اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Trace :

همينو ميخوايد جناب؟

سلام

نه دادا. من گراف سمت راست این برنامه رو می خوام.که دقیقا بالای این گراف max پینگ رو با این IP نشون میده. اگه زحمت بکشی ممنون میشم. اگرم نمی دونی کدومه، من شب برسم خونه یه عکس از ماله خودم می زارم که ببینی کدوم رو می خوام.

اون گراف سمت راست برای من مهمه.

یا علی ...

یه شرکت که شاید کم بشناسیدش هیاهو که تا 1مگ میده
یه سر به سایتش بزنید
من دارم راضیم با 58-60 دان میکنم

من سايتش رو چک کردم...

تعرفه هاش مسخره بود

شما بهتر بود ميگفتی چقد بهت bw ماهيانه داده

چون رو 1 مگ بيشتر از 4/5 گيگ نميداد داخل سايت

سلام

نه دادا. من گراف سمت راست این برنامه رو می خوام.که دقیقا بالای این گراف max پینگ رو با این IP نشون میده. اگه زحمت بکشی ممنون میشم. اگرم نمی دونی کدومه، من شب برسم خونه یه عکس از ماله خودم می زارم که ببینی کدوم رو می خوام.

اون گراف سمت راست برای من مهمه.

یا علی

عزيز...

مشکل اينه که من ديروز ورژن کرک شدش رو استفاده کردم... ولی همون لحظه بسته شد... الانم سريال ميخواد ازم...:d

شما سريالش رو داريد؟:d

مرسی

آخرین ویرایش:
عزيز...

مشکل اينه که من ديروز ورژن کرک شدش رو استفاده کردم... ولی همون لحظه بسته شد... الانم سريال ميخواد ازم...:d

شما سريالش رو داريد؟:d

مرسی

سلام

این برنامه 30 روز Trial کار می کنه. من خودم سریالشو ندارم. ولی با Trial راحت کار می کنم.

مگه این جوری نیست برای شما ؟

یا علی ...

سلام

این برنامه 30 روز Trial کار می کنه. من خودم سریالشو ندارم. ولی با Trial راحت کار می کنم.

مگه این جوری نیست برای شما ؟

یا علی ...

درود،

من از اول کرک شده ريختم :biggrin1: اينطوری شد حالا اجازه بديد يه راه گير ميارم به کمک دوستان تو قسمت نرم افزار اين مسئله رو حل کنيم

دوستان من adsl 512 datak دارم.دوتا سیستم هم بهش وصله.اگه مودم D-Link 2640T بخرم دیگه نمیخواد سیم کشی لن و usb کنم؟ ps3 هم میشه بهش وصل کرد؟

داتک به گفته خودش با d-link مشکل داره... رو خود سايت هم نوشته شده!!!!

ولی بايد برای کامپيوتر هات wlan بگيری ... تا ديگه لازم نباشه سيم کشی کنی ... همينطور PS3 که خودش wifi داره

درود...

البته منم با 256 که اون زمان داشتم فيفا زدم... مشکلی تو سرعت نداشتم...

تو چه ساعتی بازی ميکردی ؟ ساعت کاری يا بعد از ساعت 7 ؟

مرسی

من با پارس آنلاین هر موقع می زدم خوب بود
ولی الان با داتک 256 معمولا همیشه delay داره pro mode رو که باید بی خیال شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or