اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
1.مقالت به درد خودت و خودش میخوره :)
2.ترجیح میدیم اوقاتم رو با ادم های با سواد سپری کنم
90.gif

ADSL2 هیچ فرقی با معمولی نمیکنه.فقط محدودیت دانلودش Unlimited هست.
پس چرا من از شاتل می گیرم محدودیت دانلود داره!؟!!!
پارس آنلاین اینو نامحدود میده.ولی در کل امکاناتش بیشتره و کیفیتش هم بالاتره(البته نمیشه گفت خیلی.منظورم از نظر قطع شدنه)
پارس آنلاین ADSL2+ نمیده من خودم یه بار ازشون پرسیدم!

آهای علی مجرد
حواست باشه ها
داری با کی صحبت می کنی
دلیل نمی شه حالا که مدیر سایتی هر چی از تو دهنت در اومد بار مردم کنی
تو نمی فهمی که
خود پدرام جان {هاگوارتز} توی شرکت خلیج انلاین بهترین عرضه کننده ی Adsl کار می کنه و تمامی اطلاعاتش کامله و درست بعدم از این به بعد درست صحبت کن.
دلیل نمی شه چون مدیر هستی هر طور خواستی رفتار کنی

علی جان همون بهتر که تو خماری خودت بمونی.برو خوش باش آقای با سواد.ما بی سوادیم.ارزش نداره با شما کل کل کنم.مدیر بودنت رو ثابت کردی با حرفات.ادعای خالی

گریم جان شرکت پارس آنلاین Adsl 2 میده.مدل پلاس نیست اونی که عرضه میکنه.الان توی بوشهر هم همین مدل رو عرضه می کنه که محدودیت نداره دانلودش.

در ضمن شاتل هم اگر نامحدود نمیده این Adsl 2 رو در عوض ارزون میده و محدودیت دانلودش نسبت به Adsl بالاتره.

آهای علی مجرد
حواست باشه ها
داری با کی صحبت می کنی
دلیل نمی شه حالا که مدیر سایتی هر چی از تو دهنت در اومد بار مردم کنی
تو نمی فهمی که
خود پدرام جان {هاگوارتز} توی شرکت خلیج انلاین بهترین عرضه کننده ی Adsl کار می کنه و تمامی اطلاعاتش کامله و درست بعدم از این به بعد درست صحبت کن.
دلیل نمی شه چون مدیر هستی هر طور خواستی رفتار کنی

اولا:تو کاری که به شما مربوط نیست دخالت نکن
دوما:شما هم حواست باشه داری با کی صحبت میکنی
سوما:برای اینکه حواست جمع تر بشه فعلا 3 روز دسترسیت به انجمن ها قطع میشه :)

علی جان همون بهتر که تو خماری خودت بمونی.برو خوش باش آقای با سواد.ما بی سوادیم.ارزش نداره با شما کل کل کنم.مدیر بودنت رو ثابت کردی با حرفات.ادعای خالی

گریم جان شرکت پارس آنلاین Adsl 2 میده.مدل پلاس نیست اونی که عرضه میکنه.الان توی بوشهر هم همین مدل رو عرضه می کنه که محدودیت نداره دانلودش.

در ضمن شاتل هم اگر نامحدود نمیده این Adsl 2 رو در عوض ارزون میده و محدودیت دانلودش نسبت به Adsl بالاتره.

شما هم با اطلاعات فوق پیشرفته و به روزت مشغول باش :)
بهتره اطلاعات زیادتون رو در جای دیگه سرریز کنید

پیروز باشید

آقای علی مجرد واقعا رفتار شما با کاربران درست نیست این رو از من به عنوان یک انتقاد بپزیرید
وقتی که خود پدرام می گه که ببخشید من اشتباه کردم و اشتباه خودش رو با یک مقاله مفید و معتبر جبران می کنه دلیلی وجود نداره که شما ایشون رو مسخره کنید
شما خودتون مدیر هستید و به عنوان یک مدیر و یک کاربر الگو در سایت اول از همه باید خودتون تابع قوانین باشید به عنوان مثال در قوانین به صراحت ذکر شده از جدل و دعوا و گفتن الفاظ نامناسب به یکدیگر خود داری کنید ولی شما اگر برید پستهای خودتون رو بخونید متوجه می شین که خودتون از این قانون سر پیچی کردید.
مثلا در یک پستتون در خطاب به پدرام نوشتین:
1.مقالت به درد خودت و خودش میخوره
---------------------------------------------------------
به نظر خودتون، شخصیت شما که در جایگاه یک مدیر و الگو قرار داره خودش باید از این قوانینی که بعضاً توسط خودش یا دیگر مدیران وضع شده سرپیچی نمود؟
مگر نه این است که مدیران باید راه ارشاد کاربران را در پیش بگیرند نه محدود کردن انها را؟
سخنان بنده تمام شد
جناب اقای علی مجرد من دیگر به خودتون واگذار می کنم
امیدوارم تجدید نظری در رفتار شما شاهد باشیم.
چون می دونین که حتی اگر شناسه من و پدرام رو بن کرده باشید هم
میتونیم دوباره
با یک ایمیل دیگه برگردیم
و حتی اگر ip ادرس ما رو هم بن کنید مسئله ای نیست چون با یک بار قطع ارتباط و اتصال مجدد به اینترنت ip ادرس ما عوض میشه.
فقط برای خودتون گفتم.

آقای علی مجرد واقعا رفتار شما با کاربران درست نیست این رو از من به عنوان یک انتقاد بپزیرید
بهتره بگی کاربر
در ثانی من با ادمها مثل خودشون رفتار میکنم
بن شدن شما هم به علت زیر پا گذاشتن قوانین سایت بود

وقتی که خود پدرام می گه که ببخشید من اشتباه کردم و اشتباه خودش رو با یک مقاله مفید و معتبر جبران می کنه دلیلی وجود نداره که شما ایشون رو مسخره کنید
متاسفانه ایشون این کار و نکردن و روی حرف غلطشون پا فشاری کردن و نتیجه این کار و هم دیدن
ADSL2 هیچ فرقی با معمولی نمیکنه.فقط محدودیت دانلودش Unlimited هست.توی یکی از پست ها یه مقاله از رئیس شرکتمون می گذارم که حساب کار بیاد دستت.
پارس آنلاین اینو نامحدود میده.ولی در کل امکاناتش بیشتره و کیفیتش هم بالاتره(البته نمیشه گفت خیلی.منظورم از نظر قطع شدنه)
داداش خودتی.این جا اینطوریه...در ضمن یادم رفت بگم Adsl2 اکثرا محدودیت دانلودش بیشتره و قیمتش ارزون تر.
1.مقاله بالا رو بخون بعد بگو اطلاعات غلط میدم.

2.نه بیا داداش شو بریم با هم بگردیم.
این هم نتیجه اطلاع رسانی غلط
پس چرا من از شاتل می گیرم محدودیت دانلود داره!؟!!!

شما خودتون مدیر هستید و به عنوان یک مدیر و یک کاربر الگو در سایت اول از همه باید خودتون تابع قوانین باشید
هر کس باید مدیر خودش باشه
متاسفانه تو کشور ما همه منتظر یک رهبر هستند تا از اون تقلید کنند

از جدل و دعوا و گفتن الفاظ نامناسب به یکدیگر خود داری کنید ولی شما اگر برید پستهای خودتون رو بخونید متوجه می شین که خودتون از این قانون سر پیچی کردید.
خوب اگر تعریف جدل و دعوا برای شما اینگونه هست باید سعی کنید تغییرش بدید
چون ظاهرا هنوز این کلمات برای شما به درستی تعریف نشده

مثلا در یک پستتون در خطاب به پدرام نوشتین:
1.مقالت به درد خودت و خودش میخوره
هر معلولی یک علتی داره
در ضمن این هیچگاه بی احترامی محسوب نمیشه

به نظر خودتون، شخصیت شما که در جایگاه یک مدیر و الگو قرار داره خودش باید از این قوانینی که بعضاً توسط خودش یا دیگر مدیران وضع شده سرپیچی نمود؟
چیزی که مشخصه زیر پا گذاشتن قوانین سایت توسط شما و دوستتون بوده نه من

مگر نه این است که مدیران باید راه ارشاد کاربران را در پیش بگیرند نه محدود کردن انها را؟
در صورتی که ارشاد پذیر باشند

چون می دونین که حتی اگر شناسه من و پدرام رو بن کرده باشید هم
میتونیم دوباره
با یک ایمیل دیگه برگردیم
و حتی اگر ip ادرس ما رو هم بن کنید مسئله ای نیست چون با یک بار قطع ارتباط و اتصال مجدد به اینترنت ip ادرس ما عوض میشه.
فقط برای خودتون گفتم.
تا زمانی که قوانین سایت را زیر پا نگذارید توانایی فعالیت در انجمن ها را خواهید داشت.
به هر حال راه های مختلفی برای قطع دسترسی کاربران وجود داره که شما از 2 تای آن مطلع هستید و در صورت نیاز استفاده میشه.

به هر حال شما باز هم قوانین و زیر پا گذاشتید با ارسال این پست
قانون شماره 19) چنانچه نسبت به یک کاربر یا مدیر اعتراض و یا انتقادی دارید به وسیله پیغام خصوصی ‌آنرا برای مدیران ارشد سایت ارسال نمایید، هرگونه تاپیک و ارسال اعتراض آمیز و یا انتقاد آمیز در رابطه با یک کاربر و یا مدیر بدون اخطار قبلی سریعا حذف و در صورت تکرار با آن کاربر برخورد خواهد شد.
به همین خاطر یک اخطار دریافت میکنید تا قوانین و بهتر و با دقت بیشتری مطالعه کنید.

خداییش میترسم الآن سوال بپرسم یه سه چهار نفر رو بن کنم!!:cheesygri
بحثمون خیلی پرت افتاد.
می خواستم بگم قبلا بچه ها می گفتن که داتک مودم رو امنی به مشتری میده ولی توی سایتش نوشته که 50000مودم رو می فروشه!!می خواستم ببینم قضیش چی بوده!
معلومم نکرده چه مودمیه.
در ضمن نوشته در صورتی که مشتری بخواد براش نصب می کنیم .یعنی وصل کردنش
کار خاص یا تخصص خاصی می خواد؟؟
سرعت دانلود شاتل و داتک چه طوریه؟؟

یه سوال:
من می تونم مثلا ماه اول و دوم اینترنت پر سرعت رو استفاده کنم و ماه سوم
بگم که من نمیخوام(به دلایل مختلف شایدبی پولی... )
و ماه هشتم بخوام که اینترنت پر سرعتم رو راه بیندازید؟؟
اگه میشه این سوالم رو جواب بدید!

سلام علی آقا یک سول از شما داشتم اینکه این مودم های asus که در این صفحه مشخصاتش را نوشته خوب هست یا کدوم یکیشون بهتر هست http://www.asiatech.ir/fa/services/adsl/adslcpe.php

ASUS, AM604
ASUS, AM604g

ویک چیز دیه مودم های بلایی در آن صفحه ای که به شما معرفی کردم خوب هستند
من از corecess ها استفاده نکردم
asus های پیشنهادی هم فکر نکنم به درد شما بخوره
من Asus -AM602 رو به شما پیشنهاد میدم
که دارای 2 گذرگاه usb و ethernet میباشد
قیمت هم در حدود 45-50 هزارتومان
2400.jpg

می خواستم بگم قبلا بچه ها می گفتن که داتک مودم رو امنی به مشتری میده ولی توی سایتش نوشته که 50000مودم رو می فروشه!!می خواستم ببینم قضیش چی بوده!
قبلا به صورت امانی مودم و تحویل مشتری میداد اما الان نقدی میفروشه

معلومم نکرده چه مودمیه.
comtrend or asus
به بخش فروش هم زنگ بزنی میگین چه مودمی میفروشن

در ضمن نوشته در صورتی که مشتری بخواد براش نصب می کنیم .یعنی وصل کردنش
کار خاص یا تخصص خاصی می خواد؟؟
نحوه کانفیگ کردن مودم در دفترچه راهنمای همراش موجوده این کار بسیار ساده هست در نهایت اگر وسط کار به مشکل برخوردید زنگ میزنید پشتیبانی راهنمایی میکنند

سرعت دانلود شاتل و داتک چه طوریه؟؟
بستگی به منطقه مخابراتی و وضعیت پهنای باند شرکت سرویس دهنده در اون مرکز داره
اما در کل این 2 تا شرکت وضعیت نرمالی دارن

حالا خارج از این مسائل واقعا تفاوت Adsl2 با Adsl معمولی چیه؟ Adsl2+ چیه؟
من فقط یادم میاد یه جایی خونده بودم زمان اتصالش پایینتره...
تفاوت عمده در سرعت دریافت هست طوری که adsl سقف دریافتش 8mb هست اما adsl2+ تا 25 mb
این بحث adsl2 در ایران با محدودیت 128kb واقعا خنده داره

من می تونم مثلا ماه اول و دوم اینترنت پر سرعت رو استفاده کنم و ماه سوم
بگم که من نمیخوام(به دلایل مختلف شایدبی پولی... )
و ماه هشتم بخوام که اینترنت پر سرعتم رو راه بیندازید؟؟
فاصله زمانی بیشتر از 2 ماه و معمولا شرکت های سرویس دهنده قبول نمیکنند و خط و از رانژه خارج میکنند(البته تو این 2 ماه هزینه مخابرات که 3 هزارتومان هست باید پرداخت بشه)
و برای دریافت مجدد مراحل راه اندازی سرویس که رانژه شدن خط اولین و مهمترین اون هست باید دوباره انجام بشه که این پروسه 4 تا 10 روز زمان میبره(کاملا شانسی هست)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or