سلامسلام خط تلفن من از نوع pcm هست . حالا من چطوری خطم رو معمولی کنم . مخابرات هم رفتم میگن کاریش نمیشه کرد . خواهشن یه راهی بگید تا من هم بتونم adsl بگیرم .
من پیشنهاد میکنم شما از Google Chrome استفاده کنی سرعتش خیلی عالیه جدا عالیه!دوستان من به یه مشکل عجیب بر خوردم... من کلا سرعت باز کردن Page هام پایینه. الانم که دارم اینو مینویسم صفحه کامل لود نشده.... هر سایتی میخوام برم چه گوگل چه بازی سنتر این مشکل رو دارم.
من از سپنتا 256 سرویس میگیرم...... Browserم فایرفاکسه هر سایتی که میخوام باز کنم گوشه سمت چپ مینویسه Wating for Bazicenter.com یا هر سایت دیگه ای و 30 40 ثانیه طول میکشهتا سایت باز بشه... تازه کامل باز نمیشه.....
همچنین اکانت رپید هم دارم روی لینک ها که کلیک میکنم دانلود نمیکنه: می نویسه
waiting for.... حالا شما میگید ایراد از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعتا اومده پایین؟ یا فقط من این مشکل رو دارم؟؟؟
اقایون کسی نیست بگه این دو مدل DSL-2640T و DSL-2640U
چه فرقی دارن کدوم رو توسیعه میکنید
ممنون
دوستان من به یه مشکل عجیب بر خوردم... من کلا سرعت باز کردن Page هام پایینه. الانم که دارم اینو مینویسم صفحه کامل لود نشده.... هر سایتی میخوام برم چه گوگل چه بازی سنتر این مشکل رو دارم.
من از سپنتا 256 سرویس میگیرم...... Browserم فایرفاکسه هر سایتی که میخوام باز کنم گوشه سمت چپ مینویسه Wating for Bazicenter.com یا هر سایت دیگه ای و 30 40 ثانیه طول میکشهتا سایت باز بشه... تازه کامل باز نمیشه.....
همچنین اکانت رپید هم دارم روی لینک ها که کلیک میکنم دانلود نمیکنه: می نویسه
waiting for.... حالا شما میگید ایراد از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعتا اومده پایین؟ یا فقط من این مشکل رو دارم؟؟؟
واقعا قیمت adsl ایران فضایی. پسر عموم پاکستان زندگی می کنه سرویس adsl 1mb نامحدود گرفته ماهیانه 800 روپیه(تقریبا 10.000 تومان).
پایینترین سرویسشون 512 نامحدوده.
سلام
آقا این رزرو کردن پورت بوسیله داتک جواب میده یا سرکاریه؟ پیگیری میکنن و زنگ میزنن که پورت باز کردیم یا خودم باید پیگیر باشم به طریقی دیگه؟
اقایون من از داتک شنبه یه سرویس adsl گرفتم ولی هنوز وصل نشده چقدر طول میکشه وصل شه صالا چه جوری باید فهمید که وصل شده . زنگم میزنم جواب نمیدن
:cheesygri اره بالاخره گرفتم ولی جایزش تو زرد از اب دراومدپس بالاخره لپ لپ گرفتی ... ^^
خوب ببين Modem رو وصل کن... چراغ adsl ببين روشن ميشه يا نه ... البته چند ثانيه صبر کن... بعد از چشمک زدن بايد کاملاً ثابت بمونه... چراغ سبز !
راجع به تماس... با کدوم شماره امتحان کردی ؟ من هميشه به اينجا زنگ ميزنم : 81686868
بعد از اينکه ديدی چراغ سبز ثابت شده زنگ ميزنی account ات رو برات active ميکنن... همينطور تنظيم های لازمه رو...
از کجا گرفتی, پینگت چطوره؟:cheesygri اره بالاخره گرفتم ولی جایزش تو زرد از اب دراومد
راستش از همون روز اول که مودمو روشن کردم چراغ سبزه چشمک زن بود ولی بعد چند ثانیه ثابت میشد
چقدر سخته
مرسی بابته جوابت