parsa_n1
کاربر سایت
پينگم هميشه 30-120 اينا هست. ولي نمي دونم چرا اين دفه اين قدر زياد شد!تقريبا تو ماي هاي 128 داتك ولي داتك پينگ هاش پايين تره.
سرعت ـه دانلودت خيلي چنگي به دل نمي زنه:biggrin1: ولي سرعت آپلودت عاليهبه نظر شما این سرعت و این پینک خوبه؟؟؟(128)
بستگی به تنضیمات مودم داره این یه راهشه!من اگر بخوام از کامپیوتر استفاده کنم ولی به اینترنت وصل نشم مودم ADSL خاموش کنم؟؟!
از سایت شرکتی که ازش ADSL گرفتی.از کجا باید بفهمم چقدر از حجمی که بهم دادن استفاده کردم؟؟؟!!!
برو به این سایت:چطور پینگ ADSL آزمایش کنم؟؟!
خیر. مگر اون وب سایت Auto refresh باشه. یعنی هر چند وقت خودش رو refresh کنه. مثلا همین صفحه نمایش اعضای انلاین این فروم.خیلی ممنون کسرای جان..
فقط سوال آخر...
من اگر به اینترنت وصل بشم بعد یک سایت بالا بیارم و دیگه از اینترنت استفاده نکنم ولی همچنان تو نت باشم باز هم از شارژم کم میشه؟؟؟!!
اقا تورو خدا جواب بدین یه اینترنت خوب میخوام برای شهرستان که بشه باهاش بازی کرد مثله این صبانت نباشه و اینکه Adsl با Adsl2 چه فرقی داره واینکه کودوم برای بازی بهتره؟
سلام ...
تاپیک وایرلس نبود ، مجبور شدم اینجا بیان کنم. اینترنت وایرلس تا سقف 300 هزار تومان می خواستم. لطفا شرکت معرفی کنید
من میخوام adsl 512 بگیرم اما محدودیت 5گیگ داره دو تاسوال داشتم.اگه وارد هرسایتی بشم بدون اینکه چیزی دانلود کنم واینکه اگه بخوام آنلاین بازی کنم چیزی از این 5گیگ کم میشه؟