Captain Mitchell
کاربر سایت
من مي خوام از صبا سرويس بگيرم .مودم از خودشون بگيرم يا خودم برم مودم بگيرم.(الان يه مودم خوب چنده)؟؟؟:confused:
مودم رو از خودشون بگير که مشکلی بود عوض کنی....
اينطوری مسئوليت با خودشون هست...
فقط d-link نگير!
من مي خوام از صبا سرويس بگيرم .مودم از خودشون بگيرم يا خودم برم مودم بگيرم.(الان يه مودم خوب چنده)؟؟؟:confused:
والا تو xfire که پينگش عاليهمنظورت همون wireless هستش؟
اگر منظورت اونه که آره ساپورت میشیم ولی فک کنم قیمتش یه کم بالاس:d
راستی wireless برای Live بدرد میخوره؟
منظورت همون wireless هستش؟
اگر منظورت اونه که آره ساپورت میشیم ولی فک کنم قیمتش یه کم بالاس:d
راستی wireless برای Live بدرد میخوره؟
مگه dlink چشه اینقدر ازش بد ميگين
من که مدل 2520u دارم که جديد ترينشونه
اصلا اذيت نميکنه
تو تاپيکش مطرح کن...
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=21283
راجع به d-link مثلاً تو خود سايت داتک نوشته که با مودم های d-link مشکل داره و ....
شايد سری های جديدش خوب باشه ولی ترجيحاً چون بعضی ها اگاهی کافی ندارن ترجيها از خود شرکت بگيرن و جدا نگيرن.... اگه شرکت d-link ميده و مسئوليت با خودشون هست در غير اين صورت من به شخصه خريد مودم خارج از شرکت رو به افراد غير اگاه پيشنهاد نميکنم...
زنده باشی
دلیل مشکل داشتن شرکت ها با مودم های D-Link خود شرکت ها هستن.
نه مودم های D-Link.
الان خیلی شرکت ها هم هستن که با مودم های D-Link مشکلی ندارن.من الان خودم دارم D-Link DSL-2640T استفاده می کنم.
یادم هست یه جایی خوندم که چرا شرکت های ایران با مودم های D-Link مشکل دارن.پیداش کردم،همین پست رو ویرایش می کنم و لینکش رو میذارم.
من بعد از 10-12 روز اومدم مودم ADSL رو روشن کردم ولی چراغ لینک که نشون دهنده برقراری ارتباط هست روشن نمیشه ولی آخرین بار سریع بعد از روشن کردن مودم روشن میشد
خط تلفن هم یک طرفه شده ولی بوق ممتد میزنه(ربطی به بدهی تلفن و ... نداره درسته؟)
مشکل از چیه باید چیکار کنم؟مودم هم Theyonet هست
یه سوال دیگه سیم برق با سیم تلفن موازی کشیده شده باشه باعث قطعی و پایین اومدن سرعت میشه؟
حد اقل چقدر باید بینشون فاصله باشه؟
من موندم adsl بگیرم یا wirles ؟
فقط میخوام که بازی Frozen Throne رو به راحتی تو Garena بازی کنم بدون لگ و دییلی؟
یه مودم معمولی adsl و wirles چه قیمتیه؟
اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید؟؟؟؟
اگر منطقه مخابراتی شما ADSL ساپورت میشه میشه بپرسم به چه علتی میخوای بری 3-4 برابر پول وایرلس بدی که کیفیت به مراتب کمتری نسبت به ADSL توی ایران داره ؟ (برای مثال شرکتی مثل لایزر تا 6-7 ماه پیش که من قیمت داشتم فقط پول آنتن و مودمش 400 هزار تومن بود در حالی که پول یه مودم خوب ADSL حدود 50 تومن هست و خود سرویس هم از نظر پایداری توی ایران 100% ADSL بهتر هست)من موندم adsl بگیرم یا wirles ؟