اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من موندم adsl بگیرم یا wirles ؟

فقط میخوام که بازی Frozen Throne رو به راحتی تو Garena بازی کنم بدون لگ و دییلی؟

یه مودم معمولی adsl و wirles چه قیمتیه؟

اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید؟؟؟؟

فقط میخوام که بازی Frozen Throne رو به راحتی تو Garena بازی کنم بدون لگ و دییلی؟

یه مودم معمولی adsl و wirles چه قیمتیه؟

اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید؟؟؟؟

شما می تونید ADSL بگیرید و از یه روتر ADSL استفاده کنید که قابلیت Wireless هم داشته باشه.
کلی هم مودم این شکلی هست.
4 پورت LAN دارن با آنتن Wireless.
ADSL دارای اختلال کمتری هست نسبت به Wireless.البته این نظر بندست که استفاده کردم.
اینطوری با یه تیر 2 نشون میزنید.
خود من الان همین کار رو کردم.

اگر منطقه مخابراتی شما ADSL ساپورت میشه میشه بپرسم به چه علتی میخوای بری 3-4 برابر پول وایرلس بدی که کیفیت به مراتب کمتری نسبت به ADSL توی ایران داره ؟ (برای مثال شرکتی مثل لایزر تا 6-7 ماه پیش که من قیمت داشتم فقط پول آنتن و مودمش 400 هزار تومن بود در حالی که پول یه مودم خوب ADSL حدود 50 تومن هست و خود سرویس هم از نظر پایداری توی ایران 100% ADSL بهتر هست)

اگه ممکنه کمترین قیمت مودم ADSLوWireless چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این مدل ها که قیمتش کمه خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من نمی خوام بیشتر از 30 40 50 بابت مودم بدم!!!!!!!!!

مودم می تونید Tp-Link TD-8811 بخرید که قیمتش زیر 50000 تومان هست.
برای Wireless هم من D-Link پیشنهاد می کنم.

من میخام از صبا ADSL بگیرم
میشه بگید چی کار باید بکنم
یا حداقل اگه حال ندارین بگین شمارشو بدین خودم زنگ بزنم بپرسم

شما به Sabanet.IR مراجعه کنید.

من که dlink-dsl2520U دارم عاليه
بعد این همه مدت بدون هيچ مشکلی داره کار ميکنه:love:
قيمتش حدود 40 تومن هست

من دو سال پیش از پارسی نت که اونموقع نمایندگی صبا بود گرفتم که اونا هم منو فرستادن نمایندگیشون تو شیراز.میخواستم بدونم من که نمایندگی در نمایندگی هستم میتونم از طریق اینترنت با کارتهای شتاب تمدید کنم یا نه آخه امروز بعد از یک سال رفتم میبینم نمایندگی شده مانتو فروشی:cheesygri پارسی نت هم دیگه نمایندگی تو شهرستان نداره حالا میخواستم بدونم میشه با اینترنت اکانت رو شارژ کنم یا باید بگردم نمایندگی رو پیدا کنم؟

سلام دوستان
من بعد قرنی تصمیم گرفتم که از شر این دایال آپ خلاص بشم ولی مثل اینکه اون نمیخواد از دست من راحت بشه!!
با پیش شماره 2231 به داتک که پشتیبانی میکرد زنگ زدم گفتم پورت خالی نداره!
شاتل هم ساپورت نمیکرد. تنها گزینه فعلا پارس آنلاین هست که مشکلش اینه که محدودیت حجمی نسبتا کمی داره.
دوستان لطف کنن راهنمایی کنن که دیگه چه شرکتهای معتبری هستن که این پیش شماره رو ساپورت می کنن و محدودیت حجمی ندارن؟
پیشاپیش ممنون.

سلام دوستان
من بعد قرنی تصمیم گرفتم که از شر این دایال آپ خلاص بشم ولی مثل اینکه اون نمیخواد از دست من راحت بشه!!
شاتل هم ساپورت نمیکرد. تنها گزینه فعلا پارس آنلاین هست که مشکلش اینه که محدودیت حجمی نسبتا کمی داره.
دوستان لطف کنن راهنمایی کنن که دیگه چه شرکتهای معتبری هستن که این پیش شماره رو ساپورت می کنن و محدودیت حجمی ندارن؟
پیشاپیش ممنون.

منطقه اشغال تند گويان ( بنده هم اونجا هستم )

جا های که ساپورت ميکنه شما رو :
ندا
داتک
پارس

آقابنده تو شهر کوچیک و ناشناس بندر لنگه هستم.کودوم شرکت منو هم ساپورت میکنه؟؟؟؟
پس چرا محل سکونتت رو زدی کره:دی
شاتل سرویس میده ولی به نظر من همون دیال بهتره تا شاتل!!
میتونی به وب سایته صباهم بری ولی فکر نمیکنم صبا باشه چون در شهر های بزرگ بیشتر سرویس داره!
http://shatel.ir/

سلام دوستان
پیشاپیش ممنون.
از هر جا گرفتی از این پارس افلاین نگیر که فکر کنم از دیال هم بدتره طوری که فقط ساعت 7-10 صبح پینگ زیر 300 میبینی باقی روز تا 1300 هم میره:eek:فقط باید بشینی اشک بریزی زنگ هم میزنی میگه برو مخابرات منطقه :laughing: این هم نتیجه تست سرویس مثلا 256 پارس آفلاین که من گرفتم

آخرین ویرایش:
از هر جا گرفتی از این پارس افلاین نگیر که فکر کنم از دیال هم بدتره طوری که فقط ساعت 7-10 صبح پینگ زیر 300 میبینی باقی روز تا 1300 هم میره:eek:فقط باید بشینی اشک بریزی زنگ هم میزنی میگه برو مخابرات منطقه :laughing: این هم نتیجه تست سرویس مثلا 256 پارس آفلاین که من گرفتم

ايشون ميتونن پارس رو بگيرن... اسمشون رو بزارن تو رزرو ليست داتک .. زمانی که پورت باز شد ايشون اقدام به تعويض سرويس از پارس به داتک بکنن...

منطقی تره نه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or