آقای علی مجرد واقعا رفتار شما با کاربران درست نیست این رو از من به عنوان یک انتقاد بپزیرید
بهتره بگی کاربر
در ثانی من با ادمها مثل خودشون رفتار میکنم
بن شدن شما هم به علت زیر پا گذاشتن قوانین سایت بود
وقتی که خود پدرام می گه که ببخشید من اشتباه کردم و اشتباه خودش رو با یک مقاله مفید و معتبر جبران می کنه دلیلی وجود نداره که شما ایشون رو مسخره کنید
متاسفانه ایشون این کار و نکردن و روی حرف غلطشون پا فشاری کردن و نتیجه این کار و هم دیدن
ADSL2 هیچ فرقی با معمولی نمیکنه.فقط محدودیت دانلودش Unlimited هست.توی یکی از پست ها یه مقاله از رئیس شرکتمون می گذارم که حساب کار بیاد دستت.
پارس آنلاین اینو نامحدود میده.ولی در کل امکاناتش بیشتره و کیفیتش هم بالاتره(البته نمیشه گفت خیلی.منظورم از نظر قطع شدنه)
داداش خودتی.این جا اینطوریه...در ضمن یادم رفت بگم Adsl2 اکثرا محدودیت دانلودش بیشتره و قیمتش ارزون تر.
1.مقاله بالا رو بخون بعد بگو اطلاعات غلط میدم.
2.نه بیا داداش شو بریم با هم بگردیم.
این هم نتیجه اطلاع رسانی غلط
پس چرا من از شاتل می گیرم محدودیت دانلود داره!؟!!!
شما خودتون مدیر هستید و به عنوان یک مدیر و یک کاربر الگو در سایت اول از همه باید خودتون تابع قوانین باشید
هر کس باید مدیر خودش باشه
متاسفانه تو کشور ما همه منتظر یک رهبر هستند تا از اون تقلید کنند
از جدل و دعوا و گفتن الفاظ نامناسب به یکدیگر خود داری کنید ولی شما اگر برید پستهای خودتون رو بخونید متوجه می شین که خودتون از این قانون سر پیچی کردید.
خوب اگر تعریف جدل و دعوا برای شما اینگونه هست باید سعی کنید تغییرش بدید
چون ظاهرا هنوز این کلمات برای شما به درستی تعریف نشده
مثلا در یک پستتون در خطاب به پدرام نوشتین:
1.مقالت به درد خودت و خودش میخوره
2.ترجیح میدیم اوقاتم رو با ادم های با سواد سپری کنم
هر معلولی یک علتی داره
در ضمن این هیچگاه بی احترامی محسوب نمیشه
به نظر خودتون، شخصیت شما که در جایگاه یک مدیر و الگو قرار داره خودش باید از این قوانینی که بعضاً توسط خودش یا دیگر مدیران وضع شده سرپیچی نمود؟
چیزی که مشخصه زیر پا گذاشتن قوانین سایت توسط شما و دوستتون بوده نه من
مگر نه این است که مدیران باید راه ارشاد کاربران را در پیش بگیرند نه محدود کردن انها را؟
در صورتی که ارشاد پذیر باشند
چون می دونین که حتی اگر شناسه من و پدرام رو بن کرده باشید هم
میتونیم دوباره
با یک ایمیل دیگه برگردیم
و حتی اگر ip ادرس ما رو هم بن کنید مسئله ای نیست چون با یک بار قطع ارتباط و اتصال مجدد به اینترنت ip ادرس ما عوض میشه.
فقط برای خودتون گفتم.
تا زمانی که قوانین سایت را زیر پا نگذارید توانایی فعالیت در انجمن ها را خواهید داشت.
به هر حال راه های مختلفی برای قطع دسترسی کاربران وجود داره که شما از 2 تای آن مطلع هستید و در صورت نیاز استفاده میشه.
به هر حال شما باز هم قوانین و زیر پا گذاشتید با ارسال این پست
قانون شماره 19) چنانچه نسبت به یک کاربر یا مدیر اعتراض و یا انتقادی دارید به وسیله پیغام خصوصی آنرا برای مدیران ارشد سایت ارسال نمایید، هرگونه تاپیک و ارسال اعتراض آمیز و یا انتقاد آمیز در رابطه با یک کاربر و یا مدیر بدون اخطار قبلی سریعا حذف و در صورت تکرار با آن کاربر برخورد خواهد شد.
به همین خاطر یک اخطار دریافت میکنید تا قوانین و بهتر و با دقت بیشتری مطالعه کنید.