چیپست [ با ماست.]
اااا...من نمیدونستم که 3 گیگ گرفتی! اون که اصلا فایده نداره.
فقط یه مسئله میمونه که میتونه راه گشا باشه. اونم اینه که پارس آنلاین هم مثل بعضی از ISP ها محدودیت حجمیش رو شبها برمیداره؟

دوستان یه چیز عحیب!!!
من اینترنت 128 از شاتل گرفتم از این سرویس هایی که 5 گیگ می ده برای سه ماه.
اوایل سزعت دانلود با دانلود منیجر روی 17 کیلوبایت بود.چون شب ها مجانی هست من هم شب ها می ذاشتم دانلود شه.اما الان حدود 2 هفته هستش که سرعت دانلودم نزدیک 70 کیلوبایت هستش!!!!!:eek:
باور کنید دروغ نمی گم.یعنی دلیل برای دروغ ندارم.تازه این اتفاق برای من تنها نیافتاده دامادمون هم گفته سرعتم خیلی رفته بالا!!اون هم از شاتل گرفته.کلا چند روزه که خیلی خر کیفم.

دوستان یه چیز عحیب!!!
من اینترنت 128 از شاتل گرفتم از این سرویس هایی که 5 گیگ می ده برای سه ماه.
اوایل سزعت دانلود با دانلود منیجر روی 17 کیلوبایت بود.چون شب ها مجانی هست من هم شب ها می ذاشتم دانلود شه.اما الان حدود 2 هفته هستش که سرعت دانلودم نزدیک 70 کیلوبایت هستش!!!!!:eek:
باور کنید دروغ نمی گم.یعنی دلیل برای دروغ ندارم.تازه این اتفاق برای من تنها نیافتاده دامادمون هم گفته سرعتم خیلی رفته بالا!!اون هم از شاتل گرفته.کلا چند روزه که خیلی خر کیفم.
بله بیشتر بچه هایی که 128 اکو دارن سرعت رفته بالا

اااا...من نمیدونستم که 3 گیگ گرفتی! اون که اصلا فایده نداره.
فقط یه مسئله میمونه که میتونه راه گشا باشه. اونم اینه که پارس آنلاین هم مثل بعضی از ISP ها محدودیت حجمیش رو شبها برمیداره؟

نه, شبها همچین کاری نمیکنه, تو خودت چه سرویسی گرفتی مگه؟

خوب به نظرتون برم 128 داتک یا 5گیگ اضافه بگیرم واسه پارس آفلاین؟

نه, شبها همچین کاری نمیکنه, تو خودت چه سرویسی گرفتی مگه؟

خوب به نظرتون برم 128 داتک یا 5گیگ اضافه بگیرم واسه پارس آفلاین؟

سلام !

به نظر من از سپنتا بگیر خودتو راحت کن !

چون نه محدودیت حجمی داره ... و نه محدودیت سرعت (128 به بالا هم میدن به خونه ) !

پینگش هم عالیه برای بازی انلاین !

قعطی ... افت سرعت هم نداره !

سلام !

فقط یه چیز کم داره, تو منطقه ما ساپورت نداره.

-مرسی عزیزم.

سلام !

سلام دوست عزیز

اقا شما تست کردی و مطمئنی پینگ سپنتا برای بازی انلاین خوب هست !؟ به نظر شما من از داتک بگیرم یا سپنتا !؟ بیشتر برای بازی انلاین می خوام .

مرسی

سلام دوست عزیز

اقا شما تست کردی و مطمئنی پینگ سپنتا برای بازی انلاین خوب هست !؟ به نظر شما من از داتک بگیرم یا سپنتا !؟ بیشتر برای بازی انلاین می خوام .

مرسی

بله دوست عزیز ! از نظر پینگ هیچ مشکلی نداره ! و خوراک بازی انلاینه !

من خودم همه نوع بازی انلاین رو انجام دادم ...! هیچگونه مشکلی هم از بابت پینگ .. لگ نداشتم !

تو این چند سالی که از سپنتا سرویس گرفتم! حتی 1 بار ندیدم.. سرعت کم.. زیاد شه .. یا مشکلی با پینگ داشته باشم !

به نظر من از سپنتا بگیر...!

آخرین ویرایش:
بله دوست عزیز ! از نظر پینگ هیچ مشکلی نداره ! و خوراک بازی انلاینه !

من خودم همه نوع بازی انلاین رو انجام دادم ...! هیچگونه مشکلی هم از بابت پینگ .. لگ نداشتم !

تو این چند سالی که از سپنتا سرویس گرفتم! حتی 1 بار ندیدم.. سرعت کم.. زیاد شه .. یا مشکلی با پینگ داشته باشم !

به نظر من از سپنتا بگیر...!
:eek:
آقا شما بچه آبادان نیستی تو این چند سال که فقط 7 ،8، 10 بار فیبر قطع شد تازه به غیر قضیه انتصابات از اینا...:دی

بعله, گندش در اومد, بینین پارس آفلاین چجوری حساب کتاب میکنه:
52db47b583.jpg

اشتغال به تحصيل مهم نيست چي باشه!؟ دانش آموز يا حتما بايد دانشجو باشه!؟

باید نامه از دانشگاه بگیرید که توش قید شده باشه دانشجوی دانشگاه مثلا آزاد هستی و برای کارای درسیت نیازمند سرعت بالاتر از 128 هستی.بعضی شرکت ها با گواهی اشتغال به تحصیل هم کارت رو راه میندازن.
اما باید نامه دانشگاه باشه.با گواهی یه دانش آموز زیر دیپلم شرکت ها سرعت بالاتر نمیدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or