سلام دوستان.
من برای وصل شدن به نت به مشکل برخوردم که امیدوارم بتونید کمکم کنید.
من سرویس ADSL از خود مخابرات دارم و مودمم هم Planet ADU-2110A هست. ولی چون می خواستم تو خونه شبکه ی وایرلس راه اندازی کنم رفتم و یه وایرلس روتر D-Link DSL-2640T گرفتم.
سیستم عاملم هم XP Pro SP3 هست. از درایور هم که برای مودم خبری نیست. از خود سایت D-Link هم فقط فرمورش رو گرفتم و آپ کردم.
حالا مشکلی که دارم اینه وقتی دیسک راه اندازی سریعش رو ران می کنم و مراحلی که گفته رو انجام می دم آخرش که می خواد اتصال رو چک کنه می گه نمیتونه کانکت شه و می نویسه که با ISP ت تماس بگیر. (این موضوع رو بگم که VCI و VPI رو نمی دونم و اعداد پیش فرضش که 8 و 35 هست رو تغییر نمی دم.)
تو کنترل پنل خود مودم هم یکم دستکاری کردم و جوابی نگرفتم.
وقتی هم می خوام از طریق خود ویندوز کانکت شم (با همون کانکشن PPPoE که قبلا متصل می شدم، انتحان می کنم) ارور 678 رو میده. (The remote computer did not respond)
چراغ ADSL مودم هم ثابت میشه. چراغ LAN و WLAN هم روشن هستن و شبکه ی وایرلس قابل تشخیص هست و فقط مشکل متصل شدن به نت رو دارم.
حالا می خواستم بپرسم مشکل از همون ندونستن VCI و VPI هست؟ (البته 0 و 33/0 و 32 رو هم امتحان کردم ولی مشکل باقی بود)(اگر مشکل همین هست کسی VCI و VPI مخابرات رو داره؟)
نیازی به ساخت کانکشن جدید وجود داره یا با همون کانکشن قبلی می تونم وصل شم؟
این که قبلا مودم دیگه ای نصب بوده رو سیستم مشکلی نداره؟
در ضمن من از Avira Premium Security Suite استفده می کنم و هر از چند گاهی یه Data Packet رو از 192.168.1.1 بلاک می کنه. مشکلی ایجاد کرده این؟
ببخشید خیلی طولانی و درهم شد.
ممنونم.