سلام
من تو منطقه ی مخابراتی لطیفی هستم با پیش شماره ی 2297 که میخواستم برای خرید ADSL اقدام کنم.
وقتی که زنگ زدم به پارس آنلاین تا برام بیارن گفتش صبر کن استعلام بگیریم چند روز بعد زنگ بزن.
منم صبر کردم و چند روز بعد زنگ زدن ولی اونا به من گفتن که خط شما فیبر نوریه و روش امکان ارائه ی ADSL نیست.
من خیلی تعجب کردم چون یه کافی نت چنتا کوچه بالاتر ما هستش که ADSL داره و مطمئنا اگه خط ما فیبر باشه باید برا اونم باشه دیگه.
حالا ما فرض میکنیم که فیبر هست، اگر خط ما فیبر باشه چه کار میتونم انجام بدم؟
آیا تا به حال مورد مشابهی برای شما پیش اومده من فکر میکنم که اوتا برای اینکه این منطقه خیلی شلوغ هست خواستن منو از سرشون وا کنن.
در ضمن تو منطقه ی ما شاتل هم میده که خیلی گرونه و تا حالا باهاشون تماس نگرفتم.
لطفا به سوالم جواب بدید ممنون میشم.
دوست من...
اين نظريه پردازی شما تنها به توهمات شبيه هست .... تا نظريه...
دوست گرامی...
هيچ شرکتی مشتری خودش رو نميپيچونه !!! چون شما داری پول ميدی و ماچ نميدی فدات شم... داری پول ميدی ...
اينکه اينترنت کافی سر کوچه شما خط معمولی داره دليلش اينه... رفتن مخابرات منطقه... درخواست دادن و التماس کردن و زير ميزی ( شايد ) دادن و با توجه به اينکه کافی net هستن....به درخواست اونها رسيدگی شد...
حالا شما فکر کنم بايد فرمانيه باشيد... چون يکی از دوستان بنده هم اونجا هست... منطقه شما مزخرف ترين منطقه مخابراتی هست ( متأسفانه )...
تنها راه اينه خودتون رو تکون بديد و تشريف ببريد مخابرات... اونجا ميپرسيد که ميخوايد خطتون رو برای شما چک کنن که اينترنت پر سرعت بگيريد.... ميگن پيش چه کسی بريد...
پشت دستگاه همون لحظه 5 ثانيه هم نميشه ميگن که خط شما فيبر هست يا خير...
اگر بود که هست ( چون مسئول پارس انلاين فرمودن و ضريب اشتباه 1 به 1000 هست ) ميريد پيش رئيس مخابرات... گردنتون رو کج ميکنيد... خواهش و التماس که شما به اينترنت پرسرعت احتياج داريد...اونهم بهت ميگه ( چک ميکنيم اگه جای خالی بود بهت ميديم ... که عمرا اينکار رو بکنه ) ...
شما ميری چند روز بعد دوباره ميری ... همين حرکت ها رو انجام ميدی ... البته خيلی زير پوستی تر اجرا کن اين فيلمنامه رو...
درخواست کتبی ميدی ( اگه خوشش بياد ازت ) برای شما بعد از 1 ماه ( اگه لطف کنن ) درست ميکنن...
حتی بگو حاضر هستی يک خط جديد بگيری ... ( که بهت ميگه ... اگه ما جای خالی داشتيم که مرض نداشتيم فيبر بديم ... پس اين هم هيچی ولی باز بگو )...
خلاصه همينه دوست گرامی.... به ايران خوش آمديد !