اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
لایزر .. http://www.laser.ir
ببخشید جواب دیر شد. اون بالای صفحه بود ندیده بودم.
256 .. مثلا نامحدود .. با مالیات و پول چایی و مخلفات .. ماهی 84000 .
چهارصدهزارتومن هم ودیعه اون آنتن و دم و دستگاهاشون.
----------------

این صبانت .. گیگ اضافه نداره؟ چند میده؟ توی سایتش که چیزی ننوشته. اون مجانی شب هاش رو هم یک ساعت یکبار قطع و وصل میکنه.

یک مقدار دوستان اونجا حواس پرت تشریف دارند. هی میگه 2243 که نمیشه سرویس داد. میگم بابا ما از فیبر درش آوردیم. باز میگه میزنم توی سایت پیش شماره رو میگه نه.. میگم ای وای، کل پیش شماره رو از فیبر درنیاوردیم، آخرش گفت خوب بشین یک نامه بنویس که آره اینجوری ـه. امیدوارم فردا باز زنگ نزنه و بگه نمیشه که :دی

مرسی پارسيا جان... الان سايتش رو ديدم... قيمت هاش زياده خيلی... البته داتک هم قرار بودسرويسش رو بده ولی هنوز خبری نيست... اگه قيمت داتک کمتر باشه مطمئناً قيمت اينا هم کم ميشه...

در هر حال...

راجع به 2243 اين پيش شماره... شاتل سرويس ميده منطقه شما رو... من نشنيدم شاتل پورت هاش پر باشه... يه زنگ ميزدی اينجا

مرسی پارسيا جان... الان سايتش رو ديدم... قيمت هاش زياده خيلی... البته داتک هم قرار بودسرويسش رو بده ولی هنوز خبری نيست... اگه قيمت داتک کمتر باشه مطمئناً قيمت اينا هم کم ميشه...

در هر حال...

راجع به 2243 اين پيش شماره... شاتل سرويس ميده منطقه شما رو... من نشنيدم شاتل پورت هاش پر باشه... يه زنگ ميزدی اينجا

ممنون از راهنمایی.

اون 2243 رو هنوز بعضی سایت ها میزنه که سرویس میدهند، ولی باز هم باید سیستم را از فیبر تعویض کرد. به هر حال فعلا که صبا گرفتم.

بعد هم من یک چیزی تو مایه های 512 میخواستم که توی WoW و شلوغیش کم نیاره. چون پهنای باند 256 اصلا جواب نمیده. قیمت های شاتل و داتک برای 512 نجومی بودند (البته محدودیت نداشتند، ولی من فکر نکنم بیشتر از 20 گیگ در ماه دانلود کنم). شاتل یک مشکل دیگر هم داره و اینکه Send اش خیلی کمه و این توی بازیهای شلوغ (مثلا Supreme Commander ) کم میاره. (حمید شاکی بود).

سلام دوستان
من يه مشكلي داشتم. شركتي كه من ازش adsl گرفتم. از 2 شب تا 8 صبح اكانت شبانه رايگان ميده. نميدونم چه جوري ميتونم استفاده كنم. اساتيد راهنمايي كنند

سلام دوستان
من يه مشكلي داشتم. شركتي كه من ازش adsl گرفتم. از 2 شب تا 8 صبح اكانت شبانه رايگان ميده. نميدونم چه جوري ميتونم استفاده كنم. اساتيد راهنمايي كنند
خب شما اگه محدودیت حجمی داشته باشی حجمش کم نمیشه!اگرم محدودیت ساعتی داری از ساعتت کم نمیشه.(از 2AM تا 8AM)

سلام دوستان
زنگ بزن به شرکتت یدونه یوزر نیم و پسورد میده که از 2 به بعد باهاش میتونی کانکت شی

سلام خط تلفن من از نوع pcm هست . حالا من چطوری خطم رو معمولی کنم . مخابرات هم رفتم میگن کاریش نمیشه کرد . خواهشن یه راهی بگید تا من هم بتونم adsl بگیرم .

سلام خط تلفن من از نوع pcm هست . حالا من چطوری خطم رو معمولی کنم . مخابرات هم رفتم میگن کاریش نمیشه کرد . خواهشن یه راهی بگید تا من هم بتونم adsl بگیرم .
سلام
تا زمانی که خط شما pcm هست هیچ مدله نمیتونی adsl را بندازی . تنها راه چاره هم همون مخابرات هست. دارن میپیچونن که میگن هیچ کاری نمیشه کرد. شاید اگر یکم بری و بیای و بهشون گیر سه پیچ بدی برات ردیفش کنن.
یا علی مدد

دوستان من به یه مشکل عجیب بر خوردم... من کلا سرعت باز کردن Page هام پایینه. الانم که دارم اینو مینویسم صفحه کامل لود نشده.... هر سایتی میخوام برم چه گوگل چه بازی سنتر این مشکل رو دارم.
من از سپنتا 256 سرویس میگیرم...... Browserم فایرفاکسه هر سایتی که میخوام باز کنم گوشه سمت چپ مینویسه Wating for Bazicenter.com یا هر سایت دیگه ای و 30 40 ثانیه طول میکشهتا سایت باز بشه... تازه کامل باز نمیشه.....
همچنین اکانت رپید هم دارم روی لینک ها که کلیک میکنم دانلود نمیکنه: می نویسه
waiting for.... حالا شما میگید ایراد از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعتا اومده پایین؟ یا فقط من این مشکل رو دارم؟؟؟

دوستان من به یه مشکل عجیب بر خوردم... من کلا سرعت باز کردن Page هام پایینه. الانم که دارم اینو مینویسم صفحه کامل لود نشده.... هر سایتی میخوام برم چه گوگل چه بازی سنتر این مشکل رو دارم.
من از سپنتا 256 سرویس میگیرم...... Browserم فایرفاکسه هر سایتی که میخوام باز کنم گوشه سمت چپ مینویسه Wating for Bazicenter.com یا هر سایت دیگه ای و 30 40 ثانیه طول میکشهتا سایت باز بشه... تازه کامل باز نمیشه.....
من پیشنهاد میکنم شما از Google Chrome استفاده کنی سرعتش خیلی عالیه جدا عالیه!

اقایون کسی نیست بگه این دو مدل DSL-2640T و DSL-2640U
چه فرقی دارن کدوم رو توسیعه میکنید

ممنون

u جديد تره... الان هم سايت رسمی d-link اينو وارد محصولاتش کرده... و قبلی رو ارشيو کرده...

هيچ فرق خاصی هم نداره...

با isp تماس بگير و مشکلت رو بهشون بگو... چون الان مشکل سرعت وجود نداره ... مگه اينکه اختلالات خود isp باشه...

واقعا قیمت adsl ایران فضایی. پسر عموم پاکستان زندگی می کنه سرویس adsl 1mb نامحدود گرفته ماهیانه 800 روپیه(تقریبا 10.000 تومان).
پایینترین سرویسشون 512 نامحدوده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or