A.A
کاربر سایت
این زیادشم هست
ببخشید اگر میشه یه مودم WIRELESS خوب با برد زیاد برای بازی با PS3 معرفی کنید
این زیادشم هست
سلام
منم صبانت دارم از موقعی که پهانای باندشو یک مگ کرده پینگش رفته بالا،قبل از عید که 512 بود پینگش خیلی خوب بود
با خودشون که صحبت میکنم زیر بار نمیرن ، ولی 360 نشون میده که افزایش پینگ داشتن(حداقل برای منطقه مخابراتی ما).
سلام
پيرو پست هاي شماره 3771 و 3773
خواستم بگويم كه اين دوستمون گفت اگر ميخواهي خط ديتا از مخابرات بگيري بايد ماهيانه پانصد هزار تومان بابت اجاره هزينه كني اونم براي دريافت اينترنت پرسرعت! ميگفت اگر از شركت هاي آزاد بخري بهتر است من نفهميدم چي گفتند
دوستان در جريان هستند؟ اينجا ذكر كنند ممنون
ببخشید اگر میشه یه مودم WIRELESS خوب با برد زیاد برای بازی با PS3 معرفی کنید
من بهت D-Link DSL-2640T رو پیشنهاد می کنم.از نظر کارایی Wireless هم بهتر از Asus 604g هست.کلا موقع استفاده از Wireless ش افت سرعت اصلا احساس نمیشه.
من یه مدت با Asus 604g کار کردم Wireless ش خوب نبود نسبت به این.
حالا با خودته.قیمتش هم بین 75 تا 87 هزار تومان هم هست قیمتش.
Wireless G هم هست که از نظر فرکانسی و اینا هم تاثیری بر بدن انسان نداره.
اگه از این بهتر هم هست لطف کنید بگید چون من 150 تومان برای مودم پول جمع کردم
2-ببخشید میخوام سرویس ADSL از صبا 1MG بگیرم چطوره؟
3- ببخشید میخوام سرویس ADSL بگیرم بعد با مودم WIRELESS توی خونه پخشش کنم آیا این کار ممکن هست چون یکی از فامیلامو دیدم که همچین کاری کرده
خیلی ممنون
ببین کارایی ها یکی هست.به نظر من پول اضافی برای مودم نده.من خودم همین تصمیم داشتم اما بی خیالش شدم.ولی اگر دوست داری بخری.مارک LinkSys بخر.بهترین پیشنهاد هست.باز به نظر من بیخود پولت رو دور نریز.با همین مدلی که از D-Link دادم کارت راه میفته.کیفیتش خیلی خوبه.با همین می تونی این کار رو انجام بدی.
4 پورت LAN داره و یه آنتن Wireless.
ب.ولی اگر دوست داری بخری.مارک LinkSys بخر.بهترین پیشنهاد هست.
من خودم همين مدلي كه پدرام ميگه دارم . بگذريم از اينكه من يه زماني اين مدلُ به ملت معرفي ميكردم ولي پدرام ميگفت D-Link بده و اين حرفا :biggrin1: اون موقع داشت با asus سر و كله ميزد آخه:biggrin1:
خدمتت عرض كنم كه من الان 1 سال و 10 ماهه كه دارم از اين مدل استفاده ميكنم و اكثر اوقات هم روشنه (2-3 ماهي ميشه كه خاموشش نكردم!) . كلا مودم مرديه اين 2640. يه راه حل دارم برات . شوما با اين 150 كه كنار گذشتي برو يه 2640 بخر . بقيه پولتم بزار حساب قرض الحسنه بانك كه روش قرعه كشي بشه ! اومديم و زد و يه ماشيني آپارتماني چيزي برنده شدي ! هر موقع هم كه 2640 ات سوخت و به رحمت خدا رفت . پولتو از تو بانك بكش بيرون يه نوشو بخر ! الكي هم پول بابت مودم ديگه نده . در ضمن من خودم صبانت دارم و بسيار راضي !
اميرخان....
از r10ronaldinho وConsole و snake_pianist و Captain Mitchellعزیز به خاطر راهنمایی هاشون ممنونم
اگر میشه در باره ی مورد آخر اینکه یک سرویس ADSL بگیرم و با مودم WIRELESS اون رو تو خونه پخش کنم
آیا کار عاقلانه ایه؟
ایا با این مودم D-Link DSL-2640T میشه این کار رو کرد
واقعا ممنون