اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

منم صبانت دارم از موقعی که پهانای باندشو یک مگ کرده پینگش رفته بالا،قبل از عید که 512 بود پینگش خیلی خوب بود

با خودشون که صحبت میکنم زیر بار نمیرن ، ولی 360 نشون میده که افزایش پینگ داشتن(حداقل برای منطقه مخابراتی ما).

یک مدت واسه من اینطوری شده بود فهمیدم سیم برق نویز مینداخته روی سیم تلفن که کنار هم کشیده شده بودند
باید چقدر بین سیم تلفن و سیم برق فاصله ایجاد کنم که نویز بوجود نیاد؟

دوستان ميخواستم بدونم پينگ فقط به ISP ربط داره يا تفاوت منطقه هم ميتونه دليل باشه؟ (حالا جداي از مسائل فني مثل نويز و اينا:biggrin1:)
آخه يكي از دوستانم پارس آنلاين داره پينگش حدودا 280 و يكي ديگه كه منطقش متفاوته با همين ISP بالاي 500هه.:-" هر دو هم دقيقا يك سرويس دارن.
من یه نکته ای بگم!
یکی از مهمترین دلیل ها تا اونجایی که من میدونم فاصله ی منطقه ی شما از سرور ISP هست...فکر میکنم البته!

سلام

منم صبانت دارم از موقعی که پهانای باندشو یک مگ کرده پینگش رفته بالا،قبل از عید که 512 بود پینگش خیلی خوب بود

با خودشون که صحبت میکنم زیر بار نمیرن ، ولی 360 نشون میده که افزایش پینگ داشتن(حداقل برای منطقه مخابراتی ما).

اره جدیدا مضخرف شده و برای اینکه تو سایت ها متوجه نشی- اول دانلود سرعتت واقعا خوبه ولی بعد از 1 دقیقه
افت سرعت داری-
شما میتونی 2 بار پشت سر هم پینگت رو توی سایت اپسد تست بگیری و اونی که بیشتره چینگ واقعیته:mad::(

سلام
پيرو پست هاي شماره 3771 و 3773

خواستم بگويم كه اين دوستمون گفت اگر ميخواهي خط ديتا از مخابرات بگيري بايد ماهيانه پانصد هزار تومان بابت اجاره هزينه كني اونم براي دريافت اينترنت پرسرعت! ميگفت اگر از شركت هاي آزاد بخري بهتر است من نفهميدم چي گفتند
دوستان در جريان هستند؟ اينجا ذكر كنند ممنون

سلام
پيرو پست هاي شماره 3771 و 3773

خواستم بگويم كه اين دوستمون گفت اگر ميخواهي خط ديتا از مخابرات بگيري بايد ماهيانه پانصد هزار تومان بابت اجاره هزينه كني اونم براي دريافت اينترنت پرسرعت! ميگفت اگر از شركت هاي آزاد بخري بهتر است من نفهميدم چي گفتند
دوستان در جريان هستند؟ اينجا ذكر كنند ممنون

ببين . ساده بگم :
مخابرات خودش هم اينترنت پر سرعت ارائه ميده . ولي گرونتر از شركتهاي معمولي ميده .

سلام دوستان یه سوال
من با یه نفر دیگه میخوایم از داتک سرویس داتک شریکی بگیریم با پهنای باند 256 رفتم از خود طرف پرسیدم چطوری میشه گفت یکیتون یه 64 میگیره یکی دیگه هم 256 بعد اون 64 ایه با 256 کانکت میشه میخواسم بدونم این کار مشکل خاصی نداره؟ کسی تا حالا امتحان کرده؟ جواب بدید ممنون میشم
پ.ن:اگه تعداد یوزرا به سه تا افزایش پیدا کنه چطور؟(البته پهنای باند هم افزایش پیدا میکنه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or