اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها از کی اینترنت انقد گرون شده می خوام adsl داتک تمدید کنم نامردها ۵۰ تومن کردن ۲۵۶ رو(آخه قبلا برای سه ماه تمدید کرده بودم) ؟
۶۴‌ شاتل هم ۱۹ تومن!!!!!!!!!!!

الان بخاطر شما زنگ زدم داتک پرسيدم...

گفت اين share بين 6 نفر ميشه ( قبلاً 10 نفر بود )

که ورداشتن اون تعرفه های قديمی رو که اينطوری کيفيت رو بالا بيارن

داتک خیلی سرویساش کیفیت داره :sick:کم کم داره سرویسای تک کاربررو جمع میکنه کی میاد به اینا برای 256 ماهی 50 بده مطمئنا خیلی از مشتریاشو از دست میده همه پیشرفت میکنن ما روز به روز پس رفت میکنیم

داتک خیلی سرویساش کیفیت داره :sick:کم کم داره سرویسای تک کاربررو جمع میکنه کی میاد به اینا برای 256 ماهی 50 بده مطمئنا خیلی از مشتریاشو از دست میده همه پیشرفت میکنن ما روز به روز پس رفت میکنیم

سرويس های داتک نامحدود هست...

اينو فراموش کرديد...

واقعا درست می گین داریم پس رفت می کنیم
حالا مثلا 1 کاربر با 10 کاربر چه فرقی داره همش چرت و پرت هست من همین یه کاربر رو به روتر وصل کردم داریم 4 نفر استفاده می کنیم.

ولی خدا رو شکر امروز تمدید کردم زنگ زدم گفت برای کاربرهای قدیمی مشکلی نیست یعنی همون 256 رو 26 تومن تمدید کرد

حالا مثلا 1 کاربر با 10 کاربر چه فرقی داره همش چرت و پرت هست من همین یه کاربر رو به روتر وصل کردم داریم 4 نفر استفاده می کنیم.

ولی خدا رو شکر امروز تمدید کردم زنگ زدم گفت برای کاربرهای قدیمی مشکلی نیست یعنی همون 256 رو 26 تومن تمدید کرد
منم دیروز با همون قیمت قبلی تمدید کردم زنگ زدم بهشون گفتن فعلا مشتری های قدیم با همون قیمت قبلی.
فکر کنم یه سیاست داغونی میخوان پیاده کنن انقدر سرویس های قدیمی رو داغون کنن که بالاخره ما هم بریم همون 50 تومنیه رو بگیریم.فکر میکردیم یه شرکت مثل داتک انصاف داره نامحدود با قیمت خوب میده اونم انگار کم کم داره داغون میشه:(

منم دیروز با همون قیمت قبلی تمدید کردم زنگ زدم بهشون گفتن فعلا مشتری های قدیم با همون قیمت قبلی.
فکر کنم یه سیاست داغونی میخوان پیاده کنن انقدر سرویس های قدیمی رو داغون کنن که بالاخره ما هم بریم همون 50 تومنیه رو بگیریم.فکر میکردیم یه شرکت مثل داتک انصاف داره نامحدود با قیمت خوب میده اونم انگار کم کم داره داغون میشه:(

سرويس های تک کاربره ( همين قديمی ها ) زياد خوب هم نبود حسام جان...

من راستش 1 ماه چند کاربره رو داشتم 256 ... رو 55 دادم ( از اين جديد ها که قبلاً هم بود ) ... استفاده کردم ... راستش فوق الاده بود...

من استفاده کردم ديدم کيفيتش واقعاً بهتر از اون معمولی هاست...

متأسفانه قيمتش بالاست.... من شنيده بودم که قرار بود حجمی کنه داتک ولی نکرد جاش سرويس های کيفيت پايين رو ورداشت و اينطوری کرد...

حالا من که 50 ميدادم برای 512 .... ولی 55 زياد فرقی نداره برام که برا 256 کيفيت بالاتر بدم ... چون 512 که من دارم تقريباً 256 هست...

ميدونيد که الان پورت های داتک پر هست... اينا هم از پورت های که دارن بهترين در آمد رو داشته باشن خوب اينطوری ما مشتری ها رو به ساز خودشون ميرقصونن ....

مثلا اگه من دو ساعت بازی کنم حدودا چقدر کم میشه

online بازی کردن زياد حجم رو نميگيره نگران نباش عزيز

سرويس های تک کاربره ( همين قديمی ها ) زياد خوب هم نبود حسام جان...

من راستش 1 ماه چند کاربره رو داشتم 256 ... رو 55 دادم ( از اين جديد ها که قبلاً هم بود ) ... استفاده کردم ... راستش فوق الاده بود...

من استفاده کردم ديدم کيفيتش واقعاً بهتر از اون معمولی هاست...

متأسفانه قيمتش بالاست.... من شنيده بودم که قرار بود حجمی کنه داتک ولی نکرد جاش سرويس های کيفيت پايين رو ورداشت و اينطوری کرد...

حالا من که 50 ميدادم برای 512 .... ولی 55 زياد فرقی نداره برام که برا 256 کيفيت بالاتر بدم ... چون 512 که من دارم تقريباً 256 هست...

ميدونيد که الان پورت های داتک پر هست... اينا هم از پورت های که دارن بهترين در آمد رو داشته باشن خوب اينطوری ما مشتری ها رو به ساز خودشون ميرقصونن ....

ُسلام

من الان نفهمیدم، شما الان 256 دارین ؟ از این جدید های داتک ؟ که 1 به 6 شیر می کنه ؟

اگه اره میشه یه زحمتی بکشی :

برنامه PingPlotter Pro رو دانلود کن (حجمش 3.2 مگه ) بعد IP : 62.67.45.104 رو برای من پینگ کن و Max این Ping رو بهم بگو و، بگو به کجا ها روت میشی (لندن - پاریس - فرانکفورت - دوسلدورف ؟ ) چون قکر کنم داتک یه تغییراتی توی روتاش داده شده، فکر می کنم. چون قبلا از ایران می خواستی روت بشی یا از ترکیه میرفت یا از دبی . الان توی این داتک به این IP این جوری روت میشه .

چون منم الان داتک دارم و 256 . با این IP پینگم توی بهترین حالت 250-300 که وقتی می رم توی بازی تا 500 میکشه بالا. می خوام ببینم با این جدید ها پینگت چنده . ممنون میشم بهم بگی.

الان من 256 رو دارم 27800 می دم ماهی به داتک. یعنی برای این سیستم جدید قیمت ها دوبله شده تقریبا.

حسام تو الان پینگت رو با همین روش بهم بگو و در کدوم منطقه هستی ؟

یا علی...

آخرین ویرایش:
الان من 256 رو دارم 27800 می دم ماهی به داتک. یعنی برای این سیستم جدید قیمت ها دوبله شده تقریبا.

خب محمد رضا منم دقیقا از سرویس 256 مثل شما استفاده میکنم.تست کردم به همین 4 تا یعنی لندن - پاریس - فرانکفورت - دوسلدورف روت میشم.Max پینگم 317 ه (که با لندنه)بقیه اش بین 175 تا 230 ه.
البته من چه تو PSN چه تو XBL بازی میکنم پینگم نسبت به ایرانی ها در سطح خوبیه و مشکلم نسبت به بقیه کمتره.در ضمن مخابرات امامت هستم.
حالا منم کنجکاو شدم داتک تو این سرویس جدیداش چه کرده !یه مدتی هم هست سرویسم زیاد جالب نیست یعنی افت سرعت و قطعیش زیاد شده نمیدونم از قصده تا بریم سرویس جدید بگیریم یا مشکله دیگه اس؟

ُسلام

من الان نفهمیدم، شما الان 256 دارین ؟ از این جدید های داتک ؟ که 1 به 6 شیر می کنه ؟

اگه اره میشه یه زحمتی بکشی :

برنامه PingPlotter Pro رو دانلود کن (حجمش 3.2 مگه ) بعد IP : 62.67.45.104 رو برای من پینگ کن و Max این Ping رو بهم بگو و، بگو به کجا ها روت میشی (لندن - پاریس - فرانکفورت - دوسلدورف ؟ ) چون قکر کنم داتک یه تغییراتی توی روتاش داده شده، فکر می کنم. چون قبلا از ایران می خواستی روت بشی یا از ترکیه میرفت یا از دبی . الان توی این داتک به این IP این جوری روت میشه .

چون منم الان داتک دارم و 256 . با این IP پینگم توی بهترین حالت 250-300 که وقتی می رم توی بازی تا 500 میکشه بالا. می خوام ببینم با این جدید ها پینگت چنده . ممنون میشم بهم بگی.

یا علی...

نه من الان 512 چند کاربره سابق رو دارم همچنان ( فقط ماه اول 256 گرفتم ) ...

الان چندين ماهه 512 رو دارم... ping بگيرم يا نميخواد؟

نه من الان 512 چند کاربره سابق رو دارم همچنان ( فقط ماه اول 256 گرفتم ) ...

الان چندين ماهه 512 رو دارم... ping بگيرم يا نميخواد؟

سلام

اگه لطف کنی و پینگ بگیری ممنون میشم. چون من چند وقتی هستش که مشکل پینگ دارم با داتک . می خوام ببینم اگه مشکل با 512 حل میشه یه فکری بکنم. البته من مسلما Bandwidth کم می یارم. مسلما. اگه زحمت بکشی ممنون میشم.

خب محمد رضا منم دقیقا از سرویس 256 مثل شما استفاده میکنم.تست کردم به همین 4 تا یعنی لندن - پاریس - فرانکفورت - دوسلدورف روت میشم.Max پینگم 317 ه (که با لندنه)بقیه اش بین 175 تا 230 ه.
البته من چه تو PSN چه تو XBL بازی میکنم پینگم نسبت به ایرانی ها در سطح خوبیه و مشکلم نسبت به بقیه کمتره.در ضمن مخابرات امامت هستم.
حالا منم کنجکاو شدم داتک تو این سرویس جدیداش چه کرده !یه مدتی هم هست سرویسم زیاد جالب نیست یعنی افت سرعت و قطعیش زیاد شده نمیدونم از قصده تا بریم سرویس جدید بگیریم یا مشکله دیگه اس؟

خب جالب شد. من خونه قبلیم توی 30 متری نیروی هوایی بود که منطقه مخابراتیم می شد همین امامت . که اون موقع از سپنتا سرویس می گرفتم. 192 . اون موقع برای 12 ماه 399000 تومن می دادم بهشون. اون موقع به مراتب از اینجا که منطقه مالک اشتر هست بهتر بودم. ( تازه الان 256 از داتک دارم با منطقه بهتر از نظر کم بودن یوزر و با سپنتا 192. البته سپنتا یکم گرونه و محدودیت هم نداره ) البته داتک می گه منطقه مالک اشتر از نظر Port و یوزر بهترین حالته. ولی من بازم اینجا مشکل پینگ دارم. توی WoW که من فقط بازی می کردم بهترین حالت 1 صبح به بعد بود که پینگ می یومد رو 250-300 ولی غیر از این تایم می رفت روی 500-550 . ولی با سپنتا توی بدترین حالت 400 بودم. اونم تولرانس نداشت یعنی پینگ تقریبا ثابت بود. ولی این داتک یهو میشه 600 یهو میشه 1000 .

در کل همشون از نظر سرویس دهی افتضاح هستن. البته اگه از من بپرسن می گم سپنتا سرویس خوب می ده ولی خب گرونه.

حسام یه زنگ به سپنتا بزن ببین توی امامت پورت خالی داره.

ممنون حسام..

لطف کردی ...

یا علی ...

آخرین ویرایش:

احتمالا از ماه آینده باید 50 بدیم (خدا نکنه) چون اینا کلا میخوان کم کم تک کاربر رو جمع کنن
صبح تا شب خودمونو میکشیم که وضع اینترنتمون بهتر شه سرعتا بره بالا قیمتا بیاد پایین حالا همینیم که داریم ازمون میگیرن
و اینکه احتمالا به زودی داتک سرویسای محدودشو ارائه میده که هیچکسم نمیگیره داتک فقط به درد دانلود میخوره برای باز کردن page واقعا ضعیفه
(حداقل برای من)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or