اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دليل تمام خرابی ها نصب سيستم جديد فايروال روی اینترنت کشوره
برای ف*ي*ل*ت*ر*ي*ن*گ جديد و کنترل کاربر ها
اگه توجه کرده باشيد متوجه ميشيد این روزا وضع خيلی خرابه
من که حاضر نيستم از vpn دل بکنم:love:

خدایی این شرکته ... اسمش شبدیز هست

خُب منم الان شبديز دارم ديگه ! :biggrin1: 512 . ولي روي فيبر سرويس نميده احتمالاً بايد عوض كنم .
اون قيمتهاي توي سايتش هم به تومنه با اجازت ! :biggrin1:

خُب منم الان شبديز دارم ديگه ! :biggrin1: 512 . ولي روي فيبر سرويس نميده احتمالاً بايد عوض كنم .
اون قيمتهاي توي سايتش هم به تومنه با اجازت ! :biggrin1:

تعججب کردم ایرانی ها از این کارها نمی کنند:biggrin1:
البته این طور که تو سایت شرکت شبدیز نوشته ADSL 1 MG رو میده ماهی 420 هزار تومان .
حالا این 40 تومان و دیگه من نمیدونم .

من خودم فکر کنم 1 ماه پیش توی سرچ گوگل دیدمش ولی به واحد پولش دقت نکرده بودم ... درستش 420 هزار تومان هست:biggrin1:

با سلام یه مشکلی برام تو اینترنتم پیش اومده وقتی میخوام با مرورگر اینترنت اکسپلورر به اینترنت وصل بشم وصل نمیشه ولی با فایرفاکس میتونم به اینترنت وصل بشم مشکل دیگه اینه که وقتی میخوام با یاهو مسنجر sign in بشم ارور میده ارورش اینه

messenger encountered a connection problam. please check the network connection and then click try again (81003004

با سلام یه مشکلی برام تو اینترنتم پیش اومده وقتی میخوام با مرورگر اینترنت اکسپلورر به اینترنت وصل بشم وصل نمیشه ولی با فایرفاکس میتونم به اینترنت وصل بشم مشکل دیگه اینه که وقتی میخوام با یاهو مسنجر sign in بشم ارور میده ارورش اینه

messenger encountered a connection problam. please check the network connection and then click try again (81003004

1. Open your Internet Explorer
2. Go to Tools > Internet Options then click the Connections tab
3.Click the LAN Settings button and a new dialog box will open
4. At the new dialog box, look for the Proxy server checkbox, if this is checked, uncheck it.check connect directly to internet then click ok
5. Then your done, click OK button for the dialog boxes.
6. Try logging in to your Yahoo Messenger account.

ببخشید اینجا میپرسم ...
چه جوری میشه از یک خط تلفن و دو تا مودم ADSL یا یک مودم 4 Port دو تا کانکشن رو فعال کنیم ؟
مثلا شبانه رو دو بار کانکت بشیم و دو تا سرعت جدا داشته باشیم ... :confused:

سلام دوستان
من می خوام یه adsl راه بندازم لطفا منو در مورد سوالات زیر راهنمایی کنید
1- خرید مودم های USB بهتره یا دو پرت که یکیش LAN هست؟ و آیا برای بازی کردن تاثیری دارن؟ یا برای بازار گرمی از 2 پورت تعریف میکنن؟
2- برای وسل شدن به شبکه PSN از چه سرعتی و مودمی استفاده کنم؟
3 - برای KB 128 یه جایی میگه نامحدود بهت میدیم ماهی 24 هزار تومن خوبه؟
با تشکر

درود
دوستان لطفا یه مودم خوب که امتحانش کرده باش معرفی کنن همراه قیمت.
ممنون :دی.
برو اینجاقیمت های کرج رو ببین :دی اون وقت همون رو میگیری که هیچ براشون ملق هم میزنی.

آخرین ویرایش:
1- خرید مودم های USB بهتره یا دو پرت که یکیش LAN هست؟ و آیا برای بازی کردن تاثیری دارن؟ یا برای بازار گرمی از 2 پورت تعریف میکنن؟
همین رو بهت بگم-USB بگیری خیلی چیزا رو از دست میدی!!!
احتمالا بهPSNهم نمیتونی وصل بشی!!!
کلا LAN خیلی بهتره- میتونی به عنوان سویچ بین دوتا چیز هم ازش استفاده کنی!

حد اقل 256 رو باید داشته باشی- 128 اصلا کفاف کار رو نمیده حتط اگه نامحدود باشه(اینقدر زمانت رو میگیره که اخر سر خودت میگی کاشکی محدودیت 10 گیگ میگرفتم -ولی سرعتش بیشتر بود)
در ضمن اگه میخوای انلاین بازی کنی باید پینگشم مناسب باشه!!!
از کسایی که از اون شرکت خدمات گرفتن بپرس پینگشون چطوره(حد اقل زیر 260-270 باشه(به نظر من حد اقل 250 هست)بچه ها نظرشون اینه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or