اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
والله الآن من ماه 4 ام هم هست که دارم از سپنتا میگرم . 256 . دانلودش از 30 پایین تر نمیاد !! :دی

زرت و فذت هم هدیه میده / عید هم هر سرویسی داشته باشی 15 روزه رایگان هست !!

شما ببين ميتونی از سرويس بی سيم داتک استفاده کنی يا نه ؟
منظورت همون wireless هستش؟
اگر منظورت اونه که آره ساپورت میشیم ولی فک کنم قیمتش یه کم بالاس:d
راستی wireless برای Live بدرد میخوره؟

منظورت همون wireless هستش؟
اگر منظورت اونه که آره ساپورت میشیم ولی فک کنم قیمتش یه کم بالاس:d
راستی wireless برای Live بدرد میخوره؟

تو تاپيکش مطرح کن...

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=21283

مگه dlink چشه اینقدر ازش بد ميگين
من که مدل 2520u دارم که جديد ترينشونه
اصلا اذيت نميکنه

راجع به d-link مثلاً تو خود سايت داتک نوشته که با مودم های d-link مشکل داره و ....

شايد سری های جديدش خوب باشه ولی ترجيحاً چون بعضی ها اگاهی کافی ندارن ترجيها از خود شرکت بگيرن و جدا نگيرن.... اگه شرکت d-link ميده و مسئوليت با خودشون هست در غير اين صورت من به شخصه خريد مودم خارج از شرکت رو به افراد غير اگاه پيشنهاد نميکنم...

زنده باشی

تو تاپيکش مطرح کن...

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=21283

راجع به d-link مثلاً تو خود سايت داتک نوشته که با مودم های d-link مشکل داره و ....

شايد سری های جديدش خوب باشه ولی ترجيحاً چون بعضی ها اگاهی کافی ندارن ترجيها از خود شرکت بگيرن و جدا نگيرن.... اگه شرکت d-link ميده و مسئوليت با خودشون هست در غير اين صورت من به شخصه خريد مودم خارج از شرکت رو به افراد غير اگاه پيشنهاد نميکنم...

زنده باشی

دلیل مشکل داشتن شرکت ها با مودم های D-Link خود شرکت ها هستن.
نه مودم های D-Link.
الان خیلی شرکت ها هم هستن که با مودم های D-Link مشکلی ندارن.من الان خودم دارم D-Link DSL-2640T استفاده می کنم.
یادم هست یه جایی خوندم که چرا شرکت های ایران با مودم های D-Link مشکل دارن.پیداش کردم،همین پست رو ویرایش می کنم و لینکش رو میذارم.

دلیل مشکل داشتن شرکت ها با مودم های D-Link خود شرکت ها هستن.
نه مودم های D-Link.
الان خیلی شرکت ها هم هستن که با مودم های D-Link مشکلی ندارن.من الان خودم دارم D-Link DSL-2640T استفاده می کنم.
یادم هست یه جایی خوندم که چرا شرکت های ایران با مودم های D-Link مشکل دارن.پیداش کردم،همین پست رو ویرایش می کنم و لینکش رو میذارم.

d-link يکی از بهترين شرکت ها هست که من محصول هاش رو قبول دارم.... با توجه به کارم که مربوط به شبکه هست... محصول های خوبی داره...

دليل نا همخوانی رو هم نميدونم... خوشحال ميشم بهم نشون بدی... ممنون

من بعد از 10-12 روز اومدم مودم ADSL رو روشن کردم ولی چراغ لینک که نشون دهنده برقراری ارتباط هست روشن نمیشه ولی آخرین بار سریع بعد از روشن کردن مودم روشن میشد
خط تلفن هم یک طرفه شده ولی بوق ممتد میزنه(ربطی به بدهی تلفن و ... نداره درسته؟)
مشکل از چیه باید چیکار کنم؟مودم هم Theyonet هست

یه سوال دیگه سیم برق با سیم تلفن موازی کشیده شده باشه باعث قطعی و پایین اومدن سرعت میشه؟
حد اقل چقدر باید بینشون فاصله باشه؟

من بعد از 10-12 روز اومدم مودم ADSL رو روشن کردم ولی چراغ لینک که نشون دهنده برقراری ارتباط هست روشن نمیشه ولی آخرین بار سریع بعد از روشن کردن مودم روشن میشد
خط تلفن هم یک طرفه شده ولی بوق ممتد میزنه(ربطی به بدهی تلفن و ... نداره درسته؟)
مشکل از چیه باید چیکار کنم؟مودم هم Theyonet هست

یه سوال دیگه سیم برق با سیم تلفن موازی کشیده شده باشه باعث قطعی و پایین اومدن سرعت میشه؟
حد اقل چقدر باید بینشون فاصله باشه؟

بدهی هیچ ربطی به Adsl نداره چون شما پول adsl رو قسمتیشو به مخابرات میدی که لینک برقرار شه .
یک مدت واسه من اینطوری شده بود فهمیدم سیم برق نویز مینداخته روی سیم تلفن که کنار هم کشیده شده بودند
یک بار دیگم اینطوری شده بود که ایندفعه LAN هم قطع میشد! که فهمدیم از مودمه بردم صبا گفتم بعده 13 بیا 10 تومن میشه تعمیرش بعدش فهمیدم از خازنه مودمه با 2 تومن تعمیر شد:biggrin1:
ولی به نظر من مشکل شما نویزه رو خطه از همون برق!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or