اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
والله صبا تو اصفهان كار منو 5 روزه راه انداخت ...

:biggrin1:
شاعر میگه اینجا تهرانه یعنی شهریکه:biggrin1:

-
اگه خودت پی کارت رو بگیری سریع حل میشه-
چون رانژه کردن خط بیشتر از 2-3 روز کار نمیبری(2 دقیقه کارشه):biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
باقیش کلا یک پسورد هست:-"

شاعر میگه اینجا تهرانه یعنی شهریکه:biggrin1:

داتک هم کار من رو 3 روزه... باورت ميشه؟؟؟

زنگ زدم گفتم قرار بود رانژه کنيد .... گفت شماره خط؟ گفتم .. 3 روزه.. گفت بگيد چک کنم...
گفت بله رانژه شد... مودم الان نداريم فردا بهتون ميديم... فردا هم سر وقت داد... 4 روزه در کل راه اندازی شد!

آقایونی که داتک دارن و 360 میزنن, لطف کنن بگن چه سرعتی واسه 360 خوبه و اصلا از داتک واسه 360 راضی هستن یا نه.

من هنوز این سوال رو دارم و دیگه اینکه:
2-تفاوت سرویس های "چند کاربره" و "تک کاربره" داتک برای من که تکی استفاده میکنم چقدره.

3-سوال آخر اینکه مودمی که خود داتک میده مناسبه یا مودم بهتر تو همون مایه قیمت میشه خرید یا بیخیال بشم؟

من هنوز این سوال رو دارم و دیگه اینکه:
2-تفاوت سرویس های "چند کاربره" و "تک کاربره" داتک برای من که تکی استفاده میکنم چقدره.

3-سوال آخر اینکه مودمی که خود داتک میده مناسبه یا مودم بهتر تو همون مایه قیمت میشه خرید یا بیخیال بشم؟

سؤال دومت :

اولی تقسيم اينطوريه 1 به 10 ... يعنی نوسان سرعت به چشم مياد ( در ساعت های کاری )

دومی تقسيم 1 به 5 ... نوسان سرعت به چشم نمياد ( در ساعت های کاری )

من جفتش رو استفاده کردم... تفاوت هم واقعاً به چشم مياد!!!!!!!!!!!

---------

سؤال سوم... مودم رو از داتک بگير که مشکلی بود خودشون عوض کنن ... سعی کن اين مارک رو بگيری از خودشون: COMTREND

سؤال دومت :

اولی تقسيم اينطوريه 1 به 10 ... يعنی نوسان سرعت به چشم مياد ( در ساعت های کاری )

دومی تقسيم 1 به 5 ... نوسان سرعت به چشم نمياد ( در ساعت های کاری )

من جفتش رو استفاده کردم... تفاوت هم واقعاً به چشم مياد!!!!!!!!!!!

---------

سؤال سوم... مودم رو از داتک بگير که مشکلی بود خودشون عوض کنن ... سعی کن اين مارک رو بگيری از خودشون: COMTREND

مرسی از پاسخت,

1-واسه بازی لایو PS3/360 چه سرعتی پیشنهاد میشه و اینکه داتک خوبه واسه لایو؟

2- واسه اینکه از داتک 256 بگیریم, میشه چه کار کرد که به ما هم دفه اول 256 بده؟

3- با این تفاوت قیمت بین 128 و 256 که 5-6 تومنه, دیوانگی نیست آدم 128 بگیره؟

آخرین ویرایش:
مرسی از پاسخت,

1-واسه بازی لایو PS3/360 چه سرعتی پیشنهاد میشه و اینکه داتک خوبه واسه لایو؟

2- واسه اینکه از داتک 256 بگیریم, میشه چه کار کرد که به ما هم دفه اول 256 بده؟

3- با این تفاوت قیمت بین 128 و 256 که 5-6 تومنه, دیوانگی نیست آدم 128 بگیره؟

128 چند کاربره رو بگير.... يا 256 چند کاربره ..... ( من پيشنهاد ميکنم 256 چند کاربره بگيری )

من online بازی نميکنم... ولی دانلود کردم ..... با 512 که دارم....

شما برای سرعت بالا تر از 128 احتياج به مدارک داريد اگر ميتونيد تهيه کنيد که بگيريد... اگر نه که هيچی....

درضمن پورت های داتک اکثراً پر هست.... شما مطمئنيد که تو منطقه شما جای خالی دارن ؟

خوب سرعت بالاتر مسلما بهتره, میخواستم بدونم با 128 تک کاربره میشه آنلاین بازی کرد (درسته که پینگ مهمه ولی اینجا ایرانه) یا باید 256 باشه, یا به بیان دیگه تفاوتشون تو بازی محسوسه.

نه...الزاما نباید با 256 باشی!با 128 هم خوب میشه بازی کرد!ولی خوب گاهی اوقات لگ داره بازی!
بستگی به محل زندگی و سرویس دهنده داره!
من به شخصه صبانت پیشنهاد میکنم!

نه...الزاما نباید با 256 باشی!با 128 هم خوب میشه بازی کرد!ولی خوب گاهی اوقات لگ داره بازی!
بستگی به محل زندگی و سرویس دهنده داره!
من به شخصه صبانت پیشنهاد میکنم!

داتک یه طوری قیمت گذاشته که هیچکس واسه 5تومن نره 128 بگیره.
صبانت و آسیاتک اصلا منطقه ما فعال نیستن.

آخرین ویرایش:
داتک یه طوری قیمت گذاشته که هیچکس واسه 5تومن نره 128 بگیره.
صبانت و آسیاتک اصلا منطقه ما فعال نیستن.

عزيزم... مدارک ميخوان... اون 5 تومان هم چيزی نيست ولی مدارک ميخوان از شما برای اينکه بيشتر از 128 بدن....

آخرین ویرایش:
داتک توی مدارک گرفتن برای بیش از128 سخت گیر نیست.خودت هم می تونی به صورت صوری دوتا تقاضا نامه با سربرگ شرکت والبته اعلامیه ی ثبت شرکت در روزنامه رسمی رو درست کنی:shrewd:.ولی اگه یه شرکت آشنا داشته باشی بهتره من خودم همین کارو کردم.ولی شاتل نماینده ی رسمی شرکت رو می خواد که عملا نمیشه:biggrin1:

داتک هم کار من رو 3 روزه... باورت ميشه؟؟؟

زنگ زدم گفتم قرار بود رانژه کنيد .... گفت شماره خط؟ گفتم .. 3 روزه.. گفت بگيد چک کنم...
گفت بله رانژه شد... مودم الان نداريم فردا بهتون ميديم... فردا هم سر وقت داد... 4 روزه در کل راه اندازی شد!

خوب دیگه حتما پول قبضم تازه داده بودید-:biggrin1:
اگه پول قبضتون سمت 10 تومن باشه- مدارک رو اماده باشه
گفتم که کارش 2 دققس(میفرستن مخابرات و 2 دقیقه ای رانژه میکنند)همین

منم خودم مدارک رو بردم مخابرات 10 دقیقه ای رانژه کرد:love:
اخه سپر دم به نمایندگی - پول قبض قبلیمونم بیش تر از 20 تا بود(اونم رفتیم دادیم)
بعد دیدم بعده 1 هفته راه ننداخت خودم دست به کار شدم
2 ساعت کلا کار برام داشت:biggrin1::cool:

داتک توی مدارک گرفتن برای بیش از128 سخت گیر نیست.خودت هم می تونی به صورت صوری دوتا تقاضا نامه با سربرگ شرکت والبته اعلامیه ی ثبت شرکت در روزنامه رسمی رو درست کنی:shrewd:.ولی اگه یه شرکت آشنا داشته باشی بهتره من خودم همین کارو کردم.ولی شاتل نماینده ی رسمی شرکت رو می خواد که عملا نمیشه:biggrin1:

اينو شهنام جان درست ميگه...زياد سخت گير نيستن.....

خوب دیگه حتما پول قبضم تازه داده بودید-:biggrin1:
اگه پول قبضتون سمت 10 تومن باشه- مدارک رو اماده باشه
گفتم که کارش 2 دققس(میفرستن مخابرات و 2 دقیقه ای رانژه میکنند)همین

منم خودم مدارک رو بردم مخابرات 10 دقیقه ای رانژه کرد:love:
اخه سپر دم به نمایندگی - پول قبض قبلیمونم بیش تر از 20 تا بود(اونم رفتیم دادیم)
بعد دیدم بعده 1 هفته راه ننداخت خودم دست به کار شدم
2 ساعت کلا کار برام داشت:biggrin1::cool:

مال ما يادمه 84 تومان بود... پرداخت هم نشده بود... من همون روز پرداخت کردم.... :biggrin1:

سلام
من تو منطقه ی مخابراتی لطیفی هستم با پیش شماره ی 2297 که میخواستم برای خرید ADSL اقدام کنم.
وقتی که زنگ زدم به پارس آنلاین تا برام بیارن گفتش صبر کن استعلام بگیریم چند روز بعد زنگ بزن.
منم صبر کردم و چند روز بعد زنگ زدن ولی اونا به من گفتن که خط شما فیبر نوریه و روش امکان ارائه ی ADSL نیست.
من خیلی تعجب کردم چون یه کافی نت چنتا کوچه بالاتر ما هستش که ADSL داره و مطمئنا اگه خط ما فیبر باشه باید برا اونم باشه دیگه.
حالا ما فرض میکنیم که فیبر هست، اگر خط ما فیبر باشه چه کار میتونم انجام بدم؟
آیا تا به حال مورد مشابهی برای شما پیش اومده من فکر میکنم که اوتا برای اینکه این منطقه خیلی شلوغ هست خواستن منو از سرشون وا کنن.
در ضمن تو منطقه ی ما شاتل هم میده که خیلی گرونه و تا حالا باهاشون تماس نگرفتم.
لطفا به سوالم جواب بدید ممنون میشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or