اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اينو شهنام جان درست ميگه...زياد سخت گير نيستن.....

مال ما يادمه 84 تومان بود... پرداخت هم نشده بود... من همون روز پرداخت کردم.... :biggrin1:

خوب دیگه -اگه منم زورم نمیومد برم بانک:biggrin1:نهایتش 1 هفته وصل میشد:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
ولی جدا از بحث یک سری نمایندگی ها واقعا مضخرفا که- به من خوردن-:biggrin1:
ولی برای دوستام اکثرا مشکلی نداشتن:cool::smile:

سلام
من تو منطقه ی مخابراتی لطیفی هستم با پیش شماره ی 2297 که میخواستم برای خرید ADSL اقدام کنم.
وقتی که زنگ زدم به پارس آنلاین تا برام بیارن گفتش صبر کن استعلام بگیریم چند روز بعد زنگ بزن.
منم صبر کردم و چند روز بعد زنگ زدن ولی اونا به من گفتن که خط شما فیبر نوریه و روش امکان ارائه ی ADSL نیست.
من خیلی تعجب کردم چون یه کافی نت چنتا کوچه بالاتر ما هستش که ADSL داره و مطمئنا اگه خط ما فیبر باشه باید برا اونم باشه دیگه.
حالا ما فرض میکنیم که فیبر هست، اگر خط ما فیبر باشه چه کار میتونم انجام بدم؟
آیا تا به حال مورد مشابهی برای شما پیش اومده من فکر میکنم که اوتا برای اینکه این منطقه خیلی شلوغ هست خواستن منو از سرشون وا کنن.
در ضمن تو منطقه ی ما شاتل هم میده که خیلی گرونه و تا حالا باهاشون تماس نگرفتم.
لطفا به سوالم جواب بدید ممنون میشم.
من فکر کنم که در ست گفته باشه چون صبانت هم تو منطقه شما سرویس نمیده.وفکر کنم که فقط شاتل بده چون خودم امتحان کردم .به هر حال تو ایران یه منطقی هست که دولت به مردم می گه:همینی که هست وفک کنم که باید از شاتل بگیری .شاتل خیلی هم گرون نیست من سرویس 128 رو دارم وماهی13 هزار و700 تومن میدم وحجم 2.5 گیگ محدودیت دانلود وشبا هم دانلودش رایگانه.سرعتشم برای وبگردی خوبه.
حالا از جاهای دیگه هم سراغش رو بگیر شاید بدن.ولی اگه هم ندادن زیاد طول نمی کشه .اگه هم خواستی یه روز بگیری از صبانت وداتک بگیر.شرایط پارس آنلاین مث قرارداد ترکمانچای میمونه:biggrin1:

سلام
من تو منطقه ی مخابراتی لطیفی هستم با پیش شماره ی 2297 که میخواستم برای خرید ADSL اقدام کنم.
وقتی که زنگ زدم به پارس آنلاین تا برام بیارن گفتش صبر کن استعلام بگیریم چند روز بعد زنگ بزن.
منم صبر کردم و چند روز بعد زنگ زدن ولی اونا به من گفتن که خط شما فیبر نوریه و روش امکان ارائه ی ADSL نیست.
من خیلی تعجب کردم چون یه کافی نت چنتا کوچه بالاتر ما هستش که ADSL داره و مطمئنا اگه خط ما فیبر باشه باید برا اونم باشه دیگه.
حالا ما فرض میکنیم که فیبر هست، اگر خط ما فیبر باشه چه کار میتونم انجام بدم؟
آیا تا به حال مورد مشابهی برای شما پیش اومده من فکر میکنم که اوتا برای اینکه این منطقه خیلی شلوغ هست خواستن منو از سرشون وا کنن.
در ضمن تو منطقه ی ما شاتل هم میده که خیلی گرونه و تا حالا باهاشون تماس نگرفتم.
لطفا به سوالم جواب بدید ممنون میشم.

دوست من...

اين نظريه پردازی شما تنها به توهمات شبيه هست .... تا نظريه...

دوست گرامی...

هيچ شرکتی مشتری خودش رو نميپيچونه !!! چون شما داری پول ميدی و ماچ نميدی فدات شم... داری پول ميدی ...

اينکه اينترنت کافی سر کوچه شما خط معمولی داره دليلش اينه... رفتن مخابرات منطقه... درخواست دادن و التماس کردن و زير ميزی ( شايد ) دادن و با توجه به اينکه کافی net هستن....به درخواست اونها رسيدگی شد...
حالا شما فکر کنم بايد فرمانيه باشيد... چون يکی از دوستان بنده هم اونجا هست... منطقه شما مزخرف ترين منطقه مخابراتی هست ( متأسفانه )...

تنها راه اينه خودتون رو تکون بديد و تشريف ببريد مخابرات... اونجا ميپرسيد که ميخوايد خطتون رو برای شما چک کنن که اينترنت پر سرعت بگيريد.... ميگن پيش چه کسی بريد...
پشت دستگاه همون لحظه 5 ثانيه هم نميشه ميگن که خط شما فيبر هست يا خير...

اگر بود که هست ( چون مسئول پارس انلاين فرمودن و ضريب اشتباه 1 به 1000 هست ) ميريد پيش رئيس مخابرات... گردنتون رو کج ميکنيد... خواهش و التماس که شما به اينترنت پرسرعت احتياج داريد...اونهم بهت ميگه ( چک ميکنيم اگه جای خالی بود بهت ميديم ... که عمرا اينکار رو بکنه ) ...
شما ميری چند روز بعد دوباره ميری ... همين حرکت ها رو انجام ميدی ... البته خيلی زير پوستی تر اجرا کن اين فيلمنامه رو...

درخواست کتبی ميدی ( اگه خوشش بياد ازت ) برای شما بعد از 1 ماه ( اگه لطف کنن ) درست ميکنن...

حتی بگو حاضر هستی يک خط جديد بگيری ... ( که بهت ميگه ... اگه ما جای خالی داشتيم که مرض نداشتيم فيبر بديم ... پس اين هم هيچی ولی باز بگو )...

خلاصه همينه دوست گرامی.... به ايران خوش آمديد !

خب به جای این همه فیلم بازی کردن:cheesygriبرو از شاتل بگیر اونطور که من می دونم شاتل تو منطقه شما میده منظورم اینه که اینترنت میده یه موقع فکر بد نکنید:biggrin1:

خب به جای این همه فیلم بازی کردن:cheesygriبرو از شاتل بگیر اونطور که من می دونم شاتل تو منطقه شما میده منظورم اینه که اینترنت میده یه موقع فکر بد نکنید:biggrin1:

آخه ناناز... وقتی خط فيبر هست که adsl روش نميتونن راه اندازی کنن... رو چی چی رانژه بشه !!!!

آخه ناناز... وقتی خط فيبر هست که adsl روش نميتونن راه اندازی کنن... رو چی چی رانژه بشه !!!!
پس چرا تو سایت شاتل می زنی این پیغام رو میده:
مرکز : شهید لطیفی
( )

adsl.yes.gif

وضعیت : قابل ارائه

برای ارسال سفارش اینجا را کلیک نمایید.

پس چرا تو سایت شاتل می زنی این پیغام رو میده:
مرکز : شهید لطیفی
( )

adsl.yes.gif

وضعیت : قابل ارائه

برای ارسال سفارش اینجا را کلیک نمایید.

ببینید دوست عزیز اگر مرکز مخابراتی شما تازه فیبر نوری شده نمی تونید ADSL روی این خطوط استفاده کنید.برای همین مجبورید به طور مثال Wireless بگیرید که هزینه هم بیشتر میشه.
اگر هم PCM باشه خوب سرعت کانکت شدن شما به اینترنت بیشتر از 33.6 نیست.خط شما باید از PCM در بیاد که بتونن روش سرویس ADSL ارائه بدن.
حالا اگر سایت شاتل نوشته که به پیش شماره شما سرویس میده،بهتر هست که زنگ بزنید شرکت و ازشون بپرسید.احتمال داره سایت آپدیت نشده باشه و الان سرویس ندن به پیش شماره شما.بهتر هست سایت رو ملاک قرار ندید.

پ.ن : اون دوستی هم که جواب ایشون رو دادن،پستشون پاک شد.وقتی اطلاعات مناسب دارید بهتر هست خیلی صحیح و مودبانه در اختیار دیگر دوستان قرار بدید.وقتی 4 تا اطلاعات مناسب دارید تو خودتون در نرید...شما جواب ندید نفر دومی هست که به سوال ایشون پاسخ بده و ایشون رو متوجه قضیه کنه.

لیست شرکتهایی رو که 64 نا محدود میدن رو میشه کسی بده
البته با قیمت
بنده به شما پيشنهاد ميكنم كه اصلا سراغ 64 نريد ، چون واقعا تفاوت محسوسي بين 64 با دايل آپ ديده نميشه.در حالت خيلي خوب شما ميتونيد با سرعت حداكثر 10 دانلود كنيد ، و با اين سرعت كم ديگه نامحدود بودن معني پيدا نميكنه.
به نظر من سراغ شركتي مثل صبانت بريد و سرويس 128 بگيريد ، چون هم شبها محدوديت نداره ، و هم اينكه سرعت دانلود نسبتا بالايي داره. (منظورم شركت هست;))

Code:
http://www.sabanet.ir/sevice.asp

من رفتم مخابرات منطقه و گفتم که شدیدا به ADSL نیاز دارم
تازه کلی هم باهاشون حرف زدیم و گفتیم شما به چه حقی خط ما رو فیبر کردینو از این جور حرفا!
رئیس مرکز هم که آدم مهربونی بود اومد ما گفت ما طرح توسعه داریم ماموریم و معذور. خلاصه بعد از کلی دعوا مرافه گفتن نمیشه!
این مشکل از ما نیستش که شرکتا نمیتونن رو خطای فیبر ADSL بدن مشکل از خودشونه! اون گفت ارائه ADSL روی سیم مسی سیستم بسیار بسیار قدیمی اروپا هستش.
منم دیدم این بیچاره ها راست میگ و مشکل از مخابرات نیس. اینم جواب کاپیتان که گفته بود بد ترین منطقه هستیم چون منطقه ی ما از معدود مناطقی هستش که خطامون فیبره(که البته الان بدرد نمیخوره زیاد!) و وقتی دولت طرح توسعه همگانی بده اونوقته که شماها بدون فیبر میشین و شرکتا هم ADSL رو فقط رو فیبر میدن و شما باید بدون اینترنت پرسرعت سر کنید! (تا اون موقع کی مرده کی زندس؟!)
در آخر به قول کاپیتان به ایران خوش آمدید!

سلام...خوب هستین؟
دوستان پریشب یه مشکل واسه adsl ام و شبکه سیستم هام بوجود آمد...
اون طرف که راه اندازیش کرد جوری درستش کرد که همیشه آنلاین بودم یعنی نیازی به کانکت کردن نبود...
و هر چی بهش میزدی...یعنی به هاب یا همون سویچ میزدی مثلا لپ تاپ یا کنسول راحت به اینترنت وصل میشد...
کانکشن قطع شده بود...مانیتور هایی که تو کنترل پنل بودن روشن بودن ولی سنت و ریسیو خیلی کم بودن دو رقمی!
هیچ کاری هم نمیشد کرد...
با کلی زحمت یه کانکشین broadband ساختم و الن وصلم ولی هیچی رو نمیتونم شبکه کنم...بلد هم نیستم مثل حالت اول که همیشه آنلاین بودم درش بیارم...
بسیار ممنون میشم راهنمایی کنید اگه بلدید...
:cool:

من نمیدونم همه جای ایران ADSL راه اندازی شد به جز در خونه ما که تازه همسایه مجلس و هرم معبد آمون هستیم!!!!
کسی شرکتی میشناسه با پیش شماره 3356 هر نوع سرویسی ارائه کنه؟
اگه هست خیلی احتیاج دارم!

من رفتم مخابرات منطقه و گفتم که شدیدا به ADSL نیاز دارم
تازه کلی هم باهاشون حرف زدیم و گفتیم شما به چه حقی خط ما رو فیبر کردینو از این جور حرفا!
رئیس مرکز هم که آدم مهربونی بود اومد ما گفت ما طرح توسعه داریم ماموریم و معذور. خلاصه بعد از کلی دعوا مرافه گفتن نمیشه!
این مشکل از ما نیستش که شرکتا نمیتونن رو خطای فیبر ADSL بدن مشکل از خودشونه! اون گفت ارائه ADSL روی سیم مسی سیستم بسیار بسیار قدیمی اروپا هستش.
منم دیدم این بیچاره ها راست میگ و مشکل از مخابرات نیس. اینم جواب کاپیتان که گفته بود بد ترین منطقه هستیم چون منطقه ی ما از معدود مناطقی هستش که خطامون فیبره(که البته الان بدرد نمیخوره زیاد!) و وقتی دولت طرح توسعه همگانی بده اونوقته که شماها بدون فیبر میشین و شرکتا هم ADSL رو فقط رو فیبر میدن و شما باید بدون اینترنت پرسرعت سر کنید! (تا اون موقع کی مرده کی زندس؟!)
در آخر به قول کاپیتان به ایران خوش آمدید!

شما ببين ميتونی از سرويس بی سيم داتک استفاده کنی يا نه ؟

من نمیدونم همه جای ایران ADSL راه اندازی شد به جز در خونه ما که تازه همسایه مجلس و هرم معبد آمون هستیم!!!!
کسی شرکتی میشناسه با پیش شماره 3356 هر نوع سرویسی ارائه کنه؟
اگه هست خیلی احتیاج دارم!

نه ... اونجا ديگه کجاست؟؟ چرا اينطوريه....
تو سايت چک کردم هيچ جا ساپورت نميشيد!

شما ببين ميتونی از سرويس بی سيم داتک استفاده کنی يا نه ؟

نه ... اونجا ديگه کجاست؟؟ چرا اينطوريه....
تو سايت چک کردم هيچ جا ساپورت نميشيد!
مرسی میدونستم .اینجا احتمالا زیره پونزه تو نقشه
خیابون بقلیه مجلس شورای اسلامیه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or