من موندم adsl بگیرم یا wirles ؟
فقط میخوام که بازی Frozen Throne رو به راحتی تو Garena بازی کنم بدون لگ و دییلی؟
یه مودم معمولی adsl و wirles چه قیمتیه؟
اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید؟؟؟؟
اگر منطقه مخابراتی شما ADSL ساپورت میشه میشه بپرسم به چه علتی میخوای بری 3-4 برابر پول وایرلس بدی که کیفیت به مراتب کمتری نسبت به ADSL توی ایران داره ؟ (برای مثال شرکتی مثل لایزر تا 6-7 ماه پیش که من قیمت داشتم فقط پول آنتن و مودمش 400 هزار تومن بود در حالی که پول یه مودم خوب ADSL حدود 50 تومن هست و خود سرویس هم از نظر پایداری توی ایران 100% ADSL بهتر هست)من موندم adsl بگیرم یا wirles ؟
اگه ممکنه کمترین قیمت مودم ADSLوWireless چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این مدل ها که قیمتش کمه خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نمی خوام بیشتر از 30 40 50 بابت مودم بدم!!!!!!!!!
من میخام از صبا ADSL بگیرم
میشه بگید چی کار باید بکنم
یا حداقل اگه حال ندارین بگین شمارشو بدین خودم زنگ بزنم بپرسم
من که dlink-dsl2520U دارم عاليهاگه ممکنه کمترین قیمت مودم ADSLوWireless چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این مدل ها که قیمتش کمه خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نمی خوام بیشتر از 30 40 50 بابت مودم بدم!!!!!!!!!
سلام دوستان
من بعد قرنی تصمیم گرفتم که از شر این دایال آپ خلاص بشم ولی مثل اینکه اون نمیخواد از دست من راحت بشه!!
با پیش شماره 2231 به داتک که پشتیبانی میکرد زنگ زدم گفتم پورت خالی نداره!
شاتل هم ساپورت نمیکرد. تنها گزینه فعلا پارس آنلاین هست که مشکلش اینه که محدودیت حجمی نسبتا کمی داره.
دوستان لطف کنن راهنمایی کنن که دیگه چه شرکتهای معتبری هستن که این پیش شماره رو ساپورت می کنن و محدودیت حجمی ندارن؟
پیشاپیش ممنون.
پس چرا محل سکونتت رو زدی کرهآقابنده تو شهر کوچیک و ناشناس بندر لنگه هستم.کودوم شرکت منو هم ساپورت میکنه؟؟؟؟
از هر جا گرفتی از این پارس افلاین نگیر که فکر کنم از دیال هم بدتره طوری که فقط ساعت 7-10 صبح پینگ زیر 300 میبینی باقی روز تا 1300 هم میرهفقط باید بشینی اشک بریزی زنگ هم میزنی میگه برو مخابرات منطقه :laughing: این هم نتیجه تست سرویس مثلا 256 پارس آفلاین که من گرفتمسلام دوستان
من بعد قرنی تصمیم گرفتم که از شر این دایال آپ خلاص بشم ولی مثل اینکه اون نمیخواد از دست من راحت بشه!!
با پیش شماره 2231 به داتک که پشتیبانی میکرد زنگ زدم گفتم پورت خالی نداره!
شاتل هم ساپورت نمیکرد. تنها گزینه فعلا پارس آنلاین هست که مشکلش اینه که محدودیت حجمی نسبتا کمی داره.
دوستان لطف کنن راهنمایی کنن که دیگه چه شرکتهای معتبری هستن که این پیش شماره رو ساپورت می کنن و محدودیت حجمی ندارن؟
پیشاپیش ممنون.
از هر جا گرفتی از این پارس افلاین نگیر که فکر کنم از دیال هم بدتره طوری که فقط ساعت 7-10 صبح پینگ زیر 300 میبینی باقی روز تا 1300 هم میرهفقط باید بشینی اشک بریزی زنگ هم میزنی میگه برو مخابرات منطقه :laughing: این هم نتیجه تست سرویس مثلا 256 پارس آفلاین که من گرفتم