اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
رضا جان بیا جایزه منو بده !! :d
من الان سه ماهه که 1 مگ نامحدود دارم ، تازه اصلا حضوری نرفتم ! :|
زنگ زدم 2020 بعد از دو روز فعال شد !! =))
سلام
منم 1 مگه محدود دارم از مخابرات البته حضوری رفتم
شما سرعته دانلود نتت چند هست
البته الان 1 مگ نامحدود رو 43 میدن

سلام!

ببخشید یه سوال داشتم.

میخوام یه 512 نامحدود بگیرم که تو بازی آنلاین خیلی اذیت نکنه و قیمتش هم زیر 30 تومن باشه (ماهی).
پیشنهاد میکنید از چه شرکتی بگیرم؟

خیلی ممنون میشم جواب بدید.

سلام این دوستانی که میگن مخابران 2020 نامحدود دارن ؟!! اصلا مخابرات نامحدود نداره میشه لطفا ادرس سایت که تعرفه ها رو زده بدید ببینم کجا نوشته نامحدود؟؟

سلام!

ببخشید یه سوال داشتم.

میخوام یه 512 نامحدود بگیرم که تو بازی آنلاین خیلی اذیت نکنه و قیمتش هم زیر 30 تومن باشه (ماهی).

با نامحدود سخت بشه درست درمون آنلاین بازی کرد. به نظرم برای بازی به فکر محدود باشید حتما حتما. محدودها به اندازه کافی اذیت می‌کنند و کیفیت خاصی ندارن، نامحدود که جای خود داره. ( توی اون رنج قیمت هم ISP های زیادی هستند. بسته به محل سکونت و پشیبانی... داره.)

سلام!

ببخشید یه سوال داشتم.

من یادمه 512 نامحدود داشتم ماهی 40 تومن راحتم باهاش آنلاین بازی می کردم البته طبق نظر دوستمون محل سکونت خیلی مهمه

من مودم zyxel دارم ولی به ماشکل خورده و به اینترنت کانکت نمیشه(روی اون مانیتور کنار صفحه یه ضربدر قرمز رنگ میاد) ...
حالا خواستم مودم رو عوض کنم ببین مودم مشکل داره یا نه، که مودم TP LINK برداشتم ولی چراغ اینترنتش اصلا روشن نمیشه ...
باید چه کار کنم ؟

من قبلا از شاتل داشتم و واسه بازی های انلاین مناسب نبود , یعنی پینگ خیلی بالا بود حتی برای داخل و رفتم سمت مخابرات , اون موقع اوایل شروع سرویس دهی مخابرات بود و سرویس نامحدود گرفتم

سرعت فیکس 124 بود و پینگ تایم به همه ایران زیر 10 , ولی نامحدود رو برداشتن , و بعد هم که کاربراش زیاد شدن پینگ تایم بالای 50 و سرعت هم خیلی افت کرد

برگشتم شاتل , که سرویس جدیدی اضافه کرده بودند به نام گیمینگ , البته قبلا نداشتن ( حدود 3 سال پیش رو میگم )

الان 10 ماهی میشه نامحدود شاتل گرفتم (ART1)

پینگ تایم حدود 20 هست واسه داخل و ماهی تا 60 گیگ هم دانلود میکنم , سرعتمم هم پایین نیاوردن تا حالا

خیلی راضیم

سلام خدمت همه بازی سنتری ها ^^

رفقا ، من نت 128 از شاتل دارم و محدود ... سرعتش خوبه ..دانلود و همه چیزا با سرعت خوبی میره . آنلاین هم بازی میکنم گاهی اوقات خوبه بعضی موقه ها بد ! مثلا دیر پیدا میکنه و یه حالتی داره که انگار چند ثانیه عقبه ! امشبم که از لست او اس انداخت بیرون ! :(
اگر عوضش کنم و پهنای باند بالاتری بگیرم خوب میشه ؟
یه چیز دیگه در مورد شاتل ؛ کسایی که از این شرکت نت میگیرن میدونن که یه حالت Gamer mode هم داره . برا منکه فعال شد حس میکردم بد تر شده . سرعت داخل بازی کم بود همش ! که بعد غیر فعالش کردم باز . بازم فرقی نکرده . در کل همه اش تو بازی از بقیه چن ثانیه عقبم !

یک سوال! آیا هنوز جایی اینترنتی میده که شبا نامحدود باشه؟ .-.

اگه نوچ میشه بگید بین 512Kbps نامحدود مخابرات و 128Kbps نامحدود پارس آنلاین کدوم بهتره بگیرم؟ (تهران تشریف دارم :d)

خیلی ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or