اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام خط تلفن من از نوع pcm هست . حالا من چطوری خطم رو معمولی کنم . مخابرات هم رفتم میگن کاریش نمیشه کرد . خواهشن یه راهی بگید تا من هم بتونم adsl بگیرم .

سلام خط تلفن من از نوع pcm هست . حالا من چطوری خطم رو معمولی کنم . مخابرات هم رفتم میگن کاریش نمیشه کرد . خواهشن یه راهی بگید تا من هم بتونم adsl بگیرم .
سلام
تا زمانی که خط شما pcm هست هیچ مدله نمیتونی adsl را بندازی . تنها راه چاره هم همون مخابرات هست. دارن میپیچونن که میگن هیچ کاری نمیشه کرد. شاید اگر یکم بری و بیای و بهشون گیر سه پیچ بدی برات ردیفش کنن.
یا علی مدد

دوستان من به یه مشکل عجیب بر خوردم... من کلا سرعت باز کردن Page هام پایینه. الانم که دارم اینو مینویسم صفحه کامل لود نشده.... هر سایتی میخوام برم چه گوگل چه بازی سنتر این مشکل رو دارم.
من از سپنتا 256 سرویس میگیرم...... Browserم فایرفاکسه هر سایتی که میخوام باز کنم گوشه سمت چپ مینویسه Wating for Bazicenter.com یا هر سایت دیگه ای و 30 40 ثانیه طول میکشهتا سایت باز بشه... تازه کامل باز نمیشه.....
همچنین اکانت رپید هم دارم روی لینک ها که کلیک میکنم دانلود نمیکنه: می نویسه
waiting for.... حالا شما میگید ایراد از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعتا اومده پایین؟ یا فقط من این مشکل رو دارم؟؟؟

دوستان من به یه مشکل عجیب بر خوردم... من کلا سرعت باز کردن Page هام پایینه. الانم که دارم اینو مینویسم صفحه کامل لود نشده.... هر سایتی میخوام برم چه گوگل چه بازی سنتر این مشکل رو دارم.
من از سپنتا 256 سرویس میگیرم...... Browserم فایرفاکسه هر سایتی که میخوام باز کنم گوشه سمت چپ مینویسه Wating for Bazicenter.com یا هر سایت دیگه ای و 30 40 ثانیه طول میکشهتا سایت باز بشه... تازه کامل باز نمیشه.....
من پیشنهاد میکنم شما از Google Chrome استفاده کنی سرعتش خیلی عالیه جدا عالیه!

اقایون کسی نیست بگه این دو مدل DSL-2640T و DSL-2640U
چه فرقی دارن کدوم رو توسیعه میکنید

ممنون

u جديد تره... الان هم سايت رسمی d-link اينو وارد محصولاتش کرده... و قبلی رو ارشيو کرده...

هيچ فرق خاصی هم نداره...

با isp تماس بگير و مشکلت رو بهشون بگو... چون الان مشکل سرعت وجود نداره ... مگه اينکه اختلالات خود isp باشه...

واقعا قیمت adsl ایران فضایی. پسر عموم پاکستان زندگی می کنه سرویس adsl 1mb نامحدود گرفته ماهیانه 800 روپیه(تقریبا 10.000 تومان).
پایینترین سرویسشون 512 نامحدوده.

واقعا قیمت adsl ایران فضایی. پسر عموم پاکستان زندگی می کنه سرویس adsl 1mb نامحدود گرفته ماهیانه 800 روپیه(تقریبا 10.000 تومان).
پایینترین سرویسشون 512 نامحدوده.

مرسی از اطلاع رسانيتون...

پاکستان تحريم نيست که مجبور بشه اينترنت رو به قيمت غير معمول بخره از طرف واسطه... که قيمت رو بعد مخابرات يک سودی کنه و بده به ICP ها... و اونها به مشتری ها ...

اين مسائل رو نداره

من تو دوبی اينترنت 512 رو حدودا 40 ميدادم...
توی فيليپين که بودم 1 mb رو نزديک 25 ميدادم...

لطفاً هم کشور ها رو باهم مقايسه نکنيد چون شرايط اون مملکت با شرايط مملکت گل و بلبل ما فرق ميکنه

!

سلام

آقا این رزرو کردن پورت بوسیله داتک جواب میده یا سرکاریه؟ پیگیری میکنن و زنگ میزنن که پورت باز کردیم یا خودم باید پیگیر باشم به طریقی دیگه؟

سلام

آقا این رزرو کردن پورت بوسیله داتک جواب میده یا سرکاریه؟ پیگیری میکنن و زنگ میزنن که پورت باز کردیم یا خودم باید پیگیر باشم به طریقی دیگه؟

خوب بودنش که هست ولی حالا تا پورت خالی بشه...

بهتره از جايی ديگه اقدام کنی... اگر هم جای ديگه خوب نيست داشته باش تا از خود داتک باهات تماس بگيرن... ترجيها هر 2 هفته يه زنگ بزن برای پيگيری...

چون قسمت فروش % ميگيره برای هر مشتری ... به همين دليل پيگير مشتری هستن

اقایون من از داتک شنبه یه سرویس adsl گرفتم ولی هنوز وصل نشده چقدر طول میکشه وصل شه صالا چه جوری باید فهمید که وصل شده . زنگم میزنم جواب نمیدن

اقایون من از داتک شنبه یه سرویس adsl گرفتم ولی هنوز وصل نشده چقدر طول میکشه وصل شه صالا چه جوری باید فهمید که وصل شده . زنگم میزنم جواب نمیدن

پس بالاخره لپ لپ گرفتی ... ^^

خوب ببين Modem رو وصل کن... چراغ adsl ببين روشن ميشه يا نه ... البته چند ثانيه صبر کن... بعد از چشمک زدن بايد کاملاً ثابت بمونه... چراغ سبز !

راجع به تماس... با کدوم شماره امتحان کردی ؟ من هميشه به اينجا زنگ ميزنم : 81686868

بعد از اينکه ديدی چراغ سبز ثابت شده زنگ ميزنی account ات رو برات active ميکنن... همينطور تنظيم های لازمه رو...

پس بالاخره لپ لپ گرفتی ... ^^

خوب ببين Modem رو وصل کن... چراغ adsl ببين روشن ميشه يا نه ... البته چند ثانيه صبر کن... بعد از چشمک زدن بايد کاملاً ثابت بمونه... چراغ سبز !

راجع به تماس... با کدوم شماره امتحان کردی ؟ من هميشه به اينجا زنگ ميزنم : 81686868

بعد از اينکه ديدی چراغ سبز ثابت شده زنگ ميزنی account ات رو برات active ميکنن... همينطور تنظيم های لازمه رو...
:cheesygri اره بالاخره گرفتم ولی جایزش تو زرد از اب دراومد
راستش از همون روز اول که مودمو روشن کردم چراغ سبزه چشمک زن بود ولی بعد چند ثانیه ثابت میشد
چقدر سخته
مرسی بابته جوابت

به نام خدا.
با سلام خدمت تمامی عزیزان.
لطفآ adsl2+Router مودم تا سقف 100 تومن معرفی کنید.
اگه میشه از 3 مارک d-link. asus . linksys از هر کدوم یکی بگید.
همراه با قیمت.
دیگه اونایی هم که هر کدوم از این مودم ها رو دارن ، بگن که وایرلسش چطوره..
و سازگاریش با لایو و پی اس ان چطوره...
با تشکر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or